Σε ποια παιχνίδια είστε πραγματικά καλοί;

Στο να τρεχω 200m ,χαχαχα.
Στις Πορτες την ναυμαχια και σχεδον σε ολα τα FPS .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο ταβλι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρυφτό!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε διάφορα παιχνίδια που έχουν να κάνουν με χαρτιά... Από πόκα μέχρι και κολιτσίνα!

σκακι

Στο σουντόκου!Έχω λύσει και σε επίπεδο για αρίστους!

Τελευταία και στον online ναρκαλιευτή :P

Σε ποια παιχνίδια είστε πραγματικά καλοί;

Η διδακτορική μου διατριβή έγινε επάνω στη διαστρεβλωμένη θεωρία παιγνίων:

"Το δίλλημα της ξαναμμένης" (σσ. για σοβαρή συζήτηση πέρα από την πλάκα του πόστ, σε όποιον αρέσουν τα οικονομικά βλ. "Το δίλλημα του φυλακισμένου")

Έχουμε 2 κυρίες. Μια μελαχρινή και μια ξανθιά.

Εαν η μελαχρινή ομολογήσει ότι είναι ξαναμμένη, ενώ η ξανθιά όχι, θα έχουμε μια νύχτα πάθους!
Εαν η μελαχρινή δεν ομολογήσει, ενώ η ξανθιά ομολογήσει, θα έχουμε μια νύχτα λάθους, γιατί ως γνωστόν αποφεύγουμε δια ροπάλου τις ξανθιές.
Εαν δεν ομολογήσει καμία, θα έχουμε οδοιπορικό στις μαγευτικές ομορφιές του Πενταδάκτυλου στο μακρινό Αυνανιστάν.
Εαν ομολογήσουν και οι 2... τότε δε θα χουμε απλή θεωρία παιγνίων αλλά θεωρία οργίων! Τη θεωρία παιγνίων θα την έχει η υπόλοιπη πολυκατοικία μ' αυτά που θα ακούει!

Εμ τι... Η μαθαίνουμε μια επιστήμη, ή μπρίκια κολλάμε!:whistle:

Τι να πω...Τωρα που το σκεφτομαι δεν ειμαι καλη σε κανενα παιχνιδι(η τουλαχιστον ΠΟΛΥ καλη...:()

Πινγκ Πονγκ!Το άθλημά μου!

Παλιά όταν παίζαμε Mastermind II, έβρισκα τα πάντα, μέχρι που σταμάτησαν να με παίζουν. :mad:
Κανείς δεν παίζει μαζί μου Monopoly. Μαζεύω όλα τα χρήματα πάνω μου και στο τέλος κάθε παιχνιδιού μπορεί να έχω περισσότερα κι από την τράπεζα. :P
Τάβλι, πλακωτό.

Δε σχολίασα τίποτα εκεί. :P Μη μου σφυρίζεις!

Στο scrabble....:):):)

Κάποτε με όποιο άθλημα και αν ασχολιόμουν ήμουν πολύ καλός. Θαλάσσιο σκι, χειροσφαίριση (handball), ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση (basketball), επιτραπέζια αντισφαίριση (ping pong aka table tennis). Πλέον, λόγω ενός τραυματισμού, λόγω ότι δεν βρίσκω παρέες τα έχω παρατήσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ Ναρκαλιευτή ονλαιν(oh,yeaa):P

Και φυσικά...

Πινγκ Πονγκ!!!!!!!!(OH,YEAHHHHHH:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ski
Basket
Trivial Persuit (Ξέρω όλες τι απαντήσεις απ'έξω :P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back