Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,449 μηνύματα.
11-11-21
20:04
.....
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,118 μηνύματα.
14-11-21
10:14
THE THINGS YOU ARE TO ME - Secret Garden (Elaine Paige)
Γενικά οι Secret Garden έχουν κάποια καλά, που είναι σαν όνειρο.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,907 μηνύματα.
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
14-11-21
11:01
14-11-21
12:36
Ίσως το αγαπημένο μου γενικά ...
Sevasti
Νεοφερμένος
Η Sevasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα.
14-11-21
19:56
Ένα αγαπημένο...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αγαπημένη...
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,907 μηνύματα.
19-11-21
14:16
Να ονειρεύομαι, απ ' το παράθυρο να ταξιδεύω Να μπαίνω μέσα σου, να καταστρέφομαι και να πεθαίνω.
Sevasti
Νεοφερμένος
Η Sevasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα.
21-11-21
07:27
Καλημερα καλή Κυριακή σε ολους
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Sevasti
Νεοφερμένος
22-11-21
10:00
Guest 528707
Επισκέπτης
22-11-21
10:42
Τι μου θυμισες ρε συΚαλημερα, καλή βδομάδα...
Οσο καιρο παλευα με τα δικα μου μου το ειχε βαλει να παιζει στο αυτοκινητο να το ακουω πριν παω για αποκατάσταση
Sevasti
Νεοφερμένος
22-11-21
10:55
Μ' αρέσει αυτό το τραγούδι να τ' ακούω το πρωί είναι χαρούμενο και εκπεμπει αισιοδοξια...Τι μου θυμισες ρε συ
Οσο καιρο παλευα με τα δικα μου μου το ειχε βαλει να παιζει στο αυτοκινητο να το ακουω πριν παω για αποκατάσταση
Καλή σου μέρα...
Guest 528707
Επισκέπτης
22-11-21
11:09
Αυτο μου ελειπε πολυ ,τοσο που τοτε θυμωνα ακομα καποιες φορες που το ακουγα ,γιατι αναρωτιόμουν πως ενας ανθρωπως μπορει να αντλει αισιοδοξια ακουγοντας μονο ενα τραγουδι και εγω δεν μπορωΜ' αρέσει αυτό το τραγούδι να τ' ακούω το πρωί είναι χαρούμενο και εκπεμπει αισιοδοξια...
Καλή σου μέρα...
Ετσι λοιπον να κυλισει και ολη η εβδομαδα μας και να μας θυμιζεις τοσο ομορφα τραγουδια !
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,449 μηνύματα.
23-11-21
19:03
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
23-11-21
19:04
Ποσο θεϊκο κομματι και ποσο με μελαχγολει νοσταλγικα!Δε ξέρω αν θα ταίριαζε στο "αν η ζωή σας ήταν σάουντρακ", μάλλον θα ταίριαζε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Reader
- American Economist
- Palermo Player
- Palermo Player
- rafaela11
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Scandal
- Palermo Player
- Sevasti
- Joji
- Gioconda
- Aiwnia
- Euge.loukia
- CiNeFiL
- L0st
- GiorgosAsi
- Viedo
- chester20080
- jj!
- Αλκης Κ.
- fmarulezkd
- Nickx
- Wonderkid
- Helen93
- Εχέμυθη
- MarcoReus
- Palermo Player
- physicscrazy
- louminis
- dimitrisfmf
- Αναστασία197
- T C
- ιμοτζι
- Unboxholics
- Citylights
- taketrance
- Johnman97
- Athens2002
- 2Pac
- Isida
- comeback
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.