Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.833 μηνύματα σε 105.888 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 244 άτομα.
Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα.
Ανοίγω τηλεόραση και σε 15' είμαι τέζα. Την κλείνω και πάω για ύπνο. Αλλά συνήθως διαβάζω βιβλία μπρούμυτα. Ε, κάποια στιγμή κουράζομαι και πε΄φτω ξερή , αφού έχω ηρεμήσει. Στην χειρότερη, βάλε ραδιόφωνο, τρίτο πρόγραμμα. Σαν πουλάκι θα κοιμηθείς.
Θυμάσαι να έθεσες ποτέ, άμεσα, τη ζωή σου σε κίνδυνο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα.
Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα.
Επειδή τελειώνει το σκ, για ό,τι απομένει:
να παραγγείλεις ένα σουβλάκι (οκ, οκ, εσύ πάρε 2-3) και μία πατάτες αλμυρή με μπόλικη ρίγανη και φέτα, να πάρεις μία καλή ταινία και να αράξεις.
Σου αρέσουν τα κυδώνια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε γλυκό του κουταλιού μόνο έχω φάει και μου άρεσαν.
Πως θα αντιδρούσες αν ήσουν σε κάποια ξένη χώρα και συνειδητοποιούσες ότι έχασες το πορτοφόλι σου που είχε μέσα τα χρήματά σου + την πιστωτική και την κάρτα ανάληψης + ταυτότητα και διαβατήριο + το κλειδί του δωματίου σου στο ξενοδοχείο όταν η ώρα ήταν 4 τα ξημερώματα και νυστάζεις;
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.