Darkness
Περιβόητο μέλος
Εσυ που??
(φοβερες ερωτησεις σου κανω η ατιμη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
polytimi
Νεοφερμένο μέλος

Εγω Αθηνα!Και ειμαι και απο εδω!
Εσυ απο που εισαι κανονικα?Γιαννενα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

<---αυτο γιατι δεν εχει την σχολη μου στη Θεσσαλονικη..
<---αυτο γιατι μου αρεσουν και τα Γιαννενα..Εχεις αγορι ?

polytimi
Νεοφερμένο μέλος

Το ξερω,για τα Γιαννενα εχω ακουσει τα καλυτερα!Ναι εχω
!Εσυ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

:who: και ουτε θελω... :fss:
Νηκιασες σπιτι ή θα μεινεις με τους γονεις σου ?

polytimi
Νεοφερμένο μέλος
το οτι δε θελεις αγορι σχετιζεται με την υπογραφη σου?
Darkness
Περιβόητο μέλος
..Αλλα ειναι λιγο παλιο.Θα ασχοληθεις με κατι αλλο εκτος της σχολης ?
κατι που να σου αρεσει ?:who: και εγω εχω σπιτι στα Γιαννενα αλλα θα νηκιασω αλλο:xixi:
polytimi
Νεοφερμένο μέλος
εσυ εχεις γραφτει σε καμια κομματικη παραταξη της σχολης??
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σκηνοθεσια ε ?? :!: τελειο...:no1:και εγω θελω να αρχισω αρκετα αλλα επειδη ειναι αρκετα οπως ξανα ειπα δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω..

Το πιανο σου αρεσει ή απλα θες να αρχισεις ενα οποιοδηποτε μουσικο οργανο?

polytimi
Νεοφερμένο μέλος

!Εξαλλου αν πραγματικα κοιμασαι γυρω στις τεσσερις,τοτε θα σε βλεπω συχνα εδω,χαχα

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ναι εδω γυρω ειμαι αυτες τις ωρες..:who: αρα θα με ξανα πετυχεις..
Και εγω πρεπει να ξαπλωσω γιατι εχω κανονησει για καφε στις 8..
:s λες και δεν μπορουσαν στις 12...Τοτε θα στα πω αλλη φορα αυτα που θελω να κανω.. :fss:
παμε για υπνο τωρα...

ερωτηση για τον επομενο:
Πινεις χυμους? Και αν ναι ποιος ειναι ο αγαπημενος σου ?

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εχεις φωτογραφικη μηχανη?
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
προτιμας να βγάζεις ή να σε βγάζουν φωτογραφία?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ποσα μηνυματα εχεις στο κινητο σου?
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

γεμισε εχτές και τα έσβησα
πιστεύεις ότι μπορεί να αναπτυχθει μια πραγματική φιλία μέσω ίντερνετ?
maraki love
Διάσημο μέλος
εσύ;
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλάζει η διάθεσή σου ανάλογα με τον καιρό?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ποσα ρουχα εχεις?
polytimi
Νεοφερμένο μέλος
σχεδον τιποτα
σε ποιο ετος εισαι στη σχολη σου?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εσυ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Kate1914
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool