orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:50 Ο orathac έγραψε: #13.821 13-09-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αγαπω τον δυναμισμο μου, μισω την αναποφασιστικοτητα μου.. Πες μου ενα απο τα ενδιαφεροντα σου (που να μην γραφεις στο προφιλ) Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικη Ιστορια, Ψυχολογια δεν μου'ρχεται τιποτα αλλο. Αμα στο π και φ θα μπορουσες να γινεις οτι θες, τι θα ηταν αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Darkness έγραψε: #13.822 13-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Στρατιωτικη Ιστορια, Ψυχολογια δεν μου'ρχεται τιποτα αλλο. Αμα στο π και φ θα μπορουσες να γινεις οτι θες, τι θα ηταν αυτο? Click για ανάπτυξη... ¨ωραια ερωτηση...:xixi: αγγελος... Εσυ ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Τα Μαθηματικά???? Τι τρως για πρωινό?? Click για ανάπτυξη... Τις περισσοτερες φορες σουσαμενιο κουλουρι. Εσυ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Ο orathac έγραψε: #13.823 13-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ¨ωραια ερωτηση...:xixi: αγγελος... Εσυ ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε πραγμα που μπορεις να γινεις. Αστροναυτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η Darkness έγραψε: #13.824 13-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ειπαμε πραγμα που μπορεις να γινεις. Αστροναυτης. Click για ανάπτυξη... οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Ο orathac έγραψε: #13.825 13-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Darkness έγραψε: #13.826 13-09-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Click για ανάπτυξη... :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Ο orathac έγραψε: #13.827 13-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Click για ανάπτυξη... Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η Darkness έγραψε: #13.828 13-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Click για ανάπτυξη... Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Ο orathac έγραψε: #13.829 13-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Click για ανάπτυξη... Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Darkness έγραψε: #13.830 13-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Αγαπω τον δυναμισμο μου, μισω την αναποφασιστικοτητα μου.. Πες μου ενα απο τα ενδιαφεροντα σου (που να μην γραφεις στο προφιλ) Click για ανάπτυξη... Στρατιωτικη Ιστορια, Ψυχολογια δεν μου'ρχεται τιποτα αλλο. Αμα στο π και φ θα μπορουσες να γινεις οτι θες, τι θα ηταν αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Darkness έγραψε: #13.822 13-09-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Στρατιωτικη Ιστορια, Ψυχολογια δεν μου'ρχεται τιποτα αλλο. Αμα στο π και φ θα μπορουσες να γινεις οτι θες, τι θα ηταν αυτο? Click για ανάπτυξη... ¨ωραια ερωτηση...:xixi: αγγελος... Εσυ ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Τα Μαθηματικά???? Τι τρως για πρωινό?? Click για ανάπτυξη... Τις περισσοτερες φορες σουσαμενιο κουλουρι. Εσυ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Ο orathac έγραψε: #13.823 13-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ¨ωραια ερωτηση...:xixi: αγγελος... Εσυ ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε πραγμα που μπορεις να γινεις. Αστροναυτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η Darkness έγραψε: #13.824 13-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ειπαμε πραγμα που μπορεις να γινεις. Αστροναυτης. Click για ανάπτυξη... οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Ο orathac έγραψε: #13.825 13-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Darkness έγραψε: #13.826 13-09-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Click για ανάπτυξη... :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Ο orathac έγραψε: #13.827 13-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Click για ανάπτυξη... Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η Darkness έγραψε: #13.828 13-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Click για ανάπτυξη... Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Ο orathac έγραψε: #13.829 13-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Click για ανάπτυξη... Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Darkness έγραψε: #13.830 13-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Στρατιωτικη Ιστορια, Ψυχολογια δεν μου'ρχεται τιποτα αλλο. Αμα στο π και φ θα μπορουσες να γινεις οτι θες, τι θα ηταν αυτο? Click για ανάπτυξη... ¨ωραια ερωτηση...:xixi: αγγελος... Εσυ ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Eukleidis: Τα Μαθηματικά???? Τι τρως για πρωινό?? Click για ανάπτυξη... Τις περισσοτερες φορες σουσαμενιο κουλουρι. Εσυ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:57 Ο orathac έγραψε: #13.823 13-09-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ¨ωραια ερωτηση...:xixi: αγγελος... Εσυ ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε πραγμα που μπορεις να γινεις. Αστροναυτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η Darkness έγραψε: #13.824 13-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ειπαμε πραγμα που μπορεις να γινεις. Αστροναυτης. Click για ανάπτυξη... οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Ο orathac έγραψε: #13.825 13-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Darkness έγραψε: #13.826 13-09-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Click για ανάπτυξη... :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Ο orathac έγραψε: #13.827 13-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Click για ανάπτυξη... Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η Darkness έγραψε: #13.828 13-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Click για ανάπτυξη... Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Ο orathac έγραψε: #13.829 13-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Click για ανάπτυξη... Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Darkness έγραψε: #13.830 13-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ¨ωραια ερωτηση...:xixi: αγγελος... Εσυ ? Click για ανάπτυξη... Ειπαμε πραγμα που μπορεις να γινεις. Αστροναυτης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η Darkness έγραψε: #13.824 13-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ειπαμε πραγμα που μπορεις να γινεις. Αστροναυτης. Click για ανάπτυξη... οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Ο orathac έγραψε: #13.825 13-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Darkness έγραψε: #13.826 13-09-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Click για ανάπτυξη... :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Ο orathac έγραψε: #13.827 13-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Click για ανάπτυξη... Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η Darkness έγραψε: #13.828 13-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Click για ανάπτυξη... Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Ο orathac έγραψε: #13.829 13-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Click για ανάπτυξη... Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Darkness έγραψε: #13.830 13-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ειπαμε πραγμα που μπορεις να γινεις. Αστροναυτης. Click για ανάπτυξη... οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Ο orathac έγραψε: #13.825 13-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Darkness έγραψε: #13.826 13-09-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Click για ανάπτυξη... :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Ο orathac έγραψε: #13.827 13-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Click για ανάπτυξη... Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η Darkness έγραψε: #13.828 13-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Click για ανάπτυξη... Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Ο orathac έγραψε: #13.829 13-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Click για ανάπτυξη... Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Darkness έγραψε: #13.830 13-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: οκ..θα ηθελα να γινω Ιατρος Εχεις ακομα εμπνευση για ερωτησεις ? :xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:10 Η Darkness έγραψε: #13.826 13-09-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Click για ανάπτυξη... :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Ο orathac έγραψε: #13.827 13-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Click για ανάπτυξη... Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η Darkness έγραψε: #13.828 13-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Click για ανάπτυξη... Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Ο orathac έγραψε: #13.829 13-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Click για ανάπτυξη... Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Darkness έγραψε: #13.830 13-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω παντα λειτουργο οσο ειμαι ορθιος. Τι θα κρατουσες για οπλο, την χαρισματικοτητα σου η την εξυπναδα σου και γιατι? Click για ανάπτυξη... :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Ο orathac έγραψε: #13.827 13-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Click για ανάπτυξη... Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η Darkness έγραψε: #13.828 13-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Click για ανάπτυξη... Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Ο orathac έγραψε: #13.829 13-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Click για ανάπτυξη... Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Darkness έγραψε: #13.830 13-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: :s τιποτα γιατι δεν εχω κανενα απο τα δυο Ιδια ερωτηση και την αιτιολογηση.. Click για ανάπτυξη... Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η Darkness έγραψε: #13.828 13-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Click για ανάπτυξη... Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Ο orathac έγραψε: #13.829 13-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Click για ανάπτυξη... Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Darkness έγραψε: #13.830 13-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αστα αφτα ρε, βαριεσαι και να γραψεις . Χαρισματικοτητα, η εξυπναδα ειναι πολυ καλη, αλλα απο μονη της δεν θα σε βοηθησει στη ζωη, ενω η σοφια μαζι με την χαρισματικοτητα θα καλιψουν το κενο. Click για ανάπτυξη... Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Ο orathac έγραψε: #13.829 13-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Click για ανάπτυξη... Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Darkness έγραψε: #13.830 13-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Απο αυτα τα τρια εχω σε μικρο βαθμο την σοφια..ειμαστε οκ ?? :xixi: Εχεις σκεφτει ποτε γιατι υπαρχω, απο που προηλθα, γιατι, γιατι ,γιατι, ??? συγνωμη που αναγκαζεσαι να διαβαζεις αυτες τις χαζες ερωτησεις Click για ανάπτυξη... Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Darkness έγραψε: #13.830 13-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πο.. χαλαρωσε. Ναι πολλες φορες, εχω μιλησει για αυτες πολλες φορες, στο τελος καταλειξα αστο για τους τρελους φιλοσοφους. Θα ηθελες να δοιηκης η να σε δοιηκουν? Click για ανάπτυξη... Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Ο orathac έγραψε: #13.831 13-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ποτε.. κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσει..Ειμαι υπερ της ισοτητας.Κατι φυσικα που δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε.. Οπως λεει και ενα ρητο Σαν ανθρωποι ειμαστε ολοι ισοι μονο μπροστα στον θανατο.. ΠΟΠΛΙΟΣ ΣΥΡΟΣ Την ιδια ερωτηση.Μονο και μονο γιατι θελω να ακουσω την αποψη σου..:xixi: Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:43 Η Darkness έγραψε: #13.832 13-09-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο. Ο Δυνατος επιβιωνει και παει ψηλα, ο αδυναμος πατιεται και γινεται φαει. Για μενα ειναι μια δικαιολογια απο το μερος τους οτι δεν μπορουν να ανεβουν την σκαλα της δυναμης μονοι και θελουν την βοηθεια της ισοτητας. Click για ανάπτυξη... :what: ποτε δεν το ειχα δει ετσι... Αλλη ερωτηση ?? <-------- αυτο ειναι η ερωτηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Ο Guest 292010: #13.833 13-09-09 11:44 Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σου λείπει κάποιος-α? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Darkness έγραψε: #13.834 13-09-09 11:47 Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι.. Εσενα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Ο orathac έγραψε: #13.835 13-09-09 11:47 Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ο πετρος. Καπνιζεις? κλασσικα πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η Darkness έγραψε: #13.836 13-09-09 11:50 Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι..το σιχαινομαι.. Εσυ καπνιζεις ? γυρισαμε στα κλασικα, ειχε ενδιαφερον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο orathac έγραψε: #13.837 13-09-09 11:51 Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Darkness έγραψε: #13.838 13-09-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 euretra Joji iren rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Chris2756 That guy!! Gioconda Aiwnia Wonderkid Isida Bucket Nikos 7 Memetchi Viedo giannhs2001 GiorgosAsi CiNeFiL Sherlock το κοριτσι του μαη Εχέμυθη Mhtrogoal martha03 American Economist Cookie_Monster harry akritas Νηματολάγνος Slytherin SlimShady Cupid Tequila Unboxholics Scandal iminspain Αντικειμενικός Kostas98 uni77 gwgw_5 ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αρκετα συχνα. καθε ποτε πινεις? Click για ανάπτυξη... Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Ο orathac έγραψε: #13.839 13-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 690 691 692 693 694 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1189 Επόμενη First Προηγούμενη 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 692 από 1189 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Πινω οταν ειμαι με φιλες μου ή με πολυ καλη παρεα.. Αυτο γινεται το πολυ μια φορα την εβδομαδα και αν..Κυριως για καφε βγαινω ή απλα για να βγω..:xixi: Τι ποτο προτιμας ? Click για ανάπτυξη... Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Darkness έγραψε: #13.840 13-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Πολλα, καλυτερο απο ολα ειναι η ρακι, η βοτκα σκετη, απο εκει και περα κανα αψεντη και κανα μοργκαν για την φαση. Σπιτι περιεργα πειραματα με μπυρες και με διαφορα αλλα. Εσυ τι ποτο του δινεις? Click για ανάπτυξη... Κρασακι οταν πηγαινουμε σε ρεμπεταδικο, ρετσινες οταν πηγαινουμε για φαγητο.. Απο ποτα βοτκα λεμονι, βοτκα βισυναδα, κοσμοπολιταν, ουρσους τις πιο απλες μερες...Αυτα θυμαμαι τωρα.. Αναλογα τα κεφια παραγγελνω και διαφορετικο...Εχω καποια συγκεκριμενα.. Καταλαβες πως περασε ετσι η ωρα ??? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.