PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Το βλεπω στα ματια σουγιατι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Το βλεπω στα ματια σου
που κολλαν τα δικα μου??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εαν πληγώνεσαι από αυτά που σου λέει ένα ψηφιακό άτομο που δεν ξέρεις καν αν υπάρχει, τότε έχεις πρόβλημα.πληγώνοντάς τους δηλαδή
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό σημένει οτί είμαι ευαίσθητη!!!!!!!!!!!!!!Εαν πληγώνεσαι από αυτά που σου λέει ένα ψηφιακό άτομο που δεν ξέρεις καν αν υπάρχει, τότε έχεις πρόβλημα.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ σωστο...Εαν πληγώνεσαι από αυτά που σου λέει ένα ψηφιακό άτομο που δεν ξέρεις καν αν υπάρχει, τότε έχεις πρόβλημα.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
μην το παίρνεται τόσο προσωπικά ομως. Δεν πάυει να είναι ένα απροσωπο φόρουμ και απο τη στιγμή που είσαι μέλος πρέπει να είσαι προετιμασμένος να δεχτεις την κάθε κριτική. Είναι σαν μια μικρή κοινωνια που κάποιοι συμπαθιουνται και κάποιοι όχι αλλα υπάρχει ακομα μεγαλύτερη ελευθερία γιατί δεν είναι πραγματικότητα γι αυτο μην το παιρνετε τόσο προσωπικα.πληγώνοντάς τους δηλαδή
Ελπιζω να πιασετε το νοημα γιατί τα είπα λίγο μπερδεμένα
Alessandra
Διάσημο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
μην το παίρνεται τόσο προσωπικά ομως. Δεν πάυει να είναι ένα απροσωπο φόρουμ και απο τη στιγμή που είσαι μέλος πρέπει να είσαι προετιμασμένος να δεχτεις την κάθε κριτική. Είναι σαν μια μικτή κοινωνια που κάποιοι συμπαθιουνται και κάποιοι όχι αλλα υπάρχει ακομα μεγαλύτερη ελευθερία γιατί δεν είναι πραγματικότητα γι αυτο μην το παιρνετε τόσο προσωπικα.
Ελπιζω να πιασετε το νοημα γιατί τα είπα λίγο μπερδεμένα
μωρε καλα τα λες απλα κανταει κουραστικο
αν ειναι ετσι, ας φτιαξει ο καθενας ενα τοπικ και ας βριζει τον καθενα που του την σπαει εκει
δηλ. ειπαμε νταξει...
με μετρο ολα
Ψιτ, κι εγώ ευαίσθητη είμαι και πολύ μάλιστα. Αλλά δεν θα κάτσω να κλαίω επειδή με ειρωνεύονται σε ένα φόρουμ.αυτό σημένει οτί είμαι ευαίσθητη!!!!!!!!!!!!!!
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα, μπορεί να μου συστήθηκε με άλλο όνομα, κάτσε να τον κοιτάξω στο googleΜάιρτος, είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τον Ara Dinkjian.
αυτο είναι δικό σου πρόβλημααυτό σημένει οτί είμαι ευαίσθητη!!!!!!!!!!!!!!
Εσένα τι σε πειράζει; Σε έβρισα;μωρε καλα τα λες απλα κανταει κουραστικο
αν ειναι ετσι, ας φτιαξει ο καθενας ενα τοπικ και ας βριζει τον καθενα που του την σπαει εκει
δηλ. ειπαμε νταξει...
με μετρο ολα
Και στο κάτω κάτω αυτή η Ριρίκα είχε ξεκινήσει να ειρωνεύεται εμένα και το Γιώργο χωρίς λόγο.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Εσένα τι σε πειράζει; Σε έβρισα;
Και στο κάτω κάτω αυτή η Ριρίκα είχε ξεκινήσει να ειρωνεύεται εμένα και το Γιώργο χωρίς λόγο.
μα δεν σου' πα εγω οτι μου κανες κατι
απλα απόρησα και ρωτησα και σου ειπα
Alessandra
Διάσημο μέλος
μπα, μπορεί να μου συστήθηκε με άλλο όνομα, κάτσε να τον κοιτάξω στο google
αυτο είναι δικό σου πρόβλημα
Δεν είναι έτσι..,:zilia::zilia:,
κουμπάρα.
michalis karami
Νεοφερμένος
τι λες;;;Δεν είναι έτσι..,:zilia::zilia:,
κουμπάρα.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Εσένα τι σε πειράζει; Σε έβρισα;
σε μενα γιατι αναφερεσαι για να με φερεις και καλα ως παραδειγμα.
και αυτα που λες δεν ισχυουν ψαξε τα λιγο καλυτερα.
Alessandra
Διάσημο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
αξίζει να τους μαθω?
Alessandra
Διάσημο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=nhQWt8GVQfM[/ame]
Ναι.
Θα ξημερώσει άλλη μέρα και για μας;
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
σου αρεσει το ποδοσφα;ιρο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- Reader
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.