Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτα ειναι:no1:δεν νομίζω ότι είμαι κάποιο απο τα 2 και ούτε νομίζω ότι οφείλεται κάπου συγκεκριμένα. Εξαρτάται απο τον χαρακτήρα του αλλου τον τρόπο που μεγάλωσε αλλα και απο πολλούς άλλους παράγοντες
κάνεις ποτέ αυτοκριτικη?
αφου ξέρεις τι ρωτας? :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
είσαι τελειομανής?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εσυ εισαι τελειομανης?κι αν ναι αυτο σε κανει πιο αγχωδη?
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
εσυ?
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιο είδος τέχνης σε εκφράζει καλύτερα?
aggeliki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι η μεγαλυτερη και ολο για μενα χτυπα η καμπανα...
ποιο ειναι το αγαπημενο σου τραγουδι;
GiorGia
Νεοφερμένο μέλος
tsixlofouska
Νεοφερμένο μέλος
τι ειδους μουσικης ακουτε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline
Δραστήριο μέλος
εσυ???
tsixlofouska
Νεοφερμένο μέλος
)τι ειδους ταινιες σου αρεσει να βλεπεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline
Δραστήριο μέλος
Θα βγεις σήμερα το βράδυ???
tsixlofouska
Νεοφερμένο μέλος
γιατι πρεπει να κοιμηθω νωρις για να ξυπνησω νωρις(οπως λεει κι ενα τραγουδι...
)για να παω στην θεσσαλονικη με τρενο για να γραφτω στην σχολη μου!!!

εσυ?θα βγεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Πεινάς;
Guest 019112
Επισκέπτης
Σου έχουν κλέψει το ποδήλατο; (Σε ένα φίλο μου έχει γίνει αυτό!)
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έχεις εφτάωρο αύριο;;;
Guest 019112
Επισκέπτης

Σου αρέσουν ΟΛΟΙ οι καθηγητές;
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι καρτοκινητό έχεις;;;
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Φορας γυαλια (οχι ηλιου.
)?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Kate1914
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool