Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
τσακωνεσαι ευκολα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
ποιος θορυβος σε ενοχλει περισσοτερο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άμα είμαι ήρεμη κανένας..
εσένα?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ιδιαιτερα κανενας!σοβαρα οχι για πλακα διαρκως!
ποιος θορυβος σε ενοχλει περισσοτερο;
ποιο εμοτικον ειναι το αγαπημενο σου?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εχεις παιξει χαρτια μεχρι τις 5 το ξημερωμα?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
με ποιον εισαι εκνευρισμενη?
με τον φίλο μου , μου έχει σπάσει τα νεύρα όλο το μεσημέρι . Βλέπεις αυτός μπορεί να κάνει σήμερα μπάνιο και μου το χτυπάει όλη τη μέρα . Ωρες - ώρες συμπεριφέρεται σαν 5χρονο. Κάτι θα του κάνω δεν αντέχεται άλλα δεν έχω βρεί ακόμα τι. Τι λές έχεις να προτίνεις κάτι?εχεμμ...αστο δεν αξιζει
με ποιον εισαι εκνευρισμενη?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
βασικα δεν μπορεις επειδη εχεις περιοδο ή δεν εχεις τα κεφια σου?με τον φίλο μου , μου έχει σπάσει τα νεύρα όλο το μεσημέρι . Βλέπεις αυτός μπορεί να κάνει σήμερα μπάνιο και μου το χτυπάει όλη τη μέρα . Ωρες - ώρες συμπεριφέρεται σαν 5χρονο. Κάτι θα του κάνω δεν αντέχεται άλλα δεν έχω βρεί ακόμα τι. Τι λές έχεις να προτίνεις κάτι?
εγω παντως σε αυτες τις περιπτωσεις βγαινω εξω με τις φιλες μου και αν με ρωτησει που παω του λεω ''εξω με τις φιλες μου για να περασω καλα γτ αυτες με καταλαβαινουν παντα καλυτερα απο σενα!''
ποσο καιρο ειστε μαζι αν επιτρεπεται?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εμ γιατι δεν πατε στην θαλασσα και εσυ να κατσεις εξω?έχω περίοδο και είμαστε μαζί για διακοπές οπότε δεν έχω άλλη λύση . 4 χρόνια τα έχουμε που να πάρει η ευχή τον λατρεύω αλλά σήμερα κάνει σαν μωρό. Θα τον μπουγελώσω το αποφάσισα . Συμφωνείς?
εγω αυτο κανω,να μην του χαλασω και το μπανιο του!
και αφου ειστε τοσα χρονια δεν το καταννοει??
εμ γιατι δεν πατε στην θαλασσα και εσυ να κατσεις εξω?
εγω αυτο κανω,να μην του χαλασω και το μπανιο του!
και αφου ειστε τοσα χρονια δεν το καταννοει??
στη θάλασσα είμαστε αυτός κάνει μια χαρά το μπανάκι του και εγω είμαι με το laptop άλλα η αγάπη μου κάθε 5 λεπτά φωνάζει αχ δεν μπορείς να φανταστείς τι ωραία που είναι σήμερα η θάλασσα. Συνήθως καταλαβαίνει αλλά σήμερα ξύπνησε με τρελά κέφια για πείραγμα και εγώ δεν έχω όρεξη και μου έχουν σπάσει τα νεύρα θα του φέρω κανα βιβλίο μαθηματικών στο κεφάλι όταν γυρίσω Αθήνα. Πές μου τώρα υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να καταλαβαίνει αλλά να κάνει σαν μωρό?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
οχι δεν υπαρχει!!!!στη θάλασσα είμαστε αυτός κάνει μια χαρά το μπανάκι του και εγω είμαι με το laptop άλλα η αγάπη μου κάθε 5 λεπτά φωνάζει αχ δεν μπορείς να φανταστείς τι ωραία που είναι σήμερα η θάλασσα. Συνήθως καταλαβαίνει αλλά σήμερα ξύπνησε με τρελά κέφια για πείραγμα και εγώ δεν έχω όρεξη και μου έχουν σπάσει τα νεύρα θα του φέρω κανα βιβλίο μαθηματικών στο κεφάλι όταν γυρίσω Αθήνα. Πές μου τώρα υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να καταλαβαίνει αλλά να κάνει σαν μωρό?
γτ δεν του εξηγεις τι ακριβως σε πειραζει???
εισαι σιγουρη οτι το κανει επιτηδες???
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
σε ποιο μερος πηγατε διακοπες?100%. Όταν έχει κέφια δεν καταλαβαίνει . Δεν θα έρθει ο Σεπτέμβριος να μπει στη τάξη να του σπανε τα νευρα οι μαθητές του εκει θά πάρω αν και καθυστερημένα το αίμα μου πίσω. Τι λές αν και 29χρονών δεν σου κάνει η συμπεριφορά για 5χρονο.
σε ποιο μερος πηγατε διακοπες?
Ρόδο. Ωραίο μέρος . Εσένα πιο είναι το αγαπημένο σου νησί που θα ήθελες να πας διακοπές.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Ρόδο. Ωραίο μέρος . Εσένα πιο είναι το αγαπημένο σου νησί που θα ήθελες να πας διακοπές.
και εγω ροδο παω διακοπες(πιθανοτατα και καπου αλλου θα δειξει)
και μετα ιταλια!
σε ποιο μερος ακριβως ειστε?
και εγω ροδο παω διακοπες
και μετα ιταλια!
σε ποιο μερος ακριβως ειστε?
Στις Καλλιθιές μένουμε έχει σπίτι ο αδελφός του. Ιταλία που θα πας?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εχεις παει?κι αν ναι σε ποιο μερος?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.