beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
πηγες για μπανιο σημερα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Aυτά φαίνονταν στη μία φωτογραφία,στην άλλη φαινόταν όλο το πρώσοπο.Και δεν ήταν ροζ φόντο,ήταν από τη webcam.Φυσικά! Μια μύτη, μισό μάτι και μία ιδέα φρυδιού με φόντο το ροζ χρώμα. :p
Εμμ... Όχι. :p
Αν έρθω στην Κατερίνη, εσύ θα το κάνεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Τί φοβάσαι Βίκυ; :p
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
πιθανοτατα αν με το καλο περασω να μην ειμαι εγω!:pΑν έρθω στην Κατερίνη, εσύ θα το κάνεις;
πφ!πολλα ρωτας!:pΤί φοβάσαι Βίκυ;
γιατι δεν θα με συναντησεις;:p
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Θα παώ σε λίγο.θα φροντίσω να μην ειμαι εκει
πηγες για μπανιο σημερα?
Με έχεις δει;
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά... Μπορεί να είσαι από τα μηχανήματα που παραβιάζουν διάφορα συστήματα. Φύγε μηχάνημα. :p:pAυτά φαίνονταν στη νία φωτογραφία,στην άλλη φαινόταν όλο το πρώσοπο.Και δεν ήταν ροζ φόντο,ήταν από τη webcam.
-----------------------------------------
Σχετικό είναι αυτό. Όσο καλά με έχεις δει κι εσύ. :pΜε έχεις δει;
Ερώτηση έχω κάνει.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Τα μηχανήματα δεν έχουν κεφάλι.Καλά... Μπορεί να είσαι από τα μηχανήματα που παραβιάζουν διάφορα συστήματα. Φύγε μηχάνημα. :p:p
Φοβάσαι τη γρίπη των χοίρων;
Άρα παραδέχεσαι πως ή φαινόταν το πρόσωπό μου ή δεν φαινόταν το δικό σου.Σχετικό είναι αυτό. Όσο καλά με έχεις δει κι εσύ. :p
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
οχι και ουτε το βλεπω!:pΜε έχεις δει;
που θα πας διακοπες;
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί; Αυτό που είδα ήταν κεφάλι; Διάσπαρτα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μόνο. :pΤα μηχανήματα δεν έχουν κεφάλι.
Ούτε των χόιρων ούτε των χοίρων. :pΦοβάσαι τη γρίπη των χόιρων;
Κρήτη.που θα πας διακοπες;
Εσύ;
Υ.Γ. Βίκυ δε μου απάντησες. :p
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
γιατι προσπερνας ερωτησεις μου;:p
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά αν φαινόταν το πρόσωπό μου, φαινόταν και το δικό σου και το αντίστροφο. :pΆρα παραδέχεσαι πως ή φαινόταν το πρόσωπό μου ή δεν φαινόταν το δικό σου.
Δε φαινόμουν καλά άρα ούτε κι εσύ. :p
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι δεν θα με συναντησεις; αυτη!(σε εσενα πηγαινε):p
Καλά ντε.
Δεν την είδα. Η Αθήνα δεν είναι Κατερίνη. Είναι κάπως μεγαλύτερη. Εξάλλου σε φοβάμαι. Μπορεί να με περίμενες με κανένα μαχαίρι.
Εσύ θα με συναντούσες δηλαδή;
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Πρώτα ο Μητσοτάκης,τώρα εσύ.Βαριόμοιρο νησί...Κρήτη.
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτα ο Μητσοτάκης,τώρα εσύ.Βαριόμοιρο νησί...
Ναι καλά... Εδώ, εσύ μένεις εκεί τόσα χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα.
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
μπα!!!ασε καλυτερα!
αγαπημενο χρωμα;
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Τι ωρα ξύπνησες;
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
πφ! δεν ξερω εισαι μικρο!και που θα πηγαιναμε στο αττικο παρκο ή στο αλλου!:p
μπα!!!ασε καλυτερα!
αγαπημενο χρωμα;
Στο Αττικό πάρκο να πας και να σε κλείσουν και μέσα.
Κόκκινο.
Σήμερα στις δέκα.Τι ωρα ξύπνησες;
Γιατί βγάζεις φωτογραφίες στα πάρκα;
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
κι εμενα το κοκκινο!Στο Αττικό πάρκο να πας και να σε κλείσουν και μέσα.
Κόκκινο.
Σήμερα στις δέκα.
Γιατί βγάζεις φωτογραφίες στα πάρκα;
ειχα τελειωσει το φροντιστηριο και μαζι με τα κοριτσια που ειμαστε στο τμημα πηγαμε για βολτα στο παρκο και πες λιγο τα μαθηματικα,λιγο ο ηλιος δεν θελει πολυ ο ανθρωπος!
αγαπημενη πολη;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.