Subject to change
e-steki.gr Founder
Και τώρα κάτι που θα κολλήσει το παιχνιδι... (ναι είμαι κακιά!)
Μπορεί κάθε άρτιος αριθμός να γραφεί σαν άθροισμα 2 πρώτων?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατί δεν παίρνεις βελόνα για αριστερόχειρους?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Εεεεε!! Είσαι τζουτζιάρης!!! :mad17:Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:όταν νόμος γίνει το δίκιο του εργάτη
γιατί δεν παίρνεις βελόνα για αριστερόχειρους?
dooo
Διακεκριμένο μέλος
(το ξεκόλλησα ναζιάρικα και χαριτωμένα,νι)
πότε το κογιότε θα πιάσει το beep-beep???
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από dooo:μπορεί
του αγίου ******* (αυτο-λογοκρισία) ανήμερα!!!!
με τι ρυθμό απλώνεται το σκοτάδι;
ΥΓ> Στην ερώτηση της Λίας η απάντηση είναι ότι δεν έχει αποδειχτεί μαθηματικά... εε; το βρήκα;;;;
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις δίκιο Michelle, παρασύρθηκαΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Εεεεε!! Είσαι τζουτζιάρης!!! :mad17:
Ελπίζω σύντομα!Αλλιώς θα το πιάσω εγώ και θα το παραδώσω μαγειρεμένο στο coyote.Αρχική Δημοσίευση από dooo:μπορεί
(Edit:Με πρόλαβε ο giostau)
Με το ρυθμό που φεύγει το φως
Τί σημαίνει το πορτοκαλί στο φανάρι?
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Έχεις δίκιο Michelle, παρασύρθηκα
Ελπίζω σύντομα!Αλλιώς θα το πιάσω εγώ και θα το παραδώσω μαγειρεμένο στο coyote.
(Edit:Με πρόλαβε ο giostau)
Με το ρυθμό που φεύγει το φως
Τί σημαίνει το πορτοκαλί στο φανάρι?
πάτα γκάζι.
συνεχίζω για τον γιοστάου . Με τι ρυθμό απλώνεται το σκοτάδι?
Subject to change
e-steki.gr Founder
To βρήκες. Αυτό είναι η περιβόητη εικασία του Γκολνμπαχ, μια απο τις πιο δύσκολες (αν όχι η πιο δύσκολη) εικασία των μαθηματικών. Ο σκοπός μου ήταν να κολλήσει το παιχνίδι, ακριβώς γιατί δεν υπάρχει σωστή απάντηση επι του παρόντος για το ερώτημα αυτό (ή μάλλον η μόνη σωστή απάντηση είναι το "πιθανόν" )Αρχική Δημοσίευση από giostau:του αγίου ******* (αυτο-λογοκρισία) ανήμερα!!!!
με τι ρυθμό απλώνεται το σκοτάδι;
ΥΓ> Στην ερώτηση της Λίας η απάντηση είναι ότι δεν έχει αποδειχτεί μαθηματικά... εε; το βρήκα;;;;
ΤΙ καιρό θα κάνει αυριο?
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ μάλλον θα βρέχειΑρχική Δημοσίευση από Michelle:To βρήκες. Αυτό είναι η περιβόητη εικασία του Γκολνμπαχ, μια απο τις πιο δύσκολες (αν όχι η πιο δύσκολη) εικασία των μαθηματικών. Ο σκοπός μου ήταν να κολλήσει το παιχνίδι, ακριβώς γιατί δεν υπάρχει σωστή απάντηση επι του παρόντος για το ερώτημα αυτό (ή μάλλον η μόνη σωστή απάντηση είναι το "πιθανόν" )
ΤΙ καιρό θα κάνει αυριο?
Το μηδέν θεωρείται πρώτος ή άρτιος?
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρτιος, αν και το ενα δεν αποκλειει το άλλο. (Το 2 ειναι και πρώτος και άρτιος). Eπίσης δεν ειναι απαραίτητο οτι ένας αριθμός θα είναι ένα απο τα 2. Πχ το 9 δεν είναι ούτε πρώτος ούτε άρτιος.Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Εδώ μάλλον θα βρέχει
Το μηδέν θεωρείται πρώτος ή άρτιος?
Σε πόσες μέρες θα φτάσω τα 4000 ποστ?
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Έκανα λάθος ερώτηση.Ήθελα να ρωτήσω αν είναι άρτιος ή περιττός
Είναι άρτιος ή περιττός αριθμος το μηδεν?
Subject to change
e-steki.gr Founder
Άρτιος είναι. Και για μερικούς μερικους που δεν πείθονται (giostau για σένα χτυπάει η καμπάνα ): https://www.straightdope.com/mailbag/mzeroeven.htmlΑρχική Δημοσίευση από faithplus1:Αύριο!
Έκανα λάθος ερώτηση.Ήθελα να ρωτήσω αν είναι άρτιος ή περιττός
Είναι άρτιος ή περιττός αριθμος το μηδεν?
Σας αρέσει η dotted κάθετη γραμμούλα που έβαλα στα posts?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Θα μου δωσετε 300 ευρω για ενα δαχτιλι που θελω αλλα δεν αξιζει να δωσω 300 ευρω;
dooo
Διακεκριμένο μέλος
τι γέμιση θα βάλεις στην γαλοπούλα?
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από dooo:τι γέμιση θα βάλεις στην γαλοπούλα?
Κατσίκι!!!
Γιατί η λέξη "μονοσύλλαβη" είναι πεντασύλλαβη;
θα φάμε τπτ τελικά?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τι ενωουσε η doo για το δαχτυλιδι μου και δεν καταλαβα;
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Τελικά η πρώτη προσελήνωση ήταν ψέμα; (χιχιχι, είμαι κακόοοοοοοοος!)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ποτε θα ερθει η doo να μου εξηγισει;
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Θέλεις χομ μέιντ κουραμπιέ απ'τα χεράκια μου?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.