dooo
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Δευτέρα
Τη μέρα πέφτει η επόμενη Τσικνοπέμπτη?
Χου κέαρς!!!!!! Κάθε μέρα μπορεί να γίνει τσικνοπέμπτη, νι
Πεινάτε ακόμα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
κοντεύω να ξεράσω όσα έχω φάει αυτές τις μέρες!
νυστάζετε ακόμα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Ποιος θα μου κάνει καφεδάκι; 8)
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Πάρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!Η αγκαλια του Μορφέα είναι τόσοοοοοο γλυκιά 8)
Ποιος θα μου κάνει καφεδάκι; 8)
Πώς τον πίνεις?
Το αφεντικό μου πότε θα ξεκουμπηστεί?
Vkey
Επιφανές μέλος
Να πάρω τηλ στο γραφείο να πω ότι έβαλα βόμβα; Όλοι θα φύγετε τότε
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Μία μιση καφέ...μια ζάχαρη!
Να πάρω τηλ στο γραφείο να πω ότι έβαλα βόμβα; Όλοι θα φύγετε τότε
Σε εφημερίδα πάρε απο καρτοτηλέφωνο και μην ξεχάσεις να πείς στο τέλος ότι δεν είναι φάρσα, μετά πέτα την τηλεκάρτα και απομάκρυνε τα δακτυλικά σου αποτυπώματα.
Μην ξεχάσεις να καθαρίσεις με οινόπνευμα την κάρτα μετά την χρήση, να την κόψεις σε πολύ μικρά κομματάκια και να χρησιμοποιήσεις πολύ κεντρικό καρτοτηλέφωνο σε περιοχή που έχει πάρα πολύ κόσμο και μακρυά απο κάποιο περίπτερο, κάμερα ασφαλείας ή είσοδο καταστήματς/σουπερ μάρκετ κτλ.
Βοήθησα?
Vkey
Επιφανές μέλος
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Νιιιιιιιιιιιι....Τελικά να το κάνω ε; 8)
Δεν θέλω να συμφωνήσω για να μην γίνω ηθικός αυτουργός
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Νιιιιιιιιιιιι....Τελικά να το κάνω ε; 8)
Να το κάνεις νιιιιι!!!!!
Γράψε.... 21036******
Να την κοπανήσω ή θα με απολύσουν πρωτοχρονιάτικα?
Vkey
Επιφανές μέλος
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Ποιος θα συμφωνήσει με την ιδέα μου και θα σβήσει τα topic μου για να μην υπάρχουν στοιχεία εναντίον μου;
Θα σε καλύψω εγώ!
Ακόμα δεν πήρες?
Vkey
Επιφανές μέλος
21036- προσπαθώ να μαντέψω το υπόλοιπο
1. Βρήκαμε τον φαρσέρ των γιορτών!!! Κολλητέ με τόσες λεπτομέριες ούτε ο Κουφοντίνας δεν θα μπορούσε να το περιγράψει!!!
Ποιός να είναι άραγε???
dooo
Διακεκριμένο μέλος
γιατί μας πληρώνουν?
Vkey
Επιφανές μέλος
Ποιος θα ανατινάξει το σχολείο που δουλεύω; 8)
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Γι'αυτά που περνάμε! 8)
Ποιος θα ανατινάξει το σχολείο που δουλεύω; 8)
Τι είναι δημοτικό γυμνάσιο η λύκειο ?
Να ξέρω τι εκρηκτική ύλη να βάλω
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως ο Γιάννης ξέρει υπερβολικά πολλές λεπτομέριες για το πώς να κάνει κάποιος προειδοποιητικά τηλεφωνήματα?...8)
dooo
Διακεκριμένο μέλος
πότε θα πάει 5?! ....
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από dooo:όταν ήταν μικρός έκανε κούνια στην αυλή του κορυδαλλού
πότε θα πάει 5?! ....
Σε 25 λεπτά η ώρα θα είναι 5
Vkey
Επιφανές μέλος
@faithplus1: το ερώτημα είναι ποιος θα το κάνει να φανεί ατύχημα; Ε...ποιος θα το τινάξει τέλος πάντων
Κι από εμένα Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ 8)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.