bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος
Ελπίζω τώρα που με άκουσες να κατάλαβεςΑρχική Δημοσίευση από Giovanna:ναι καλα. ωραιο, κατατοπιστικοτατο sms, να μου φτιαξει μια ηδη χαλασμενη διαθεση. θενκς. καλες διακοπες καλο μου, να μας γραφεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
έχεις αρχίσει να μου τη δίνεις σήμερα με αυτά που γράφεις!!!!Αρχική Δημοσίευση από evouli:σημερα ξυπνησα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι η τελευταια μερα στη δουλεια και εχω μπροστα μου εναν ολοκληρο μηνα διακοπων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από XRZ:έχεις αρχίσει να μου τη δίνεις σήμερα με αυτά που γράφεις!!!!
+1
evouli
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από XRZ:έχεις αρχίσει να μου τη δίνεις σήμερα με αυτά που γράφεις!!!!
ε συγνωμη αλλα τι να κανω κι εγω το καψερό; να μη χαρω λιγο; απο περυσι τον αυγουστο εχω να κανω διακοπες.... μεσα στη χρονια δεν παιρνω αλλη αδεια...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από evouli:ε συγνωμη αλλα τι να κανω κι εγω το καψερό; να μη χαρω λιγο; απο περυσι τον αυγουστο εχω να κανω διακοπες.... μεσα στη χρονια δεν παιρνω αλλη αδεια...
χμμμ....άντε χαλάλι τότε!!!! Κουράγιο κανά 6ωρό ακόμα
hamsteraki
Δραστήριο μέλος
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ - ΤΕΛΕΙΕΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑρχική Δημοσίευση από XRZ:έχεις αρχίσει να μου τη δίνεις σήμερα με αυτά που γράφεις!!!!
hamsteraki
Δραστήριο μέλος
οΥΠΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ!!!Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ - ΤΕΛΕΙΕΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
evouli
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:οΥΠΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ!!!
χμμμμμμ.... καααααααααααποιος ειναι ερωτευμενος.....
Giovanna
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από evouli:σημερα ξυπνησα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι η τελευταια μερα στη δουλεια και εχω μπροστα μου εναν ολοκληρο μηνα διακοπων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπραβοοοοοοο!!!!!
αντε και καλα μπανακια λοιπον!!!!!
χαιρομαι πολυ για σενα!
χαμστερικο μου, κι εσυ καλες διακοπες! σαγαπω πολυ πολυ!!!
evouli
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από XRZ:χμμμ....άντε χαλάλι τότε!!!! Κουράγιο κανά 6ωρό ακόμα
evouli
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:μπραβοοοοοοο!!!!!
αντε και καλα μπανακια λοιπον!!!!!
χαιρομαι πολυ για σενα!
νινι μουουουου.... άι λαβ γιου κάργα....
Giovanna
Επιφανές μέλος
ξυπνησα με πονοοοο!!!
αλλα νταξ, θα περασει κι αυτο.. τωρα που το θυμηθηκα, μη και να βαλω λιγο παριο να τραγουδησω?
Demelene
Διάσημο μέλος
Καλές διακοπές!
hamsteraki
Δραστήριο μέλος
Έχω κάτι στο μυαλό μου.....υπομονή μέχρι σήμερα το απόγευμα-βραδάκι και αν όλα πάνε όπως πιστεύω τότε φιλενάδα ετοιμάζω κάτι ...που δεν θα μπορούσες να το φανταστείς ποτέ όμως!!!! Αρκεί να γίνει το πρώτο...Αρχική Δημοσίευση από evouli:χμμμμμμ.... καααααααααααποιος ειναι ερωτευμενος.....
(Χθες έφυγα από το γραφείο στις 10...)
hamsteraki
Δραστήριο μέλος
Δεν θα πας διακοπούλες εσύ;;;;;Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Demelene ζηλέυει
Καλές διακοπές!
hamsteraki
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:κι εγω καργα
ξυπνησα με πονοοοο!!!
αλλα νταξ, θα περασει κι αυτο.. τωρα που το θυμηθηκα, μη και να βαλω λιγο παριο να τραγουδησω?
Πιο καλή η μοναξιάαααααααα
Από σένα που δεν φτάνωωωω
Μια σε βρίσκω μια σε χάνωωωω
Πιο καλή η μοναξιάααα
Giovanna
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki:
Πιο καλή η μοναξιάαααααααα
Από σένα που δεν φτάνωωωω
Μια σε βρίσκω μια σε χάνωωωω
Πιο καλή η μοναξιάααα
καλη προσπαθεια..
αλλα αν βάλω το συγκεκριμένο τραγουδι, θαυτοκτονησω
οπότε βολεύομαι απλα με το "που πας" (δε με ρωστησες που πας, σε τι κοσμο πας να ζησεις κλπ κλπππ..)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.