12-09-07

18:10
Βασικά είμαστε παντώς καιρού, τίποτα δεν είναι στάνταρ και τίποτα δεν αποκλείετε, απο κεί και πέρα θα δωκιμάσουμε κάτι κενούριο αλλα με μέτρο, με τον άντρα μου προτειμάμε λίγο απο όλα, και το ταβερνάκι και το κλάμπ και το ροκάδικο και κανένα βρομερό μέρος γα αραλίκι, όι τιχει, σχεδών πάντα μόνοι εκτώς άν είμαστε με τον Οξυ που είναι αδερφός και πλακωνόμαστε σαν νορμάλ αδερφάκια
Πάντος παλιά μαζευόμασταν στο σπίτι μου και σπέρναμε τον πανικό, λάτρευα εκείνα τα βράδυα παρεα μέχρι τις 2-3+, την παρεα, τώρα πιά όλα διαλήθηκαν η κοπέλες που βγαίναμε φέρθηκαν σκαρτα και ο φιλαράκος μου πρέπει να βρεί την τύχη του, είναι καλύτερα μόνος και να ψαρέυει, γιαυτό όταν μου λέει ότι πάει κάπου προτειμώ να πάει μόνος, ίσος είναι καλύτερα, άρα....
Βγαίνουμε άλλες φορές και 2 και 3 και 4 φορές την ευδομάδα και άλλες καθόλου, τώρα όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν παρασήρθηκα τελείως

Πάντος παλιά μαζευόμασταν στο σπίτι μου και σπέρναμε τον πανικό, λάτρευα εκείνα τα βράδυα παρεα μέχρι τις 2-3+, την παρεα, τώρα πιά όλα διαλήθηκαν η κοπέλες που βγαίναμε φέρθηκαν σκαρτα και ο φιλαράκος μου πρέπει να βρεί την τύχη του, είναι καλύτερα μόνος και να ψαρέυει, γιαυτό όταν μου λέει ότι πάει κάπου προτειμώ να πάει μόνος, ίσος είναι καλύτερα, άρα....
Βγαίνουμε άλλες φορές και 2 και 3 και 4 φορές την ευδομάδα και άλλες καθόλου, τώρα όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν παρασήρθηκα τελείως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.