Πόσο μεγάλο είναι το σπίτι σου;

καταπρασινος λοφος και απεναντι η Μικρα Ασια; Στο μοντε σμιθ μενεις; :P Ξερεις, βιλα 27 τμ:P:P:P Πλακα πλακα που μενεις; Ιαλισο;

Βλέπω από ψηλά: taj mahal, rodos palace, capsis sofitel, οπότε υπολόγησε :D ( είδες που έπεσες κοντά με το μοντε σμίθ; )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις 30τμ και αρκετά μακριά από το κέντρο της πόλης. Έχει όμως μεγάλη βεράντα(πράγμα σπάνιο για τα γερμανικά δεδομένα) κι έχουμε κάνει τα καλύτερα grillparty:clapup: . Α, ναι είναι και μέσα στο πράσινο;) .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γυρω στα 150 τ.μ. με τεραααααστιο κηπο για τα 4 σκυλακια μου!!! :inlove: :inlove: :inlove:

Πολυ μεγαλο για ενα ατομο αλλα ειναι δικο μου και προοριζεται και για την οικογενεια μου, οταν κανω...

Τώρα που ετοιμάζομαι να κάνω γενική μου φαίνεται τεράστιο:/::/::/::/:

Κατα τ΄άλλα παρεμένει 85τμ.

280...:)οι γονεις μου φταινε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γύρω στα 75τ.μ. Εντάξει μικρό για 3 άτομα αλλά μου αρέσει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

100 με 120 τετραγωνικά...

82τμ αλλα ειναι βολικό και το λετρέυω(ενοίκιο):)

30 τμ, αλλά είναι μια χαρά για ένα άτομο που βαριέται να μαζεύει το χάος συνέχεια!!!!!!

85-90τ.μ και δεν θα με χαλούσε ένα επιπλέον δωμάτιο.Ωστόσο μόνο 2-3 χώρους χαίρομαι πραγματικά.Στο σαλόνι πατάω σπανίως.(έχει tv εκεί, γι 'αυτό):P

...150 των γονιών μου αλλα είμαι φοιτήτρια κ το δικό μου είναι γύρω στα 60...

75 αλλά μετακομίζω σε 90 άρι μέχρι το καλοκαίρι ελπίζω:clapup:

115 τ.μ. αλλά με 400 τ.μ. κήπο μακριά από το κέντρο της πόλης με τα μεγάλα τσιμεντένια θηρία.
Για ένα άτομο είναι υπέρ-αρκετά.

Περίπου 100 τετραγωνικά!

Περίπου 100 τετραγωνικά!

και το δικό μας κάπου τόσο είναι και έχει και άλλα 100 μπαλκόνι...

54 τ.μ. με την βεράντα,αλλά είμαι άρχοντας.Πλήρως ανακαινισμένο,του έριξα και κάτι έπιπλα κουκλιά και είναι πολύ αλανιάρικο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποσο μεγαλο ειναι το σπιτι σου;

Μεγαλύτερο είναι το σπίτι που ανοίγει για όλους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

115 τ.μ. αλλά με 400 τ.μ. κήπο μακριά από το κέντρο της πόλης με τα μεγάλα τσιμεντένια θηρία.
Για ένα άτομο είναι υπέρ-αρκετά.

έλα καλέ που είναι υπέρ αρκετά τα 115 τμ + 400 τμ κήπος για ΕΝΑ άτομο!!!! :P ......
άρχοντας είσαι πειρατή ....... :clapup:

Το δικό (προσωρινό) είναι 100 τμ και έχει ευτυχώς τεράστια μπαλκόνια με απίστευτη θέα και πολύ πράσινο τριγύρω!:D

110 τετραγωνικά και ευτυχώς βλέπει θάλασσα.

Ειναι 130 τετραγωνικα μετρα πανω σε λοφο με απεριοριστη θεα προs στην πολη και την θαλασσα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back