Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.630 εγγεγραμμένα μέλη και 3.581.250 μηνύματα σε 106.482 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 565 άτομα.
Ούτε fantasmenos, oύτε Lorien, ούτε Tsip. 'Ολοι αυτοί σιχαίνονται την τηλεόραση ; Να τους στείλω λουλούδια στη γιορτή τους, δεν το περίμενα ότι έχει έστω άλλον έναν το club.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
όχι από αυτήν την άποψη . Απλώς η Michelle δεν μου "κολλαγε" με αυτούς που είχαν αναφερθεί ως τώρα. Απλώς είχα την αισθηση ότι είχε αναφέρει (η αυτή η ο εχπ) ότι δεν πολυβλέπουν τιβι, αλλά δεν ήμουν και σίγουρη.
Πάω να βρω και επανέρχομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Την άποψή μου, την επιβεβαίωσε ένα πρόσφατο περιστατικό στο σχολείο.
Το διάλλειμμα χθες, ήρθε ο γυμναστής και με φώναξε να μου μιλήσει "για κάτι πολύ σοβαρό". Είχε ένα αγχωμένο ύφος, ανήσυχο. Μου λέει: " Eίσαι σημαιοφόρος φέτος. Αλλά παραστάτες είναι οι τάδε. Και φαντάζεσαι πώς θα είστε. Σαν τους αδελφούς Ντάλτον. Και πρέπει να υπάρχει συμμετρία." Συμφωνούσα εγώ. "Σε πειράζει να μπεις δεξιά παραστάτης για να φαινόμαστε ωραία; Δε θα έχεις και το άγχος της σημαίας."
Επ....το ξεχασαααααααααα
Παω μια στιγμουλα να βρω να σας παιδεψω λιγουλακι, ετσι να γουσταρουμε!
Ετοιμοοοοοοο!!!
Aπολύτως σωστός αλλά guess what....και οι γυναίκες που απο την φύση μας είμαστε πιο ζηλιάρες τα ίδια σκεφτόμαστε.
Και δεν είναι ανάγκη να συναντήσουμε φάτσα κάρτα τις πρώην, βλέπεις η φαντασία μας οργιάζει και αρκεί μια αναφορά στο όνομα τους,μια φώτο ή πολλές φορές και τίποτα.Άσε που συνήθως οι πρώην ενός άντρα ξεπερνούν σε αριθμό τους δικούς μας.
Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα.
Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.