Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Ενδιαφέρον ......
πω πω... δεν θα μπορούσα ΠΟΤΕ μου να γίνω γιατρός
Πάμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Λάθος Πρώτο: 14 εκατοστά τακούνι μέρα μεσημέρι. Μερικοί δεν έχουν αίσθηση του χώρου και του χρόνου, εμένα λένε ........ μετά
Λάθος Δεύτερο: Το πολύ καφτό μίνι. Η γραμμή που διαχωρίζει την κομψότητα από τη χυδαιότητα είναι πολύ λεπτή. Η απώλεια του μέτρου εκθέτει την κοπέλλα και όχι την αναδεικνύει. Πώς θα σας φαινόταν άραγε να κυκλοφορώ εγώ με ένα ρούχο που να τόνιζε το πέος μου και να το έκανε να διαγράφεται πλήρως για να δείξω το μέγεθός του και να κάνω τους άλλους να με κοιτάνε; Σκέφτηκε κανείς ότι ένα τέτοιο σούπερ μίνι αποτελεί ένα είδος σεξουαλικής παρενόχλησης απέναντι στους άνδρες; Γιατί οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ότι μαμακία θέλουν και να παραμένουν πάντα στο απυρόβλητο; Τέλος: Η πραγματική γυναίκα δείχνει λίγα, κρύβει πολλά και υπονοεί πολλά περισσότερα. Μόνο έτσι υπάρχει μυστήριο και προκαλείται το ενδιαφέρον του άντρα. Κάτι τέτοια "φτωχά κορίτσια" (αφού δεν έχουν ν' αγοράσουν λίγο παραπάνω υφασματάκι τα δύστυχα) μας ξενερώνουν και δεν τις παίρνουμε στα σοβαρά.
Λάθος Τρίτο: Άγνοια κινδύνου. Μερικοί είναι τόσο πολύ στην καρακοσμάρα τους που αποτελούν δημόσιο κίνδυνο. Σκεφτείται να έπεφτε "κατά λάθος" πάνω της ένα αυτοκίνητο, τι θα τραβούσε ο δύστυχος οδηγός για όλη του τη ζωή!!
Είπα να θυμηθούμε το θέμα, δεν ξέρω αν το καγιράκι μπορεί να βοηθήσει με το ποιός είναι ο προηγούμενος που ανέφερε
Πάντος το πάνω πόστ είπα να είναι έυκολο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Οχι δεν είναι λόρυ
Σα να εχεις δικιο...τωρα θυμηθηκα οτι ο Λορυ δε βαζει τονους!!!
Neraida
Επιφανές μέλος
Μανιααααααααα?!
Ειναι ο Φαν?!
mania
Επιφανές μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
(δεν πιστευω να ειναι κανας παλιος, που δε γραφει πια....θα σε σφαξω στο γονατο κοπελια!)
mania
Επιφανές μέλος
Μηπως ειναι ο Φαντασμενος???
(δεν πιστευω να ειναι κανας παλιος, που δε γραφει πια....θα σε σφαξω στο γονατο κοπελια!)
Ο συγκεκριμένος γράφει και παραγράφει μπορώ να πώ
Neraida
Επιφανές μέλος
Θα πω και τον Βαλ και μετα αποχωρω! (ειναι και της μοδος!)
Neraida
Επιφανές μέλος
ΠΟΙΟΣ στο Δια ειναι....?!?!!!! Γκρρρρρρρρρ!
Neraida
Επιφανές μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
O Great Chaos?
Λάθος Πρώτο: 14 εκατοστά τακούνι μέρα μεσημέρι. Μερικοί δεν έχουν αίσθηση του χώρου και του χρόνου, εμένα λένε χαοτικό μετά
Λάθος Δεύτερο: Το πολύ καφτό μίνι. Η γραμμή που διαχωρίζει την κομψότητα από τη χυδαιότητα είναι πολύ λεπτή. Η απώλεια του μέτρου εκθέτει την κοπέλλα και όχι την αναδεικνύει. Πώς θα σας φαινόταν άραγε να κυκλοφορώ εγώ με ένα ρούχο που να τόνιζε το πέος μου και να το έκανε να διαγράφεται πλήρως για να δείξω το μέγεθός του και να κάνω τους άλλους να με κοιτάνε; Σκέφτηκε κανείς ότι ένα τέτοιο σούπερ μίνι αποτελεί ένα είδος σεξουαλικής παρενόχλησης απέναντι στους άνδρες; Γιατί οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ότι μαμακία θέλουν και να παραμένουν πάντα στο απυρόβλητο; Τέλος: Η πραγματική γυναίκα δείχνει λίγα, κρύβει πολλά και υπονοεί πολλά περισσότερα. Μόνο έτσι υπάρχει μυστήριο και προκαλείται το ενδιαφέρον του άντρα. Κάτι τέτοια "φτωχά κορίτσια" (αφού δεν έχουν ν' αγοράσουν λίγο παραπάνω υφασματάκι τα δύστυχα) μας ξενερώνουν και δεν τις παίρνουμε στα σοβαρά.
Λάθος Τρίτο: Άγνοια κινδύνου. Μερικοί είναι τόσο πολύ στην καρακοσμάρα τους που αποτελούν δημόσιο κίνδυνο. Σκεφτείται να έπεφτε "κατά λάθος" πάνω της ένα αυτοκίνητο, τι θα τραβούσε ο δύστυχος οδηγός για όλη του τη ζωή!!
Πολύ καλή η ιδέα σου Μάνια!!!
Αυτό είναι το αρχικό πόστ ολοκληρωμένο, μπράβο και βάζεις νέο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.