"Θα πάω στο πατρικό μου στη Κρήτη και το 15Αυγουστο σκέφτομαι να πάω στο άλλο χωριό μου στη Μακεδονία και ίσως συνδυάσω καμία μονοήμερη στη Θεσσαλονίκη."
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,140 μηνύματα.
Skiyo;"Θα πάω στο πατρικό μου στη Κρήτη και το 15Αυγουστο σκέφτομαι να πάω στο άλλο χωριό μου στη Μακεδονία και ίσως συνδυάσω καμία μονοήμερη στη Θεσσαλονίκη."
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,140 μηνύματα.
Τα αστεία μου τα αγοράζω μαζί με τα χάπια μου, ληγμένα. Να μου δίνεις συμβουλές μπας και βελτιώσω επίπεδο.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,698 μηνύματα.
Για κάποιο λόγο μου κάνει @Eclipse
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Όχι, δεν είναι αυτή
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,035 μηνύματα.
Μου βγάζει @amarelia εμένα πάντως
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,698 μηνύματα.
Και εμένα αυτή ήταν η δεύτερη επιλογήΜου βγάζει @amarelia εμένα πάντως
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Σωστό!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ παιδιά εμένα μου βγάζει άνετα @Valder
Αυτό θα το ξέρουν οι πιο παλιοί αλλά έχει πλάκα και θα διασκεδάσουν και οι νεότεροι που θα το διαβάσουν.
"μια φορά είχα παρακολουθήσει την πρώην μου για να ανακαλύψω πώς ικανοποιείται μόνη της
είχε ντυθεί πολύ προσεγμένα
είχε βρει ένα όμορφο αισθητικά μέρος που θα μπορούσε να έχει την ησυχία της
αλλά και την αδρεναλίνη πιθανών θεατών που θα την βλέπουν
μακριά από τις καθημερινές σκοτούρες και το άγχος
και τότε την είδα
είχα την εντύπωση πως με δύο τρεις φορές θα μείνει ικανοποιημένη
αλλά αυτή συνέχιζε με λύσσα άγριου ζώου
με κάθε στιγμή να έχει περισσότερη όρεξη από πριν
όταν με πήρε χαμπάρι
την ρώτησα πού θα χωρέσει όλα αυτά τα παπούτσια αλλά αυτή με κοίταξε με οίκτο και συνέχισε να τα δοκιμάζει"
"μια φορά είχα παρακολουθήσει την πρώην μου για να ανακαλύψω πώς ικανοποιείται μόνη της
και τότε την είδα
όταν με πήρε χαμπάρι
την ρώτησα πού θα χωρέσει όλα αυτά τα παπούτσια αλλά αυτή με κοίταξε με οίκτο και συνέχισε να τα δοκιμάζει"
Αχ… @Dias θα πωΑυτό θα το ξέρουν οι πιο παλιοί αλλά έχει πλάκα και θα διασκεδάσουν και οι νεότεροι που θα το διαβάσουν.
και τότε την είδα
όταν με πήρε χαμπάρι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.