Εγω μιλαω Αγγλικα, Σουηδικα και κατι λιγα Γερμανικα (μαθαιονω ακομη). Συγκεκριμενα στα Αγγλικα παω για proficiensi, Σουηδικα ειναι η δευτερη μου γλωσσα εκ γενητης και Γερμανικα μονο οτι κανουμε στο Σχολειο. Επισης φυσικα μιλαω και διαφορετικες διαλεκτους για καθε γλωσσα οπως και την αργκο της καθε γλωσσας. Ειδικα τα Ελληνικα τα εχω κανει.. Μιλαω συνχρονος Ροδιακα, Χαλκιτικα, Συμιακα,αργκο και καμια φορα στις βρισιες ριχνω τα γνωστα ιντερνετικα (λαλακας, μαματω κλπ)... Αντε να βγαλει ακρη καπιος που δεν με ξερει και να μην εχει μαθει τι συμαινει καθε λεξη. Μην κοιτατε εδω, μηλαω πιο πολυτισμενα
Επισης μια και μιλαω Σουηδικα ξερω και να συνενοουμε στα Νορβιγικα. Και φυσικα οπως ολοι οι νορμαλ ανθρωποι ανθρωποι
Επισης θελω να μαθω αραβικα και πιο καλα τα Αρχαια και την Αρχαΐζουσα. Θα ηθελα να μαθω και ινδιανικα αλλα δυστιχος δεν γινετε.
Στην αδερφη μου παει κανεις κοντρα; (Ελληνικα, Σουηδικα,Γαλικα, Γερμανικα, Ισπανικα, Νορβιγικα, Αρχαια και παλευει και κατι λιγα λατινικα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.