Πόσες (και ποιες) ξένες γλώσσες μιλάτε;

Ποιες ξένες γλώσσες μιλάτε;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 219)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    219
αγγλικά, λίγα γερμανικά και λίγα ιταλικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσες ξέρετε; Και αν σήμερα μπορούσατε να ξεκινήσετε-συνεχίσετε μια,ποια θα ήταν αυτή;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ξέρω αγγλικά κ' γαλλικά[τι πρωτότυπο:P].
Επόμενα είναι τα ιταλικά κάποια στιγμή..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αγγλικά,γαλλικά και τώρα τελευταία έχω φάει κόλλημα με τα ισπανικά και αρχίζω να μαθαίνω απο το ιντερνετ :P
ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι! :)

Αγγλικα, Γερμανικα και λιγα Ολλανδικα! Επομενη θα ειναι τα Σουηδικα μαλλον....

Αγγλικά (έχω Proficiency), λίγα Ιταλικά και λίγα Γαλλικά.

Αγγλικά και γαλλικά. Ειδικά τα γαλλικά τα λατρεύω <3

Αγγλικά (και με πτυχίο τώρα πια :yahoo: ) και λίγα γερμανικά από το σχολείο.

Αγγλικά, γαλλικά...

Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Γερμανικά...και θα ήθελα να μάθω και Ισπανικά ή Αλβανικά

Γαλλικα :inlove:, Αγγλικα :) .Ακομη σκοπευω να ασχοληθω με τα Ιταλικα και τα Τουρκικα και να ολοκληρωσω τις σπουδες των Γαλλικων μου. :book:

Αρκετά καλά ξέρω αγγλικά και ιταλικά. Καταλαβαίνω πολλές λατινογενείς γλώσσες και μιλάω και λίγα πολωνικά (τα βασικά), όπως και γαλλικά (πάλι τα βασικά).

Μέχρι στιγμής έχω μόνο το Proficiency. Για φέτος θα ξεκινήσω να πάρω και των Ιταλικών.
Αν έχω τη δυνατότητα στα επόμενα χρόνια θα ξεκινούσα και Ιαπωνικά :D

Αγγλικά (Proficiency), Γαλλικα (Β1). Σκεφτομαι εστω να παρω στα γαλλικα το Β2 (lower) ή να παω ισπανικα που τα λατρευω.
Αργοτερα, θα ηθελα να μαθω Κινεζικα, Ρωσικα ή Αραβικα...

Αγγλικά(Β2), Γαλλικά(Β2-C1), Γερμανικά(Α2) και λίγα ισλανδικά που μαθαίνω από το ίντερνετ.

Αγγλικα και γερμανικα!... :tongue::

Αγγλικά χωρίς "χαρτί" και Ρώσικα σε ικανοποιητικό επίπεδο αφού είναι η "δεύτερη μητρική μου".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγλικα και Γαλλικα. Εχω λατρεια με τις γλωσσες και θελω να μαθω πολλες.. ισως να μην μπω στην διαδικασια να μαθω γλωσσες οσο δυσκολες οσο τα αγγλικα και τα γαλλικα οπως για παραδειγμα τα γερμανικα ή κινεζικα... αλλα θα θελα να μαθω ιταλικα, ισπανικα, σουηδικα..:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγλικα και Γαλλικα. Εχω λατρεια με τις γλωσσες και θελω να μαθω πολλες.. ισως να μην μπω στην διαδικασια να μαθω γλωσσες οσο δυσκολες οσο τα αγγλικα και τα γαλλικα οπως για παραδειγμα τα γερμανικα ή κινεζικα... αλλα θα θελα να μαθω ιταλικα, ισπανικα, σουηδικα..:rolleyes:

Τα σουηδικα δεν ειναι δυσκολα;:hmm:
Παντως παιζει να ειναι πολυ ευκολα να τα μαθω με γνωσεις γερμανικων και λιγων ολλανδικων...

Τα σουηδικα δεν ειναι δυσκολα;:hmm:
Παντως παιζει να ειναι πολυ ευκολα να τα μαθω με γνωσεις γερμανικων και λιγων ολλανδικων...

Εύκολα είναι.
Αν ξέρεις γερμανικά και αγγλικά τα καταφέρνεις.
Εγώ που ξέρω και Ρώσικα με βοηθάνε πολύ.
Έχω τη γραμματική τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back