Χοχο Ραφαελα πήρες πολλά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Τι μεταβολισμός είναι αυτος ρε Νεφελιτσα; Με σκοτώνεις!
Χοχο Ραφαελα πήρες πολλά;
ρεεε δεν ξερω τι επαθα ημουν σιγουρη οτι εχω παχυνει και τελικα ουτε καν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι να πω; Είναι να τους ζηλεύεις κάτι τέτοιους μεταβολισμους! Εσύ keep trwing!ρεεε δεν ξερω τι επαθα ημουν σιγουρη οτι εχω παχυνει και τελικα ουτε καν
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Τι να πω; Είναι να τους ζηλεύεις κάτι τέτοιους μεταβολισμους! Εσύ keep trwing!
οχι ρεε δεν θα γινω και τοφαλος απο αυριο θα τρωω οπως συνηθως
τοφαλος το νιανιαρο που είναι 20 υπό του ύψους του; Α καλα θα μας τρελανεις εσύ!οχι ρεε δεν θα γινω και τοφαλος απο αυριο θα τρωω οπως συνηθως
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
τοφαλος το νιανιαρο που είναι 20 υπό του ύψους του; Α καλα θα μας τρελανεις εσύ!
εε ρεε τωρα πριν λιγο καιρο ημουν τοφαλος ειχα φτασει τα 50
Νεφέλη τρελανε μας κι'αλλο.. Μπορείς!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Γιάννη ακούγεσαι αδύνατος... Είσαι;
Νεφέλη τρελανε μας κι'αλλο.. Μπορείς!
ρεεεε σοβαρα σε μιλαω
Πω τώρα τελευταία (από Φεβρουάριο και μετά) εβαλα κάποια κιλακια και αυτά τα οφείλω στις βλακειουλες που έτρωγα και τρώω. Τώρα είμαι στην φάση που λέω κάθε Κυριακή: "Από αύριο διατροφή"ρεεεε σοβαρα σε μιλαω
Ποτέ όμως δεν αρχίζει η ριμαδα!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Πω τώρα τελευταία (από Φεβρουάριο και μετά) εβαλα κάποια κιλακια και αυτά τα οφείλω στις βλακειουλες που έτρωγα και τρώω. Τώρα είμαι στην φάση που λέω κάθε Κυριακή: "Από αύριο διατροφή"
Ποτέ όμως δεν αρχίζει η ριμαδα!
ρεεε εγω τωρα αυτη τη βδομαδα εφαγα ποσο παγωτο και γλυκο και 1 κρουασαν αλλα τις προηγουμενες βδομαδες ζουσα με 1 μπαρα δημητριακων και 1 γιαουρτι
χαχα το 1 κρουασάν μου άρεσε!ρεεε εγω τωρα αυτη τη βδομαδα εφαγα ποσο παγωτο και γλυκο και 1 κρουασαν αλλα τις προηγουμενες βδομαδες ζουσα με 1 μπαρα δημητριακων και 1 γιαουρτι
Καλα εσύ μιλάμε καταναλωσες ΤΙΣ θερμίδες αυτές τις μέρες.. Κάηκε το πελεκουδι!
Θές να πεις ότι όλη την μέρα την εβγαζες με μια μπάρα και ένα γιαουρτακι; (χαμηλών λιπαρών εννοείται ) Προσωπικά τα γιαούρτια μου φαίνονται πολύ ξινά.. Τι να πω; Ίσως επειδή είμαι υπερβολικά γλυκιά!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
χαχα το 1 κρουασάν μου άρεσε!
Καλα εσύ μιλάμε καταναλωσες ΤΙΣ θερμίδες αυτές τις μέρες.. Κάηκε το πελεκουδι!
Θές να πεις ότι όλη την μέρα την εβγαζες με μια μπάρα και ένα γιαουρτακι; (χαμηλών λιπαρών εννοείται ) Προσωπικά τα γιαούρτια μου φαίνονται πολύ ξινά.. Τι να πω; Ίσως επειδή είμαι υπερβολικά γλυκιά!
χαχαχα ρεε ναι ομως νιωθω τοφαλος
και ναι ετσι την εβγαζα αλλα δεν ηταν ξινα ειχαν κατι φρουτα και ειχαν ευτυχως μονο 102 θερμιδες
αα και ναι ξεκαβαλα καμαρι μου
120 θερμιδες; Too much... Σου λέω ότι καθημερινά θα πρέπει να λαμβάνεις παραπνω από 1000 θερμίδες πολύ παραπάνω βασικα αν δεν κανω λάθος για την ηλικια που βρίσκεσαι...
I am adorable.. I know!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Είσαι τυχερή που δεν με γνωρίζεις (ατυχη είσαι εννοείται ) γιατι ετσι και σε είχα εδω μπροστά μου να λες ότι είσαι τοφαλος θα σε χτυπούσα σα χταπόδι στο τοίχο!
120 θερμιδες; Too much... Σου λέω ότι καθημερινά θα πρέπει να λαμβάνεις παραπνω από 1000 θερμίδες πολύ παραπάνω βασικα αν δεν κανω λάθος για την ηλικια που βρίσκεσαι...
I am adorable.. I know!
χαχαχ ρεε οχι 120...102 το γιαουρτι και 89 η μπαρα συνολο 191 και για να διατηρησω το βαρος μου θελω γυρω στις 1300 αν και τις τελευταιες μερες πρεπει να παιρνω περισσοτερες οπως τρωω
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Ουάου! Εγώ θα είχα λυσαξει της πείνας! Και καθημερινή γυμναστική;
τοοοοτε ναι τωρα ασε
Κατάλαβα.. Εχεις πάρει την κατω βόλτα όπως εγω!τοοοοτε ναι τωρα ασε
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Κατάλαβα.. Εχεις πάρει την κατω βόλτα όπως εγω!
αφου σε ειπα ρε τι εχω φαει αασε
καλα αστα να πανε.. Εγώ άμα ήμουνα εσύ θα ντρεπομουνα να βγω στην κοινωνία.. Πως θα τους αντίκριζα ενώ θα είχα φάει ένα ολόκληρο κρουασάν..αφου σε ειπα ρε τι εχω φαει αασε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.