invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω, και χαίρομαι που τώρα είσαι οκ.
Σημασία έχει να είμαστε σε υγιή πλάισια, και εξοικειωμένοι με της ατέλειές μας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Παλλαντζάρω από 49-52. Για 1,67 ύψος καλά είναι, δε θέλω με τίποτα να πάω παραπάνω ούτε παρακάτω.
κι εγώ σε αυτά τα κιλά παλλαντζάρω και λέω ακριβώς το ίδιο αλλά είμαι ~10 πόντους πιο κοντή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
έκανα μπάνιο
χτες 95, σήμερα 85
έκανα μπάνιο
αν κουρευτείς και ξυριστείς δηλ. παίζει να φτάσεις τα 60?
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Δεν είσαι πολύ αδύνατη;Παλλαντζάρω από 49-52. Για 1,67 ύψος καλά είναι, δε θέλω με τίποτα να πάω παραπάνω ούτε παρακάτω. Έχω υπάρξει 62 που ένιωθα απαίσια και 43, που με έπαιρνε ο αέρας!
κι εγώ σε αυτά τα κιλά παλλαντζάρω και λέω ακριβώς το ίδιο αλλά είμαι ~10 πόντους πιο κοντή...
me too...
Και θεωρώ ότι οκ...είμαι νορμάλ πλέον με το καλύτερό μου εννοείται το κάτω από το 50
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είσαι πολύ αδύνατη;
Ε σε νορμάλ πλαίσια σε σχέση με παλιότερα, αλλά τώρα φαίνομαι άνθρωπος + τη μπυροκοιλιά
Πέρασε πολύς καιρός για να εξοικειωθώ και να καταλάβω ότι τελικά λετσι είναι η κατασκευή μου!
prime
Πολύ δραστήριο μέλος
xmmmm..ας πούμε ότι όταν φυσάει μου λένε να βάζω πέτρες στις τσέπες να μην με πάρει ο άερας.....
μεταξύ μας είναι υπερβολικοί . ...48 κιλά δεν είναι και τόσο λίγα πια!!
αχχχχχχ. Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα
Τώρα ούτε θέλω να ξέρω, +4 από τότε σίγουρα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
...έχω και 10 κιλά στήθος.
"I have to claim this breast as my sovereignty"
Μανούλα!!! Μουάτς μουάτς!!! Σλουρπ σλούρπ!!!!
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
είμαι γύρω στο 1,70-1,71 κάπου εκεί νομίζω δε ξέρω, έχω καιρό να μετρηθώ!
Ω ναι...εχεις δικιο...η αδερφη μου εχει το υψος σου και το καλοκαιρι πεφτει στα 52-53....δεν ειναι ασχημα βεβαια, αλλα 2-3 κιλακια παραπανω οπως ειπες δεν ειναι καθολου κακο...ισα ισα...
Και εσυ βρε Invalid...πρεπει να βαλεις κανα κιλακι...ελα αστειευομαι...εαν εχεις λεπτο σκελετο και εχεις εννοια με την κοιλια σου, σε καταλαβαινω...μια φιλη μου ετσι ακριβως ειναι σαν και σενα ιδιο υψος ιδια κιλα με λεπτο σκελετο..και εστω 2-3 κιλακια παραπανω δε δειχνουν καλα...
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Κατι τετοιες μαμακιες μου λεει και η φιλη μου...και εγω και κανεις αλλος δε βλεπει αυτα που λεει οτι μπορει να πετανε
Αλλα καταλαβαινω να μη θελετε να παχυνετε για να μην τα παρετε στην κοιλια
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Είσαι ακριβώς όπως πρέπει βρε Αθηνά μου!κι εγώ σε αυτά τα κιλά παλλαντζάρω και λέω ακριβώς το ίδιο αλλά είμαι ~10 πόντους πιο κοντή...
Αν παραπονεθείς κι εσύ, ε, θα τα 'χω δει όλα!
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω ρε γαμώτο να πάρω κάποια κιλάκια το θέμα είναι ότι δεν μου είναι καθόλου εύκολο!πάντα ήμουν αδύνατη και το μέγιστό μου είναι 53 (που είμαι τώρα)! και αν είναι θέλω να τα πάρω ομοιόμορφα... (αυτό και αν είναι δύσκολο!!)Ω ναι...εχεις δικιο...η αδερφη μου εχει το υψος σου και το καλοκαιρι πεφτει στα 52-53....δεν ειναι ασχημα βεβαια, αλλα 2-3 κιλακια παραπανω οπως ειπες δεν ειναι καθολου κακο...ισα ισα...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Δεν θα με χάλαγε να ήμουν μερικά κιλάκια πιο κάτω (μου πάει άλλωστε), αλλά και έτσι μου αρέσω πολύ
kalypso
Περιβόητο μέλος
Άσε δράμα, δε μπορείς να φορέσεις χαμηλοκάβαλο, πετάει το προκοίλι
Αχ άσε, το χειρότερο σημείο είναι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.