parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
Guest 220514
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
04-07-23
19:20
προτείνω 1. να διαβάσεις το fire & blood και 2. να κατεβάσεις την ακατανόμαστη. 🫥
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,151 μηνύματα.
04-07-23
19:22
Σε εμένα απευθύνεσαι;προτείνω 1. να διαβάσεις το fire & blood και 2. να κατεβάσεις την ακατανόμαστη. 🫥
Guest 220514
Επισκέπτης
04-07-23
19:23
Ναι καλέ, έκανα κάποιο λάθος; : o
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,151 μηνύματα.
04-07-23
19:25
Όχι, απλά μου αρέσει η ερμηνεία την Olivia Cooke στον ρόλο της Alicent. Φαντάσου ότι δεν την έχουν κάνει καν τόσο κακία όσο είναι στο βιβλίο.Ναι καλέ, έκανα κάποιο λάθος; : o
Guest 220514
Επισκέπτης
04-07-23
19:30
Όχι, απλά μου αρέσει η ερμηνεία την Olivia Cooke στον ρόλο της Alicent. Φαντάσου ότι δεν την έχουν κάνει καν τόσο κακία όσο είναι στο βιβλίο.
Ναι, ξέρω βρεεε. Ειδικά μετά απ αυτό τη σιχάθηκα τελείως εγώ…
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,795 μηνύματα.
05-07-23
14:39
Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεών που θα πραγματοποιηθούν τον φετινό Ιούλιο, στο οποίο κυριαρχούν οι συναυλίες!
https://www.culturenow.gr/texnopoli-dimoy-athinaion-to-programma-gia-ton-ioylio-2023/?fbclid=IwAR3IydeQFlZloyCQUZBAGeC3abKOkijul9t0neCnT5VqSQuK9BXEvVu11YY
https://www.culturenow.gr/texnopoli-dimoy-athinaion-to-programma-gia-ton-ioylio-2023/?fbclid=IwAR3IydeQFlZloyCQUZBAGeC3abKOkijul9t0neCnT5VqSQuK9BXEvVu11YY
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,795 μηνύματα.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
22-03-24
05:43
Θα πρότεινα στην αγαπητή Nascentes μια παλιά βραβευμένη ταινία. Η πόλη του θεού!
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
22-03-24
17:49
διάβασα την υπόθεση και θα την δω με την πρώτη ευκαιρία που θα έχω ρεπό!! Σε ευχαριστώ @Luke87 !! Καλώς μας ξανά ήρθες!Θα πρότεινα στην αγαπητή Nascentes μια παλιά βραβευμένη ταινία. Η πόλη του θεού!
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,259 μηνύματα.
22-03-24
20:47
Επιτέλους βρήκα το χρόνο να το δω.
Συγκίνηση, μοναδικός ο Ηλίας Λογοθέτης, σαν να γεννήθηκε γι' αυτό το σκοπό, μέχρι να φύγει και πάλι για το μεγάλο ταξείδιον...
Συγκίνηση, μοναδικός ο Ηλίας Λογοθέτης, σαν να γεννήθηκε γι' αυτό το σκοπό, μέχρι να φύγει και πάλι για το μεγάλο ταξείδιον...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.