Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Candy, μετέτρεψε τον τοίχο ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου σε έναν τεράστιο μαυροπίνακα στον οποίο οι περαστικοί μπορούσαν να συμπληρώσουν κάτι που θα ήθελαν οπωσδήποτε να κάνουν πριν πεθάνουν:
Ξεκινήστε λοιπόν το ποστ σας γράφοντας "Πριν πεθάνω, θέλω να " και συμπληρώστε το ανάλογα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
MAYROULIS
Πολύ δραστήριο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
karotenia
Δραστήριο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
2. Να επισκεφτώ όλες τις ηπείρους (συμπεριλαμβάνοντας και την Ανταρκτική).
3. Να διασχίσω την Ελλάδα με ποδήλατο: Πιστεύω ότι έτσι θα μπορέσω να δώ με διαφορετικό μάτι την όμορφη αυτή χώρα στην οποία ζούμε κάτι που δεν θα μπορούσα να μου προσφέρει ένα αυτοκίνητο.
4. Να γυρίσω την Ινδία με τρένο: Με το εκτενές της σιδηροδρομικό δίκτυο, αυτός ο τρόπος μεταφοράς είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις μια από τις πιο πολύχρωμες και διαφορετικές χώρες του κόσμου.
5. Να επισκεφτώ το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο: Είναι το μεγαλύτερο πάρτη του κόσμου.
6. Να κάνω Scuba Diving στο κοραλλιογενή ύφαλο της Αυστραλίας: Είναι ο μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος στον κόσμο και είναι το πιο μοναδικό υδάτινο περιβάλλον στον κόσμο.
7. Να δώ από κοντά ένα είδος υπό εξαφάνιση: Εκτός από την μοναδική εμπειρία είναι κάτι που μπορεί οι επόμενες γενιές να μην μπορούν να δουν.
8. Να παρακολουθήσω ζωντανά τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Είναι ένα γεγονός που ξεκίνησε από την χώρα μας και τώρα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του πλανήτη.
9. Να επισκεφτώ όλες τις πρωτεύουσες των Ευρωπαϊκών Χωρών: Η Ευρώπη είναι γεμάτη από όμορφη αρχιτεκτονική και διαφορετικούς πολιτισμούς.
10. Να κάνω Skydiving ή BASE jumping.
11. Να ανταλλάξω χειραψία με τον Dalai Lama.
12. Να περάσω μια νύχτα στην ζούγκλα: Πιστεύω πως θα είναι μία μοναδική εμπειρία που θα με κάνει δυνατότερο και που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
13. Να ανεβώ το βουνό Κιλιμάντζαρο.
14. Να επισκεφτώ το Machu Picchu.
15. Να επισκεφτώ τα νησιά Galapagos.
16. Να συμμετάσχω στο μεγαλύτερο “μπουγέλο” του κόσμου, κατά την διάρκεια των εορτασμών του νέου έτους της Ταϊλάνδης.
Λοιπόν για πείτε μας εσείς τι θα θέλατε να κάνετε πριν πεθάνετε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Για σας παιδιά αυτό είναι το πρώτο μου ποστ στο i-steki.
Λοιπόν δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχουν ποτέ σκεφτεί πια είναι κάποια πράγματα που θα ήθελαν να κάνουν πριν πεθάνουν από ταξίδια μέχρι εμπειρίες μπορεί να είναι οτιδήποτε.
Εγώ λοιπόν τώρα που τελείωσε και το σχολείο έκατσα και το σκέφτηκα. Ξέρω ότι μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να σκέφτομαι τέτοια πράγματα μιας και είμαι μόλις 16χρονών αλλά αυτά είναι που θα ήθελα να κάνω.
1. Να πάω για σαφάρι στην Κένυα: Όταν λέω σαφάρι δεν εννοώ να πάω να σκοτώσω ελέφαντα η λιοντάρι αλλά να πάω να τα δω από κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον.
2. Να επισκεφτώ όλες τις ηπείρους (συμπεριλαμβάνοντας και την Ανταρκτική).
3. Να διασχίσω την Ελλάδα με ποδήλατο: Πιστεύω ότι έτσι θα μπορέσω να δώ με διαφορετικό μάτι την όμορφη αυτή χώρα στην οποία ζούμε κάτι που δεν θα μπορούσα να μου προσφέρει ένα αυτοκίνητο.
4. Να γυρίσω την Ινδία με τρένο: Με το εκτενές της σιδηροδρομικό δίκτυο, αυτός ο τρόπος μεταφοράς είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις μια από τις πιο πολύχρωμες και διαφορετικές χώρες του κόσμου.
5. Να επισκεφτώ το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο: Είναι το μεγαλύτερο πάρτη του κόσμου.
6. Να κάνω Scuba Diving στο κοραλλιογενή ύφαλο της Αυστραλίας: Είναι ο μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος στον κόσμο και είναι το πιο μοναδικό υδάτινο περιβάλλον στον κόσμο.
7. Να δώ από κοντά ένα είδος υπό εξαφάνιση: Εκτός από την μοναδική εμπειρία είναι κάτι που μπορεί οι επόμενες γενιές να μην μπορούν να δουν.
8. Να παρακολουθήσω ζωντανά τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Είναι ένα γεγονός που ξεκίνησε από την χώρα μας και τώρα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του πλανήτη.
9. Να επισκεφτώ όλες τις πρωτεύουσες των Ευρωπαϊκών Χωρών: Η Ευρώπη είναι γεμάτη από όμορφη αρχιτεκτονική και διαφορετικούς πολιτισμούς.
10. Να κάνω Skydiving ή BASE jumping.
11. Να ανταλλάξω χειραψία με τον Dalai Lama.
12. Να περάσω μια νύχτα στην ζούγκλα: Πιστεύω πως θα είναι μία μοναδική εμπειρία που θα με κάνει δυνατότερο και που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
13. Να ανεβώ το βουνό Κιλιμάντζαρο.
14. Να επισκεφτώ το Machu Picchu.
15. Να επισκεφτώ τα νησιά Galapagos.
16. Να συμμετάσχω στο μεγαλύτερο “μπουγέλο” του κόσμου, κατά την διάρκεια των εορτασμών του νέου έτους της Ταϊλάνδης.
Λοιπόν για πείτε μας εσείς τι θα θέλατε να κάνετε πριν πεθάνετε.
Πω πω dude, πολύ ταξίδι ρε συ...
Αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην σχολιάσω το 7.
Θες απλώς να το δεις το ζώο υπό εξαφάνιση?? Όχι να κάνεις κάτι για να το σώσεις ας πούμε???
Εγώ θέλω πάλι να μπορώ να θέτω γελοίους στόχους και να αποτυγχάνω να τους πετύχω αιωνίως...
Καλά οκ, άλλα θέλω, αλλά λέω να μην σας κουράσω... Το μόνο που θέλω πραγματικά είναι να έχω πάντα τουλάχιστον ένα ακόμη πράγμα που θέλω να κάνω...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Πω πω dude, πολύ ταξίδι ρε συ...
Αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην σχολιάσω το 7.
Θες απλώς να το δεις το ζώο υπό εξαφάνιση?? Όχι να κάνεις κάτι για να το σώσεις ας πούμε???
Εγώ θέλω πάλι να μπορώ να θέτω γελοίους στόχους και να αποτυγχάνω να τους πετύχω αιωνίως...
Καλά οκ, άλλα θέλω, αλλά λέω να μην σας κουράσω... Το μόνο που θέλω πραγματικά είναι να έχω πάντα τουλάχιστον ένα ακόμη πράγμα που θέλω να κάνω...
Κοίτα φυσικά και θα ήθελα να το σώσω ετσι ώστε να μπορέσουν να το δούν και οι επόμενες γενιές αλλα και να το δω.
Τωρα να δω που θα βρω τα λεφτα για τα ταξιδια
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 675594
Επισκέπτης
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
με αυτο το τραγουδι
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.