tinaki!! Νεοφερμένο μέλος Η χριστινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Άνεργη και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2010 στις 20:46 Η tinaki!! έγραψε: #41 11-06-10 20:46 ασχημοτερο :τα ατιθασα μαλια μ ! ωρεοτερο :το χχαμογελο μ (δεν κοβω και το κεφαλι μου βεβεα ) θα με κρινουν αλλη οχι εγω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουνίου 2010 prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:46 Η prinCess.: #42 23-07-10 14:46 + δεν έχω. ας πω μαλλιά μετά από μισάωρο ίσιωμα. - πόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:43 Ο Rempeskes: #43 23-07-10 17:43 Το ομορφότερο και το ασχημότερο χαρακτηριστικό σας Click για ανάπτυξη... Εγκώ ντιάβασε ρώτηση και νόμιζε εννοεί "Ζτον Καρακτήρα Σαζ" Υγ. Πόσο αξιαγάπητα μονοδιάστατοι είστε λολζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ασχημοτερο :τα ατιθασα μαλια μ ! ωρεοτερο :το χχαμογελο μ (δεν κοβω και το κεφαλι μου βεβεα ) θα με κρινουν αλλη οχι εγω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 14:46 Η prinCess.: #42 23-07-10 14:46 + δεν έχω. ας πω μαλλιά μετά από μισάωρο ίσιωμα. - πόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:43 Ο Rempeskes: #43 23-07-10 17:43 Το ομορφότερο και το ασχημότερο χαρακτηριστικό σας Click για ανάπτυξη... Εγκώ ντιάβασε ρώτηση και νόμιζε εννοεί "Ζτον Καρακτήρα Σαζ" Υγ. Πόσο αξιαγάπητα μονοδιάστατοι είστε λολζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
+ δεν έχω. ας πω μαλλιά μετά από μισάωρο ίσιωμα. - πόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 17:43 Ο Rempeskes: #43 23-07-10 17:43 Το ομορφότερο και το ασχημότερο χαρακτηριστικό σας Click για ανάπτυξη... Εγκώ ντιάβασε ρώτηση και νόμιζε εννοεί "Ζτον Καρακτήρα Σαζ" Υγ. Πόσο αξιαγάπητα μονοδιάστατοι είστε λολζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το ομορφότερο και το ασχημότερο χαρακτηριστικό σας Click για ανάπτυξη... Εγκώ ντιάβασε ρώτηση και νόμιζε εννοεί "Ζτον Καρακτήρα Σαζ" Υγ. Πόσο αξιαγάπητα μονοδιάστατοι είστε λολζ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.