BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώς θα γίνει να μου δώσεις λίγο απ' αυτό; Πίστεψέ με! Αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε!Η αναισθησία. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που αγχόθηκα για κάτι.
Σ' αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο. Δεν υποτιμώ καθόλου τις άτυπες μορφές εκπαίδευσης. Ωστόσο, οι ανάγκες, οι επιθυμίες μου και οι στόχοι μου απαιτούν τυπικές μορφές δια βίου εκπαίδευσης.Γιατί σπουδάζεις? Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και αποδοτικότεροι τρόποι για να μάθεις πράγματα από τις σπουδές.
Έτσι, ακριβώς είμαι κι εγώ. Όταν δίνεις μέσα απ' την ψυχή σου, νιώθεις τόσο όμορφα, που από μόνο του το συναίσθημα αυτό είναι η αμοιβή σου. Δεν χρειάζεται καμία άλλη επιβράβευση.Νομίζω το ότι δίνω απλόχερα αγάπη και τη βοήθειά μου, χωρίς να σκέφτομαι αν θα κερδίσω εγώ κάτι....
Ναι, είναι το μόνο για το οποίο νιώθω καλά με τον εαυτό μου.
Όταν απαιτείς την επιδοκιμασία, την ανταπόδοση και την επιβράβευση, μειώνεται η καλή πράξη που έκανες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Πώς θα γίνει να μου δώσεις λίγο απ' αυτό; Πίστεψέ με! Αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε!
Δεν είναι και τόσο δύσκολο, πρέπει όμως να συμφιλιωθείς με την ιδέα του θανάτου. Τουλάχιστο εγώ έτσι κάνω. Όποτε αντιμετωπίζω κάποι αγχοτική κατάσταση λέω πως στο worst case scenario θα πεθάνω. Και αν η ιδέα του θανάτου δεν σε αγχώνει τίποτα δεν μπορεί.
Βοηθάει να έχεις και κανα δυο near death εμπειρίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι και τόσο δύσκολο, πρέπει όμως να συμφιλιωθείς με την ιδέα του θανάτου. Τουλάχιστο εγώ έτσι κάνω. Όποτε αντιμετωπίζω κάποι αγχοτική κατάσταση λέω πως στο worst case scenario θα πεθάνω. Και αν η ιδέα του θανάτου δεν σε αγχώνει τίποτα δεν μπορεί.
Βοηθάει να έχεις και κανα δυο near death εμπειρίες.
Σοκαρίστηκα λίγο να πω την αλήθεια!
Guest 209912
Επισκέπτης
Σοκαρίστηκα λίγο να πω την αλήθεια!
To να συνειδιτοποιεις την πεπερασμένη φύση της ύπαρξής σου βοηθάει στο να καταλαβαίνεις πόσο πραγματικά γελοία είναι τα καθημερινά μας άγχη.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
To να συνειδιτοποιεις την πεπερασμένη φύση της ύπαρξής σου βοηθάει στο να καταλαβαίνεις πόσο πραγματικά γελοία είναι τα καθημερινά μας άγχη.
Εύγε, Ξεχασμένε, για τη λογική σου και τη συλλογιστική σου! Υποκλίνομαι!
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...