Ποιός ποδοσφαιριστής σας αρέσει;

πιος ποδοσφαιριστης σας αρεσει??
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 21)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    21
Δεν ειναι και ασχημος..Ελπίζω να μην ειδες λάθος άτομο γιατί το google βγάζει και άλλον έναν..Αυτον δεν λες? https://www.celebrity8x10s.com/Merch...Store_Code=SCP&Category_Code=fredrik_ljunberg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε αυτήν δνε μου αρέσει
δεν μου αρέσουν οι ξανθοί:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ούτε και μένα μου αρέσουν οι ξανθοί..Ανέκαθεν είχα κλίση στους μελαχρινούς..Απλως ρε συ έχει μια ανδριλα..Όμορφος δεν ειναι..;)

ελατε τωρα!! παντως, αντε δειτε τον εσεις σε αφισα 500.000.000 τετραγωνικα μετρα και αν δεν παθετε σοκ.:whistle: ....τελος παντων απλα γραψτε μου (μη σας παιδευω κιολας!)

Αν δεν είναι μελαχροινός ο άντρας....

έχουμε βγει οφ τόπικ και θα τις φάμε σε λίγο:worry:

Σαν ποδοσφαιρικη αξια;
Ροναλντινιο
Λιουντμπεργκ (κατα την γνωμη μου και πολυ ωραιος αντρας.)
Νεντβεντ
Ιμπραϊμοβιτς
ΖιΖου
και πολλοι αλλοι που τωρα δεν μου ερχονται...

Luuuuuuciano Galleeeeeeeeeeeetti!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τζορβας!!!!αχχχχχχχχ..............:inlove::jumpy:
Ποια μανα τον γενησε αυτον!!!!:P
AlexandrosTzorvas-2.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
eurovokanlarge.jpg

volcan demirel :inlove:

Τι λέμε τώρα.... Zιζού (Zinedine Zidane) for ever!!!

Τζορβας!!!!αχχχχχχχχ..............:inlove::jumpy:
Ποια μανα τον γενξσε αυτον!!!!:P
AlexandrosTzorvas-1.jpg

οπα....:hmm:
με συγχωρεις ο τζορβας ειναι δικος μου :P
επισης η φωτογρφια που εβαλες τον αδικει :hmm:
παρε ματι κοπελια :redface:

logo-1.gif
τι μαναρι ειναι αυτο.....:eek::whistle:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Έλιωσα μωρέ ξόφτερνό μου:P
Από τη στιγμή που ο Τζόρβας είναι ρεσερβέ...(:whistle:) προτιμώ Σαμαρά:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Έλιωσα μωρέ ξόφτερνό μου:P
Από τη στιγμή που ο Τζόρβας είναι ρεσερβέ...(:whistle:) προτιμώ Σαμαρά:D

μα εχουν βαλθει να μου τον παρουν ολες μπλιο χαχαχα :P

οπα....:hmm:
με συγχωρεις ο τζορβας ειναι δικος μου :P
επισης η φωτογρφια που εβαλες τον αδικει :hmm:
παρε ματι κοπελια :redface:

logo-1.gif
τι μαναρι ειναι αυτο.....:eek::whistle:

upssssss....συγνωμη.....δεν το ηξερα...:redface:
οσο για την φοτο....τι να τον αδικει??οπου και να βγει κουκλακι ειναι....συγνωμη..παρασυρθηκααα...:whistle:

επειδη ειναι πιασμενος και ο τζορβας....ψηφιζω KAKA.....:D

kaka1ix3.jpg

Κακα αχχχχχχχχχχχ....και εγω Κακα ψηφιζω:P

Ronaldo , Kaka και Zidane (κριμα που τελειωσε η καριερα του)

Mesut Ozil 4 ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :redface::P
mesut-ozil-germany-200.jpg

Αλλά και ο Manuel Neuer δεν πάει πίσω! :P
ManuelNeuer_567262-1.jpg

όχι,πείτε μου...δεν είναι κουκλιά;; :P:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back