Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 19:08 Η Deutsch... Lover: #21 11-03-15 19:08 Spoiler Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος ή Spoiler Παστίτσιο ή Spoiler Ογκρατέν λαχανικών ή Spoiler Ντολμαδάκια ή Spoiler Jägerschnitzel mit Späzlen Και σιχαίνομαι: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 21:12 Η wherever έγραψε: #22 11-03-15 21:12 Ξέχασα να πω τις αγκινάρες αυγολεμονο και τα λαχανοντολμαδακια!! Το τέλειο φαγητο αν ξέρεις να τα μαγειρεύει και εχεις και υπομονή ειδικα για το δεύτερο! Εντάξει δεν σιχαινομαι αλλά δεν τρελαινομαι κιολας για το σπανακορυζο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bella92 Νεοφερμένο μέλος Η bella92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2015 στις 09:45 Η bella92 έγραψε: #23 12-03-15 09:45 εγω τρελαινομαι για σπετζοφαι, παστιτσιο, ρεβυθια ( κι ας μην αρεσουν σε πολλους ) , σουπες, ριζοτο και αλλα.... συχαινομαι τα γεμιστα, τα φασολακια, τον αρακα και τις μελιτζανες..... μπλιαχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Spoiler Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος ή Spoiler Παστίτσιο ή Spoiler Ογκρατέν λαχανικών ή Spoiler Ντολμαδάκια ή Spoiler Jägerschnitzel mit Späzlen Και σιχαίνομαι: Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 21:12 Η wherever έγραψε: #22 11-03-15 21:12 Ξέχασα να πω τις αγκινάρες αυγολεμονο και τα λαχανοντολμαδακια!! Το τέλειο φαγητο αν ξέρεις να τα μαγειρεύει και εχεις και υπομονή ειδικα για το δεύτερο! Εντάξει δεν σιχαινομαι αλλά δεν τρελαινομαι κιολας για το σπανακορυζο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bella92 Νεοφερμένο μέλος Η bella92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2015 στις 09:45 Η bella92 έγραψε: #23 12-03-15 09:45 εγω τρελαινομαι για σπετζοφαι, παστιτσιο, ρεβυθια ( κι ας μην αρεσουν σε πολλους ) , σουπες, ριζοτο και αλλα.... συχαινομαι τα γεμιστα, τα φασολακια, τον αρακα και τις μελιτζανες..... μπλιαχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ξέχασα να πω τις αγκινάρες αυγολεμονο και τα λαχανοντολμαδακια!! Το τέλειο φαγητο αν ξέρεις να τα μαγειρεύει και εχεις και υπομονή ειδικα για το δεύτερο! Εντάξει δεν σιχαινομαι αλλά δεν τρελαινομαι κιολας για το σπανακορυζο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bella92 Νεοφερμένο μέλος Η bella92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2015 στις 09:45 Η bella92 έγραψε: #23 12-03-15 09:45 εγω τρελαινομαι για σπετζοφαι, παστιτσιο, ρεβυθια ( κι ας μην αρεσουν σε πολλους ) , σουπες, ριζοτο και αλλα.... συχαινομαι τα γεμιστα, τα φασολακια, τον αρακα και τις μελιτζανες..... μπλιαχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω τρελαινομαι για σπετζοφαι, παστιτσιο, ρεβυθια ( κι ας μην αρεσουν σε πολλους ) , σουπες, ριζοτο και αλλα.... συχαινομαι τα γεμιστα, τα φασολακια, τον αρακα και τις μελιτζανες..... μπλιαχ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.