Ποιο είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα;

• Thread starter Thread starter Angie_Ann
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αχαχα!

βασικά και εγώ αυτά τα δύο συνδυάζω αλλά δεν τα ανέφερα όλα. :P
Αχ βρε Φοιμπς όταν λέω ότι είμαστε αδερφές ψυχές κάτι ξερω! :P :D :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xμμ...
Ρομαντική
Κυνική
Μυστικοπαθής
Καχύποπτη
Μνησίκακη
Αντικοινωνική
Εκδικητική
Ακατάστατη
Εγωίστρια
:kill:Δεν συνεχίζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαριέμα πανεύκολα.
Δεν μπορώ να κάνω συμβατικές συζητήσεις.
Έχω πρόβλημα εθισμού με το internet.
Είμαι εξαιρετικά κοινωνική.
Δυσκολεύομαι με απλές αποφάσεις ενώ δύσκολες αποφάσεις τις παίρνω σε δευτερόλεπτα.
Πέρασα ένα ζήτημα υγείας που με έκανε εντελώς σκληρή απέναντι σε καταστάσεις που πτοούν τον κόσμο, με αποτέλεσμα να φαίνομαι αναίσθητη σε μικρά, ασήμαντα πράγματα.

Βαριέμαι εύκολα :yawn:

Είμαι ξεχασιάρα... :(

Αντικοινωνικος
Καψιμο :verymad:
κολημενος
ευαισθητος
εσωστρεφης
Αγωνιστης

αυτα προς το παρον

Κοιμάμαι πολύ
Μαθαίνω γρήγορα
Μπορώ να είμαι τη μία μέρα κοινωνική, και την άλλη να μη μιλάω σε άνθρωπο, και όλοι να το θεωρούν φυσιολογικό! (μάλλον το επικρατέστερο χαρακτηριστικό μου :P)

Καθαριότητα,
Συνεπής,
Τελειότητα.....:P

Τελευταία επεξεργασία:
Πλήν όλων των άλλων προτερημάτων μου, είμαι εξαιρετικά μετριόφρων...:P

Θετικά (imo): Οργανωτικός, φιλόδοξος, ευγενικός (με όσους αξίζουν την ευγένειά που θα τους δείξω), καλός φίλος και συμπαραστάτης, πολυμήχανος, ιδεαλιστής σε λογικά όμως πλαίσια.
Αρνητικά (imo): Μνησίκακος, καχύποπτος, εκδικητικός, κάφρος ορισμένες φορές (το έχω ελαττώσει πάρα πολύ τελευταία και έχω σοβαρευτεί), επίσης δεν ξεπερνώ εύκολα τα κολλήματά μου.

ευαίσθητη, συναισθηματική, ειλικρινής (αναλόγως την περίσταση, γιατί δεν θέλω να πληγώνω κανέναν), φιλότιμη, ρεαλιστρια, ευγνόμων, δέχομαι τους άλλους όπως ειναι και αν κάποιος γίνει φίλος μου του "δίνω" ό,τι μπορώ περισσότερο, ανιδιοτελής, σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου και δεν υποτιμάω κανεναν

αρκετά ανασφαλής, ελάχιστα απαισιόξη, ντροπαλή με άτομα που δεν ξέρω, φοβιτσιάρα, τελειομανής, κλειστή (δεν μιλάω και κρατάω μέσα μου πολλά), αφελής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναποφάσιστη 100%:whistle:
Σχετικά με το δυνατό μου σημείο:ειλικρινής:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευαισθητη και τρελη γερμανιδα

Hm, προσπαθουσα να σκεφτω για αρκετα λεπτα ενα μονο. Νομιζω κυριως με χαρακτηριζει θετικα οτι ειμαι χαρουμενος ανθρωπος και το αρνητικο μου ειναι πιστευω πως γινομαι κουραστικη ωρες ωρες:P

Η κυκλοθυμία,η οξυθυμία μου και το γεγονός ότι όταν νευριάζω φωνάζω σαν τον νταλικέρη.:P

Χμμμμ...νομίζω η προστατευτικότητα!:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back