Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:11 Ο Valder έγραψε: #21 20-09-06 17:11 Εγώ μόλις χαζοχάρηκα γιατί με πήρε ένας φίλος μου τηλέφωνο και μου είπε τα εξής: "Μ@λάκα γ...άει το Battlestar Galactica! Τι ίντριγκα και μυστήριο είναι αυτό ρε φίλε! Καλά με έπρηζες! Είχες δίκιο! Θέλω και τις 2 σεζόν άμεσα!" (του είχα δώσει μόνο τον πιλότο, την ταινία-πρόλογο δηλαδή) Άλλος ένας ήρθε στη θρησκεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:36 Η adespoto έγραψε: #22 20-09-06 17:36 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: H εγχείρηση του μπαμπά μου πήγε πολύ καλά [τον πλάκωσε το μηχανάκι χτες το απόγευμα και του "διέλυσε" το πόδι] και δεν πονάει και είναι καλά και νομίζω ότι μετά το άγχος που πέρασα χτες δικαιούμαι να έχω χαρούμενη διάθεση σήμερα Click για ανάπτυξη... περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:14 Η Giovanna έγραψε: #23 21-09-06 04:14 με εφτιαξε ενα μουσικο dvd τιγκα στις μπαλαντες και -εννοειται- πολυ παπακωνσταντινου!!!! μου τον χρωσταγε μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:50 Η evouli έγραψε: #24 21-09-06 08:50 χθες οπως οδηγουσα στον περιφερειακο βλεπω ξαφνικα στο βαθος ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ουρανιο τοξο!!!! μετα αρχισα να τραγουδαω και ετσι αποφασισα οτι η ζωη ειναι ωραια τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:59 Η misslittledevil: #25 21-09-06 08:59 Η μυρωδια του βρεγμενου χωματος σημερα το πρωι μου εφτιαξε κατα πολυ την διαθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:09 Η Corpse Bride: #26 21-09-06 09:09 H Nina Simone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:04 Η Γίδι έγραψε: #27 21-09-06 19:04 Είναι 6 το απόγευμα, μόλις "έκλεισα" από δουλειά για σήμερα (και μάλλον με όλη την εργασία, φτου φτου), ένα συναίσθημα που δεν έχω νιώσει ενάμιση χρόνο τώρα... Έχει τέλειο χρυσό ήλιο έξω και μυρίζει ονειρεμένα... Και θα πάω για ποτάκι με τον ιχλίμπεντιχ και φίλους!! Τι άλλο θέλω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:51 Η evouli έγραψε: #28 22-09-06 08:51 μου χαρισε ο αδερφος μου την καμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:08 Η Γίδι έγραψε: #29 22-09-06 23:08 Τελειώνη η εργασία, τελειώνειιιι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:49 Ο MonaXoS έγραψε: #30 23-09-06 23:49 Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μόλις χαζοχάρηκα γιατί με πήρε ένας φίλος μου τηλέφωνο και μου είπε τα εξής: "Μ@λάκα γ...άει το Battlestar Galactica! Τι ίντριγκα και μυστήριο είναι αυτό ρε φίλε! Καλά με έπρηζες! Είχες δίκιο! Θέλω και τις 2 σεζόν άμεσα!" (του είχα δώσει μόνο τον πιλότο, την ταινία-πρόλογο δηλαδή) Άλλος ένας ήρθε στη θρησκεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:36 Η adespoto έγραψε: #22 20-09-06 17:36 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: H εγχείρηση του μπαμπά μου πήγε πολύ καλά [τον πλάκωσε το μηχανάκι χτες το απόγευμα και του "διέλυσε" το πόδι] και δεν πονάει και είναι καλά και νομίζω ότι μετά το άγχος που πέρασα χτες δικαιούμαι να έχω χαρούμενη διάθεση σήμερα Click για ανάπτυξη... περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:14 Η Giovanna έγραψε: #23 21-09-06 04:14 με εφτιαξε ενα μουσικο dvd τιγκα στις μπαλαντες και -εννοειται- πολυ παπακωνσταντινου!!!! μου τον χρωσταγε μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:50 Η evouli έγραψε: #24 21-09-06 08:50 χθες οπως οδηγουσα στον περιφερειακο βλεπω ξαφνικα στο βαθος ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ουρανιο τοξο!!!! μετα αρχισα να τραγουδαω και ετσι αποφασισα οτι η ζωη ειναι ωραια τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:59 Η misslittledevil: #25 21-09-06 08:59 Η μυρωδια του βρεγμενου χωματος σημερα το πρωι μου εφτιαξε κατα πολυ την διαθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:09 Η Corpse Bride: #26 21-09-06 09:09 H Nina Simone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:04 Η Γίδι έγραψε: #27 21-09-06 19:04 Είναι 6 το απόγευμα, μόλις "έκλεισα" από δουλειά για σήμερα (και μάλλον με όλη την εργασία, φτου φτου), ένα συναίσθημα που δεν έχω νιώσει ενάμιση χρόνο τώρα... Έχει τέλειο χρυσό ήλιο έξω και μυρίζει ονειρεμένα... Και θα πάω για ποτάκι με τον ιχλίμπεντιχ και φίλους!! Τι άλλο θέλω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:51 Η evouli έγραψε: #28 22-09-06 08:51 μου χαρισε ο αδερφος μου την καμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:08 Η Γίδι έγραψε: #29 22-09-06 23:08 Τελειώνη η εργασία, τελειώνειιιι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:49 Ο MonaXoS έγραψε: #30 23-09-06 23:49 Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: H εγχείρηση του μπαμπά μου πήγε πολύ καλά [τον πλάκωσε το μηχανάκι χτες το απόγευμα και του "διέλυσε" το πόδι] και δεν πονάει και είναι καλά και νομίζω ότι μετά το άγχος που πέρασα χτες δικαιούμαι να έχω χαρούμενη διάθεση σήμερα Click για ανάπτυξη... περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:14 Η Giovanna έγραψε: #23 21-09-06 04:14 με εφτιαξε ενα μουσικο dvd τιγκα στις μπαλαντες και -εννοειται- πολυ παπακωνσταντινου!!!! μου τον χρωσταγε μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:50 Η evouli έγραψε: #24 21-09-06 08:50 χθες οπως οδηγουσα στον περιφερειακο βλεπω ξαφνικα στο βαθος ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ουρανιο τοξο!!!! μετα αρχισα να τραγουδαω και ετσι αποφασισα οτι η ζωη ειναι ωραια τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:59 Η misslittledevil: #25 21-09-06 08:59 Η μυρωδια του βρεγμενου χωματος σημερα το πρωι μου εφτιαξε κατα πολυ την διαθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:09 Η Corpse Bride: #26 21-09-06 09:09 H Nina Simone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:04 Η Γίδι έγραψε: #27 21-09-06 19:04 Είναι 6 το απόγευμα, μόλις "έκλεισα" από δουλειά για σήμερα (και μάλλον με όλη την εργασία, φτου φτου), ένα συναίσθημα που δεν έχω νιώσει ενάμιση χρόνο τώρα... Έχει τέλειο χρυσό ήλιο έξω και μυρίζει ονειρεμένα... Και θα πάω για ποτάκι με τον ιχλίμπεντιχ και φίλους!! Τι άλλο θέλω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:51 Η evouli έγραψε: #28 22-09-06 08:51 μου χαρισε ο αδερφος μου την καμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:08 Η Γίδι έγραψε: #29 22-09-06 23:08 Τελειώνη η εργασία, τελειώνειιιι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:49 Ο MonaXoS έγραψε: #30 23-09-06 23:49 Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με εφτιαξε ενα μουσικο dvd τιγκα στις μπαλαντες και -εννοειται- πολυ παπακωνσταντινου!!!! μου τον χρωσταγε μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:50 Η evouli έγραψε: #24 21-09-06 08:50 χθες οπως οδηγουσα στον περιφερειακο βλεπω ξαφνικα στο βαθος ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ουρανιο τοξο!!!! μετα αρχισα να τραγουδαω και ετσι αποφασισα οτι η ζωη ειναι ωραια τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:59 Η misslittledevil: #25 21-09-06 08:59 Η μυρωδια του βρεγμενου χωματος σημερα το πρωι μου εφτιαξε κατα πολυ την διαθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:09 Η Corpse Bride: #26 21-09-06 09:09 H Nina Simone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:04 Η Γίδι έγραψε: #27 21-09-06 19:04 Είναι 6 το απόγευμα, μόλις "έκλεισα" από δουλειά για σήμερα (και μάλλον με όλη την εργασία, φτου φτου), ένα συναίσθημα που δεν έχω νιώσει ενάμιση χρόνο τώρα... Έχει τέλειο χρυσό ήλιο έξω και μυρίζει ονειρεμένα... Και θα πάω για ποτάκι με τον ιχλίμπεντιχ και φίλους!! Τι άλλο θέλω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:51 Η evouli έγραψε: #28 22-09-06 08:51 μου χαρισε ο αδερφος μου την καμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:08 Η Γίδι έγραψε: #29 22-09-06 23:08 Τελειώνη η εργασία, τελειώνειιιι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:49 Ο MonaXoS έγραψε: #30 23-09-06 23:49 Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χθες οπως οδηγουσα στον περιφερειακο βλεπω ξαφνικα στο βαθος ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ουρανιο τοξο!!!! μετα αρχισα να τραγουδαω και ετσι αποφασισα οτι η ζωη ειναι ωραια τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:59 Η misslittledevil: #25 21-09-06 08:59 Η μυρωδια του βρεγμενου χωματος σημερα το πρωι μου εφτιαξε κατα πολυ την διαθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:09 Η Corpse Bride: #26 21-09-06 09:09 H Nina Simone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:04 Η Γίδι έγραψε: #27 21-09-06 19:04 Είναι 6 το απόγευμα, μόλις "έκλεισα" από δουλειά για σήμερα (και μάλλον με όλη την εργασία, φτου φτου), ένα συναίσθημα που δεν έχω νιώσει ενάμιση χρόνο τώρα... Έχει τέλειο χρυσό ήλιο έξω και μυρίζει ονειρεμένα... Και θα πάω για ποτάκι με τον ιχλίμπεντιχ και φίλους!! Τι άλλο θέλω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:51 Η evouli έγραψε: #28 22-09-06 08:51 μου χαρισε ο αδερφος μου την καμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:08 Η Γίδι έγραψε: #29 22-09-06 23:08 Τελειώνη η εργασία, τελειώνειιιι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:49 Ο MonaXoS έγραψε: #30 23-09-06 23:49 Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μυρωδια του βρεγμενου χωματος σημερα το πρωι μου εφτιαξε κατα πολυ την διαθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:09 Η Corpse Bride: #26 21-09-06 09:09 H Nina Simone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:04 Η Γίδι έγραψε: #27 21-09-06 19:04 Είναι 6 το απόγευμα, μόλις "έκλεισα" από δουλειά για σήμερα (και μάλλον με όλη την εργασία, φτου φτου), ένα συναίσθημα που δεν έχω νιώσει ενάμιση χρόνο τώρα... Έχει τέλειο χρυσό ήλιο έξω και μυρίζει ονειρεμένα... Και θα πάω για ποτάκι με τον ιχλίμπεντιχ και φίλους!! Τι άλλο θέλω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:51 Η evouli έγραψε: #28 22-09-06 08:51 μου χαρισε ο αδερφος μου την καμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:08 Η Γίδι έγραψε: #29 22-09-06 23:08 Τελειώνη η εργασία, τελειώνειιιι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:49 Ο MonaXoS έγραψε: #30 23-09-06 23:49 Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Nina Simone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:04 Η Γίδι έγραψε: #27 21-09-06 19:04 Είναι 6 το απόγευμα, μόλις "έκλεισα" από δουλειά για σήμερα (και μάλλον με όλη την εργασία, φτου φτου), ένα συναίσθημα που δεν έχω νιώσει ενάμιση χρόνο τώρα... Έχει τέλειο χρυσό ήλιο έξω και μυρίζει ονειρεμένα... Και θα πάω για ποτάκι με τον ιχλίμπεντιχ και φίλους!! Τι άλλο θέλω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:51 Η evouli έγραψε: #28 22-09-06 08:51 μου χαρισε ο αδερφος μου την καμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:08 Η Γίδι έγραψε: #29 22-09-06 23:08 Τελειώνη η εργασία, τελειώνειιιι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:49 Ο MonaXoS έγραψε: #30 23-09-06 23:49 Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι 6 το απόγευμα, μόλις "έκλεισα" από δουλειά για σήμερα (και μάλλον με όλη την εργασία, φτου φτου), ένα συναίσθημα που δεν έχω νιώσει ενάμιση χρόνο τώρα... Έχει τέλειο χρυσό ήλιο έξω και μυρίζει ονειρεμένα... Και θα πάω για ποτάκι με τον ιχλίμπεντιχ και φίλους!! Τι άλλο θέλω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:51 Η evouli έγραψε: #28 22-09-06 08:51 μου χαρισε ο αδερφος μου την καμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:08 Η Γίδι έγραψε: #29 22-09-06 23:08 Τελειώνη η εργασία, τελειώνειιιι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:49 Ο MonaXoS έγραψε: #30 23-09-06 23:49 Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μου χαρισε ο αδερφος μου την καμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:08 Η Γίδι έγραψε: #29 22-09-06 23:08 Τελειώνη η εργασία, τελειώνειιιι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:49 Ο MonaXoS έγραψε: #30 23-09-06 23:49 Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελειώνη η εργασία, τελειώνειιιι!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:49 Ο MonaXoS έγραψε: #30 23-09-06 23:49 Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:55 Η adespoto έγραψε: #31 23-09-06 23:55 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: Σήμερα έβγαλα το άχτι μου πάνω σε ένα άτομο που με ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και ομολογώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που έβγαλα όλο αυτό το θυμό από μέσα μου! Είναι σαν να ξεφόρτωσα ένα πράγμα! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θέλω πολύ να το κάνω αυτό μια μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:10 Η evouli έγραψε: #32 25-09-06 14:10 θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα το ξαναπω και ας με παρετε με τις ντοματες!!! χαζοχαιρομαι γιατι πηγα σε μια υπεροχη συναυλια του β.παπακωνσταντινου την παρασκευη το βραδυ και θελω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:05 Η misslittledevil: #33 27-09-06 09:05 Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι με 3 ωριτσες υπνο, εχω πυρετο, με συγχησαν πρωι πρωι απο την δουλεια, και παρολα αυτα ειμαι καλαααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2006 στις 17:49 Η Γίδι έγραψε: #34 28-09-06 17:49 Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πονάει η κοιλίτσα μου αλλά τελείωσααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι καλάααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2006 στις 18:10 Η Γίδι έγραψε: #35 02-11-06 18:10 Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα αρχίσω πάλι kung fuuu!!! Καλά, απλά δεν μπορώ να περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 09:43 Η evouli έγραψε: #36 03-11-06 09:43 σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σημερα νιωθω πολυ καλα.. δεν ξερω.. σαν να ξεκινησε μια καινουρια περιοδος στη ζωη μου.. πιο χαρουμενη.. ετσι θελω να πιστευω.. και ετσι θα προσπαθησω να κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:58 Η evouli έγραψε: #37 03-11-06 15:58 χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.913 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:02 Ο Valder έγραψε: #38 03-11-06 16:02 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Η evouli έγραψε: #39 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 194 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 194 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιά είναι η σαρλοτίνα σου ρε εβούλι; Τι είναι σαρλοτίνα; Click για ανάπτυξη... μια φιλη μου.. το σαρλοτ το χρησιμοποιει σαν ψευδωνυμο στο νετ και μου εχει κολλησει και την λεω ετσι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:19 Η Γίδι έγραψε: #40 03-11-06 16:19 Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evouli: χαιρομαι γιατι η σαρλοτίνα μου μαλλον θα παρει το αποπάνω μας το σπιτι και θα γίνουμε γειτονισσες!!!!!!! όλε όλε όλε!!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;;;;;;;; Απίστευτο!!!! Valder, έμπαινε για λίγο εδώ η charlotte... Αλλά τα κορίτσια είναι και φίλες!!! (Σόρι που κάρφωσα... ) Εγώ είμαι χαρούμενη γιατί μετά από την τράκα, την παραλίγο βόμβα, την κατάληψη, τους καμμένους κάδους... Είμαι σπίτι, με τα σκυλάκια μου, να σκέφτομαι τον ιχλίμπεντίχ μου... Και απλά δε μασάω πια ρεεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.