Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευη, πρεπει να κοιμηθεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Μπηκα να δω το profile του Νωεα και αντι για τη λεξη πορευομαι διαβασα παντρευομαι
Η πεινασμένη, καρβέλια ονειρεύεται! Σου είπα, δεν ντύνομαι νυφούλα στο πλευρό σου που να χτυπιέσαι! Αγαπώ τον Γιόρκε τον γελαδάρη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Μπηκα να δω το profile του Νωεα και αντι για τη λεξη πορευομαι διαβασα παντρευομαι
Η πεινασμένη, καρβέλια ονειρεύεται! Σου είπα, δεν ντύνομαι νυφούλα στο πλευρό σου που να χτυπιέσαι! Αγαπώ τον Γιόρκε τον γελαδάρη!
...άντε, η ώρα η καλή και βίο ροδοπεταλοσπαρμένο!
moonlight
Διάσημο μέλος
αντε να παω και μια βολτα απο τα κοστα μποτα ευκαιρια να κανω σοππινγκ παλι
πς. αυτο που εχει γραμμενο ο νωευς ' αδερφια μου αλητες πουλια!!!'
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
...αλι
Τον αλλάζω τον εαυτό μου, όπως τα πουκάμισα, αλλά χρειάζεται πολύ ύφασμα ακόμη,!
Neraida
Επιφανές μέλος
Οhhhhh....M.G!!!!!!!
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
το προηγούμενο μετά από 3 ποτήρια rakija medica, με έπνιξαν όταν το άκουσα. Αθάνατη Λάρσα...
και στο τραμ όταν ένας Κροάτης παππούς έκανε μια γλυκιά υπόκλιση και είπε στα κροάτικα "να περάσουν τα κορίτσια μας!" για να πάμε προς τα πίσω.
Πού να 'ξερε ότι είμαστε απ την ψωροκώσταινα εμείς, χερχερχερ
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
ή κάτι χειρότερο - να παντρευτείςΜπηκα να δω το profile του Νωεα και αντι για τη λεξη πορευομαι διαβασα παντρευομαι
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Οhhhhh....M.G!!!!!!!
Χαμογέλασες ή κάτι άλλο;
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
...άντε, η ώρα η καλή και βίο ροδοπεταλοσπαρμένο!
Σ'ευχαριστω πολυ αλλα... ΔΕ θελω να παντρευτω βρε παιδια. Με το ζορι?
Ημουν απλως ξενυχτισμενη και εκανα ενα λαθακι στην αναγνωση βρε αδερφε! Δεν κρυβει κανενα βαθυτερο νοημα το post!!!
Τωρα προεχει ο γαμος του Val με το γελαδαρη, την αγαπη της ζωης του
kalypso
Περιβόητο μέλος
πς.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
Σ'ευχαριστω πολυ αλλα... ΔΕ θελω να παντρευτω βρε παιδια. Με το ζορι?
Ημουν απλως ξενυχτισμενη και εκανα ενα λαθακι στην αναγνωση βρε αδερφε! Δεν κρυβει κανενα βαθυτερο νοημα το post!!!
Τωρα προεχει ο γαμος του Val με το γελαδαρη, την αγαπη της ζωης του
Έλα, βρε Μαδρούγω( αν μου επιτρέπεις!), μην αφήνεις τα παιδιά να κάνουν τέτοιο ...λάθος! Μπορεί το post να μην κρύβει κάτι, που όμως ίσως κρύβει το βάθος της καρδιάς σου. Ξέρεις, το μισοξύπνιο -μισοκοιμισμένο μας, συνήθως βλέπει τα πιο ¨βαθειά όνειρά" μας!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Μα καλά δεν θυμόντουσαν σε ποιά αίθουσα είχαν μπει πριν το διάλειμμα;
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα, βρε Μαδρούγω( αν μου επιτρέπεις!), μην αφήνεις τα παιδιά να κάνουν τέτοιο ...λάθος! Μπορεί το post να μην κρύβει κάτι, που όμως ίσως κρύβει το βάθος της καρδιάς σου. Ξέρεις, το μισοξύπνιο -μισοκοιμισμένο μας, συνήθως βλέπει τα πιο ¨βαθειά όνειρά" μας!
Αν ισχυει αυτο που λες Νωεα μου, θελω να πραγματοποιηθουν αλλες 128 προτεραιοτητες που εχω στο υποσυνειδητο/ ασυνειδητο πρωταρχικα!!! Ο γαμος μπορει να περιμενει.. (τοσο που ελπιζω να βαρεθει και να φυγει)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ένα έμεινε!
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
η <<αντιπαράθεση>> αντωνάκη - μουν
μου ήρθε να τους πετάξω ρύζι - τι αξιαγάπητα είναι αυτά τα δύο βρεεε
kalypso
Περιβόητο μέλος
- μην το λες. Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν το σεξ της μιας βραδιάς- εκεί που λες "ποτέ ξανά, εγώ θα περιμένω τον μεγάλο έρωτα", πέφτεις στην απελπισία, το κάνεις και την επόμενη μέρα το έχεις ήδη μετανιώσει.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.