Γεια σας! Είμαι ο Νίκος...και μου αρέσει να σπάω τα νεύρα του κόσμου. Μου αρέσει το έξυπνο χιούμορ και οι γνωριμίες με νέους ανθρώπους ασχέτως αν οδηγήσουν κάπου (φιλία ή σχέση). Πιστεύω ότι κάτι παίρνεις από μια γνωριμία ασχέτως αν έμεινες στο στάδιο Α. Νομίζω ότι γινόμαστε πιο φτωχοί σε κοινωνικά βιώματα όσο κλείνουμε πόρτες γνωριμίας.
Βαριέμαι πολύ εύκολα τα πάντα και έχω περιέργεια για οτιδήποτε. Μου αρέσει να ρίχνω χυλόπιτες σε κοπέλες που νομίζουν ότι είναι όμορφες και ψάχνουν να προσελκύσουν το ανδρικό φύλο με υλικές χαζομάρες. Δεν γουστέρνω τις "γούτσου-γούτσου" υπερβολές. Μου αρέσει το πιθανοθεωρητικό μέτρο. Αντιθέτως λατρεύω το γυναικείο φύλο και το θεωρώ ως ένα από τα τέλεια έργα τέχνης της φύσης.
Πολλές φορές είμαι διαχυτικός στην ομιλία μου χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από ελληνικές λέξεις πολιτισμικού επιπέδου με βιολογία σε αργκώ. Επίσης είμαι πεισματάρης και ακόμη αν έχω λάθος, θα προσπαθήσω να το περάσω ως σωστό με επιχειρήματα.
Απεχθάνομαι την σοβαροφάνεια, την ηλιθιότητα και τον καθωσπρεπισμό. Έχω φάτσα τρελοθετικού επιστήμονα κάτι που δένει και με την επιστήμη που σπουδάζω και η οποία μας έβγαλε την πίστη με κάποια μαθήματα.
Απολαμβάνω να κάνω όνειρα για το μέλλον μου και να κάνω αυτοκριτική, πίνοντας καφέ και να διαβάζω ιστορικο-κοινωνικά βιβλία! Γενικά ψάχνω να βρω κάποιο νόημα σε πολλές μαλακίες της καθημερινότητας που μας κατακλύζουν.
Απεχθάνομαι τις επαναστάσεις του φραπέ - κομματικές ταμπέλες και πιστεύω στο δόγμα ότι «ελεύθερος άνθρωπος είναι όποιος σκέφτεται και ζει ελεύθερα χωρίς να γίνεται σκλάβος των αναγκών του»._
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.