Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Αλλά θα το κάνω...
Έ λοιπόν, θα εξαφάνιζα αυτόν:
Όχι άλλο Μάλαμα
Όχι άλλη ψευτοκουλτούρα
Όχι άλλη πριγκιπέσσα
Όχι άλλους άφωνους δήθεν ποιοτικούς δημιουργούς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν η πριγκηπέσσα δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή, μου άρεσε. Μετά πράγματι ξενέρωσα που έγινε ευρέως διαδεδομένη και την εκτέλεσαν (κυριολεκτικά) πιο σύγχρονοι ερμηνευτές (; ) ΑΛΛΑ
Δεν είναι κακό ένα τραγούδι να γίνει στην πορεία εμπορικό, να αγαπηθεί από τον κόσμο κτλ, το ζήτημα είναι να μη γραφτεί ΜΕ ΣΤΟΧΟ να γίνει εμπορικό. Όπως τη σημερινή εποχή που αποθεώνουν κάτι σκουπίδια, και τα τραγούδια γράφονται κατά δεκάδες ανεξαρτήτως έμπνευσης δημιουργού, σαν κατασκευάσματα ενός μεγάλου εργοστασίου ή μιας βιομηχανίας.
Όταν γράφεις μέσα από την ψυχή σου, βγάζεις δίσκο μόνο όταν έχεις κάτι να πεις και να δώσεις στον κόσμο, κι ας είναι και ανα 5 ή 10 χρόνια, όταν ο στίχος σου προσεγγίζει την ποίηση ή σε ταξιδεύει μακριά, με τα όργανα να μπλέκονται γλυκά, τότε μόνο πρέπει να λέγεσαι καλλιτέχνης. Προσωπική ταπεινή άποψη.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Το ξέρω, θα δεχθώ πολλές αρνητικές ψήφους...
Αλλά θα το κάνω...
Έ λοιπόν, θα εξαφάνιζα αυτόν:
Όχι άλλο Μάλαμα
Όχι άλλη ψευτοκουλτούρα
Όχι άλλη πριγκιπέσσα
Όχι άλλους άφωνους δήθεν ποιοτικούς δημιουργούς
Φίλε μου Πέτρο...η μία αρνητική είναι από εμένα!!
Λατρεύουμε Μάλαμα!Εκπληκτικη φωνή, καθόλου δήθεν και πολυ καλος ανθρωπος!
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Για ποιο λογο;;
Δεν υπαρχει πιο συμπαθητικη και χαμογελαστη ελαφρο-λαικο-ποπ τραγουδιστρια αυτη τη στιγμη απ'την Κολετσα(δεν αναφερω καν τα πλουσια προσοντα της).
Μα δεν έχει καθόλου φωνή.. Μου τη δίνουν αυτές οι χαμογελαστές ελαφρο-λαικο-ποπ χαζοτραγουδίστριες γενικώς .. Αν μπορούσα θα τις εξαφάνιζα ΟΛΕΣ
Καλά έκανες και δεν ανέφερες τα "πλουσια" προσόντα της, γιατί δεν είναι καν δικά της..
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος
lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος
και Έφη Θώδη αν μπορεί να θεωρηθεί τραγουδήστρια!
και πολύ πολύ άνετα ΚΑΡΡΑ!
αλλά η μεγάλη μου "αδυναμία" ειναι ο Γονίδης!
δεν αντέχω να τον ακούω πραγματικά!
Εχει υπέροχα τραγούδια αλλά δεν αντεχω να τον ακούω να τα τραγουδά!
Αμμ,,βέβαια θα εξαφάνιζα και Παπακωσταντίνου αλλά αυτόν τον ανέχομαι κάπως!
αυτά!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Τον...."λάλα τα Λαλάκη" δηλαδή τον Λαζόπουλο..!
Τον Λάκη τον ... Αριστερούλη???
Μέσα στο μυαλό μου είσαι...!
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
athene
Δραστήριο μέλος
Είναι ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό,αλλά όχι και ο μοναδικός που θα ήθελα να εξαφανίσω!!
Δεν ξερω ποιον-ποιους θα εξαφανιζα αλλα ξερω σιγουρα ποιον Καλλιτεχνη θα εμφανιζα μπροστα μου για να γνωρισω την προσωπικοτητα του,να μου μιλησει για τις αποψεις του και για ολα αυτα που εκανε-εγραψε...
Χατζηγιάννης?
MissKit
Επιφανές μέλος
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχαχαχα...Σιγα να μην ηθελα να γνωρισω αυτον τον δηθεν.. Αυτος που θα ηθελα να γνωρισω δεν ειναι εμπορικος,ειναι κορυφαιος στο ειδος του αλλα δεν θα τον ξερεις..Χατζηγιάννης?
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχαχα...Σιγα να μην ηθελα να γνωρισω αυτον τον δηθεν.. Αυτος που θα ηθελα να γνωρισω δεν ειναι εμπορικος,ειναι κορυφαιος στο ειδος του αλλα δεν θα τον ξερεις..
Μήπως είναι ο αρχηγός αίρεσης και απαγορεύεται εσείς οι πιστοί του να πείτε το όνομα του;
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η φαντασια σου "οργιαζει"... Αν σου θυμιζει καποιο τραγουδι η υπογραφη μου,θα καταλαβεις ποιον εννοω..Μήπως είναι ο αρχηγός αίρεσης και απαγορεύεται εσείς οι πιστοί του να πείτε το όνομα του;
athene
Δραστήριο μέλος
Χαχαχαχα...Σιγα να μην ηθελα να γνωρισω αυτον τον δηθεν.. Αυτος που θα ηθελα να γνωρισω δεν ειναι εμπορικος,ειναι κορυφαιος στο ειδος του αλλα δεν θα τον ξερεις..
Γιατί να μην τον ξέρω??
Το τραγούδι πάντως το ξέρω,και πολύ καλά..
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Η φαντασια σου "οργιαζει"... Αν σου θυμιζει καποιο τραγουδι η υπογραφη μου,θα καταλαβεις ποιον εννοω..
Αν τον βρεις, πες το και σε εμάς!
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειπα οτι μπορει να μην τον ξερεις γιατι για να τον ξερεις πρεπει να ακους hip hop.. Και απο οτι εχω διαπιστωσει δεν ακουν πολλοι..Γιατί να μην τον ξέρω??
Το τραγούδι πάντως το ξέρω,και πολύ καλά..
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τρελαινομαι για ειρωνιες!Νταξει απλα δεν ακουμε το ιδιο ειδος μουσικης!Αν τον βρεις, πες το και σε εμάς!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Τρελαινομαι για ειρωνιες!Νταξει απλα δεν ακουμε το ιδιο ειδος μουσικης!
Τι σε κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο;
Δεν ήμουν καθόλου ειρωνική! Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει εξαφανιστεί από τα μουσικά δρώμενα και πραγματικά είναι κρίμα, γιατί ήταν μοναδικός στην ελληνική χιπ-χοπ μουσική σκηνή και κανένας δεν θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει! Για αυτό σου είπα οτι αν τον βρεις ποτέ, να το πεις και στους υπόλοιπους!
Και για να μην είμαι εκτός θέματος; Θα εξαφάνιζα ευχαρίστως την Ευασταθία.- Με εκνευρίζει η φάτσα της!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.