Demelene
Διάσημο μέλος
Ναι αλλά έχει αυτόματη στόχευση μέχρι 3 διαφορετικούς στόχους και πολλαπλή ταυτόχρονη ρίψη βλημάτων σε αυτούς. Και μην ξεχνάμε μικρό χρόνο επαναφοράς.Αχ ναι αναρωτιέμαι γιατί όλες τρελαίνονται σιγά τον ωραίο...το παλιοψώνιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rudess f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Maggie
Περιβόητο μέλος
!! (Μια απ τα ίδια όπως κατάλαβες )Το χατζηγιάννη τον σιχένομαι
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
Το κουμπί της τηλεόρασης και του ραδιοφόνου.....
Fallen_Angel
Νεοφερμένος
Εξαρτάται πως ορίζεις την έννοια "καλλιτέχνης". Πχ η Κοκκίνου θεωρείται καλλιτέχνιδα? Δλδ όλες αυτές που βγάζουν τα σκυλοτράγουδα που γίνονται μόδα στην Ελλάδα θεωρούνται καλλιτέχνιδες? Ή καλλιτέχνης θεωρείται αυτός που πραγματικά παράγει τέχνη?
Αν εννοείς το πρώτο (δλδ όποιος νομίζει αυτός οτι είναι καλλιτέχνης) τότε τoν Ταμπάκη. Αν εννοείς το δευτερο (δλδ αυτός που όντως παράγει τεχνη) τότε κανέναν.
με κάλυψες 100% !!!
Απο wannabe (named) καλλιτεχνες...παλι κανεναν.Γι'αυτο φροντιζει η ιδια η ζωη και ο χρονος.
Ετσι κι αλλιως στο τελος εγω επιλεγω τι-που-πως-ποτε...οποτε.
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σφακιανάκη, Παπακωνσταντίνου, Angelina Jolie, Άννα Βίσση, Λάκη Λαζόπουλο, Μάρκο Σεφερλή, Έλενα Παπαρίζου... αυτούς για τώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και καλά τους άλλους, την αντζελίνα γιατί; για να σε μισήσει όλος ο αντρικός και ο μισός γυναικείος πληθυσμός; είναι και πολύτεκνη, δεν λυπάσαι τα παιδιά της;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλά εσύ έσφαξες το μισό καλλιτεχνικό στερέωμα
και καλά τους άλλους, την αντζελίνα γιατί; για να σε μισήσει όλος ο αντρικός και ο μισός γυναικείος πληθυσμός; είναι και πολύτεκνη, δεν λυπάσαι τα παιδιά της;
Την παραδέχομαι και την εκτιμώ για το φιλανθρωπικό της έργο και τις υιοθεσίες που έχει κάνει. Respect σε αυτό τον τομέα. Απλά δε μου αρέσει η εικόνα της δυναμικής γυναίκας που προσπαθεί να περάσει μέσα από τους ρόλους που υποδύεται. Δε συμφωνώ με τον τρόπο. Το κάνει πολύ φαντεζί ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται. Κι έχω και το άλλο περίεργο. Μου τη δίνει κάτι που αρέσει σε πολλούς.
Και πού 'σαι ακόμα. Πού να 'κανα και full λίστα με τους "καλλιτέχνες" που μου τη δίνουν.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Αν και δε θα εξαφάνιζα κανένα άτομο που να θεωρώ Καλλιτέχνη ας τους υποθέσουμε για την ανάγκη του φόρουμ.
Σφακιανάκη, Παπακωνσταντίνου, Angelina Jolie, Άννα Βίσση, Λάκη Λαζόπουλο, Μάρκο Σεφερλή, Έλενα Παπαρίζου... αυτούς για τώρα.
Γενικώς για τους υπόλοιπους ή διαφωνώ ή απλώς με αφήνουν αδιάφορο... Για τον boldαρισμένο κύριο όμως, συμφωνώ με χίλια! Αν και δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να αναφερθεί σε αυτό το thread... Εδώ λέμε για καλλιτέχνες, remember;
borat
Επιφανές μέλος
Είναι σα κούρος στο πρόσωπο.
3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Εμένα πάντως μου μοιάζουν...
Και αν δε σας μοιάζουν, μη μου τη λέτε όμορφη διότι θα τραβήξω από απόγνωση τα βυζιά μου έως ότου να κατεβάσουν γάλα.
3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος
io-io
Διάσημο μέλος
3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.