Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το άμεσο μέλλον;

evi_zoi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα.
Ακουω.....Ποιοι ειναι οι στοχοι σας......Καριερα,πτυχιο γαμος,υλικα αγαθα? Τι επιδιωκετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θέλω λεφτά. Στόχος μου είναι να μην εργάζομαι και να πληρώνομαι και τα λεφτά που βγάζω να τα τρώω στα μπουζούκια. Θέλω και ένα σπίτι ακριβό με πισίνες και ένα μεγάλο SUV. Αυτή είναι ζωή. Ξάπλα και πολυτέλειες.

Το προσπαθώ και πιστεύω ότι θα το πετύχω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tour the world σε ενα τροχόσπιτο με τν παρέα να παίζουμε όλη μέρα μουσική:D

Τελευταία επεξεργασία:
Ποιοί είναι οι στόχοι σας για το άμεσο μέλλον?

Θέλω να περάσω το Proficiency τον Μάιο.Αυτό!
:)

Για το πόσο άμεσο μέλλον μιλάμε;
Ο στόχος μου για το αμεσότατο μέλλον είναι να σηκωθώ απ' την καρέκλα γιατί πρέπει να πάω για ψώνια πριν κλείσουν τα super-market.

In fact πάω τώρα.... είναι 7 το απόγευμα.

Στόχος να περνάω τα μαθήματα με 10!:D
Αδύνατο μεν αλλά θέτω ως στόχο το 10 και ότι λάχει!

(ιστορίες κτλ βλακειούλες ικανοποιούμε και με 5:P)

ο πιο αμεσoς στοχος μου προς το παρον ειναι να καταφερω να φροντιζω το σπιτι και το μπαμπα μεχρι να βγει η μανουλα απο το νοσοκομειο. :)

εγω πρωτον να τελειωσω το σχολειο και μετα πτυχειο... δεν θα ειναι ευκολα μετα αλλα θα το παλεψω :P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
να αρχίσω το τετραδιάκι μου(ξέρω εγώ :P), να βρώ χρόνο για την κιθάρα μου, να κάνω δικόμου άνιμ χαρακτήρα μαθάινοντας καλά το φώτοσχοπ, να πάω Γαλλία, Αμερική,Ιαπωνία κλπ , να τελειώσω την σχολή (με βαθμό όσο γίνεται) και να συνέχισει η ζωή μου έτσι όπως τώρα(ή καλύτερα:P)..
(και 'οχι μονο...;) :P)

να περασω στη σχολη που θα θελω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να κανω κλικ στο κοκκινο x πάνω δεξιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tumblr_inline_mmvgtwdLub1qz4rgp-1.gif

Να αγορασω το εργοστασιο της λακτα.

Λολ,

Καλα προς στιγμη ας βρω 1,5€ να παρω μια λακτα γτ δε με βλεπω καλα. :(

Να ξαναδώσω Πανελλήνιες για να περάσω στη σχολή που θέλω.....μετά βλέπουμε!

Να παρω το πτυχιο μου και να παω το ταξιδι μου :)

θα ήθελα να κάνω αρκετά ταξίδια.......

θα ήθελα να κάνω αρκετά ταξίδια.......

same here. :P εγω εχω προγραμματισμενα 2 ταξιδια... Αν δεν παω ουτε καν στο ενα θα αυτοκτονισω:( :'(

1 Πτυχίο Φούγκας με 9+ γιατί θα κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο!
2 Δίπλωμα και (πιο σημαντικό) ψήσημο γονιών για κανένα παπάκι...
3 Καλή εξεταστική Σεπτεμβρίου.

122965943.jpg
:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back