Ποια απόφαση πήρατε σήμερα;

να βλέπω την ουσία των πραγμάτων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι βγει. Ένα γαμάτο καλοκαίρι με περιμένει εξάλλου, και έπειτα μια νέα ζωή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να κόψω το κάπνισμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Πούλα τρέλλλλα"

Όχι σήμερα... χρόνια ολόκληρα! :D

Να αρχισω διαιτα...δεν παει αλλοοοοο... :whistle::clapping:

οτι δεν 8α βγω σημερα...:worry:

1.οσο και αν σιχαινομαι αυτο που θα πω....πρεπει να αρχισω γυμναστικη -.-
2.αποφασισα να μη παω σχολειο σημερα, γιατι δεν πηγα 3ημρη(μου ειχε η υποσχεθει η μαμα οτι αν δεν παω 3ημερη, θα με αφησει να κατσω σπιτι :Ρ)

Αποφάσεις

• Να ξυπνήσω
  • Να πλυθώ
  • Να φάω
  • Να βάλω το σχισμένο το τζιν , την άσπρη μπλουζα, την πράσινη ζακέτα και τα κόκκινα σταράκια
  • Να πάω σχολείο
  • Να σηκώσω χέρι :spasiklas:
  • Να ξαναφάω
  • Να πιω νερό
  • Να βγω στο προαύλιο
  • Να γυρίσω σπίτι
  • Να διαβάσω
  • Να στείλω sms
  • Να πάω αγγλικά
  • Να ετοιμαστώ για την αυριανή εκδρομή:D
  • Να μπω πισί
Σημαντικές Αποφάσεις

• Να πω ένα μεγάάλο όχι:bye:
  • Να τον κοιτάξω βαθιά στα μάτια :inlove:
  • Να μην βάλω απουσίες σε 8 παιδιά :rolleyes:
  • Να προσπαθήσω και ότι γίνει ρε αδελφέ δεν ήρθε δα και η συντέλεια του κόσμου
  • Να αφήσω την έκθεση και το listening να τα κάνω την Παρασκευή:angelnot:

the show must go on...!

Αποφάσεις

• Να ξυπνήσω
  • Να πλυθώ
  • Να φάω
  • Να βάλω το σχισμένο το τζιν , την άσπρη μπλουζα, την πράσινη ζακέτα και τα κόκκινα σταράκια
  • Να πάω σχολείο
  • Να σηκώσω χέρι :spasiklas:
  • Να ξαναφάω
  • Να πιω νερό
  • Να βγω στο προαύλιο
  • Να γυρίσω σπίτι
  • Να διαβάσω
  • Να στείλω sms
  • Να πάω αγγλικά
  • Να ετοιμαστώ για την αυριανή εκδρομή:D
  • Να μπω πισί
Σημαντικές Αποφάσεις

• Να πω ένα μεγάάλο όχι:bye:
  • Να τον κοιτάξω βαθιά στα μάτια :inlove:
  • Να μην βάλω απουσίες σε 8 παιδιά :rolleyes:
  • Να προσπαθήσω και ότι γίνει ρε αδελφέ δεν ήρθε δα και η συντέλεια του κόσμου
  • Να αφήσω την έκθεση και το listening να τα κάνω την Παρασκευή:angelnot:

Σε λυπάμαι.... Κι εγώ απουσιολόγος αλλά δε σας προσέχουν αν βάζετε ή όχι(μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια προνόμια και να μη νιώθω τύψεις..)

Σε λυπάμαι.... Κι εγώ απουσιολόγος αλλά δε σας προσέχουν αν βάζετε ή όχι(μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια προνόμια και να μη νιώθω τύψεις..)

Εγώ ξέχασα να βάλω μία απουσία και η ηλίθια η γυμνάστρια κόντεψε να με πάει στο διευθυντή :eek:
*σορρυ για το οφφ;)

Αποφάσισα να μην ανχώνομαι τόσο πολύ:redface:

Αποφάσισα να πάρω καινούριες αποφάσεις... (Από αύριο....)

Αποφάσισα να προχωρίσω μπροστά!!!;)(θυμιστε το μου γιατί θα το ξεχάσω)!!!!!!!!!!!!:worry:

Ό,τι έγινε έγινε ...just breathe...
:redface:

Ποια απόφαση πήρατε σήμερα;

Nα διαβασω ιστορια για αυριο.:P

αποφασισα να αρχισω γυμναστικη ...

Να μην σπαταλαω ούτε μια ώρα από τη ζωή μου!
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καμμία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να γίνω πιο σκληρή με τους άλλους γιατί τελικά την πολύ καλοσύνη την μετράνε αλλιώς...:/:

Να στρωθώ στο διάβασμα , για να πετύχω στις πανελλήνιες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back