triantafyllenia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Όχι σήμερα... χρόνια ολόκληρα!
vassonoff
Δραστήριο μέλος
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος
2.αποφασισα να μη παω σχολειο σημερα, γιατι δεν πηγα 3ημρη(μου ειχε η υποσχεθει η μαμα οτι αν δεν παω 3ημερη, θα με αφησει να κατσω σπιτι :Ρ)
_Silence_
Διάσημο μέλος
- Να ξυπνήσω
- Να πλυθώ
- Να φάω
- Να βάλω το σχισμένο το τζιν , την άσπρη μπλουζα, την πράσινη ζακέτα και τα κόκκινα σταράκια
- Να πάω σχολείο
- Να σηκώσω χέρι
- Να ξαναφάω
- Να πιω νερό
- Να βγω στο προαύλιο
- Να γυρίσω σπίτι
- Να διαβάσω
- Να στείλω sms
- Να πάω αγγλικά
- Να ετοιμαστώ για την αυριανή εκδρομή
- Να μπω πισί
- Να πω ένα μεγάάλο όχι
- Να τον κοιτάξω βαθιά στα μάτια
- Να μην βάλω απουσίες σε 8 παιδιά
- Να προσπαθήσω και ότι γίνει ρε αδελφέ δεν ήρθε δα και η συντέλεια του κόσμου
- Να αφήσω την έκθεση και το listening να τα κάνω την Παρασκευή
aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Αποφάσεις
Σημαντικές Αποφάσεις
- Να ξυπνήσω
- Να πλυθώ
- Να φάω
- Να βάλω το σχισμένο το τζιν , την άσπρη μπλουζα, την πράσινη ζακέτα και τα κόκκινα σταράκια
- Να πάω σχολείο
- Να σηκώσω χέρι
- Να ξαναφάω
- Να πιω νερό
- Να βγω στο προαύλιο
- Να γυρίσω σπίτι
- Να διαβάσω
- Να στείλω sms
- Να πάω αγγλικά
- Να ετοιμαστώ για την αυριανή εκδρομή
- Να μπω πισί
- Να πω ένα μεγάάλο όχι
- Να τον κοιτάξω βαθιά στα μάτια
- Να μην βάλω απουσίες σε 8 παιδιά
- Να προσπαθήσω και ότι γίνει ρε αδελφέ δεν ήρθε δα και η συντέλεια του κόσμου
- Να αφήσω την έκθεση και το listening να τα κάνω την Παρασκευή
Σε λυπάμαι.... Κι εγώ απουσιολόγος αλλά δε σας προσέχουν αν βάζετε ή όχι(μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια προνόμια και να μη νιώθω τύψεις..)
Loreley
Περιβόητο μέλος
Σε λυπάμαι.... Κι εγώ απουσιολόγος αλλά δε σας προσέχουν αν βάζετε ή όχι(μακάρι να είχα κι εγώ τέτοια προνόμια και να μη νιώθω τύψεις..)
Εγώ ξέχασα να βάλω μία απουσία και η ηλίθια η γυμνάστρια κόντεψε να με πάει στο διευθυντή
*σορρυ για το οφφ
Αποφάσισα να μην ανχώνομαι τόσο πολύ
mel999
Δραστήριο μέλος
MiTcOc-(DiMiTrA
Νεοφερμένος
_Silence_
Διάσημο μέλος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Ποια απόφαση πήρατε σήμερα;
Nα διαβασω ιστορια για αυριο.
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.