Ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπατε;

απο ότι μου έχουν πει οι γονείς.. "Ομπυλιακός" (μετάφραση ολυμπιακός..) απο μικρή ήμουν γαυράκι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκουληκομυρμιγκτρυπα!!!Απο μικρος γλωσσολογος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πειναω :P

Εγώ είχα αργήσει πολύ να μιλήσω... Κανένας δεν σημείωσε την πρώτη λέξη μέσα στον ενθουσιασμό του "ΠΩΠΩ! ΜΙΛΗΣΕ!" :P

"Οουυυαααααααααα"

Που στα βρεφικα σημαινει : bring more milk dammit...and change the channel !

λοιπόν, είπα "μπαμπά" και δεν με ξαφνιάζει, γιατί μικρή ήμουν ερωτευμένη με τον μπαμπά μου!!

Τι πρωτότυπο : Μαμά :P !

<<βόλτα>>στα 1 μου[smilie=3,42,8]:clapup:

Κα-κα-κάμερα! :D

Ιμπεριαλισμός

"Λολ"

Θα σε ξεμπερδέψω κοπελιά :eek:

Έχω πρόβλημα άρθρωσής, οπότε είπα κάτι ενδιάμεσο. :P

Ο αντάρτης παπούς μου άκουσε Ιμπεριαλισμός, η γιαγιά μου που ήτο μαγείρισα άκουσε πεινάω, η υπόλοιπη οικογένεια ψιλοτίποτα διότι βλέπανε ασπρόμαυρη τηλεόραση.

ακριβως ηλικια δν θυμαμαι με τπτ...αλλα λογικα θα ειπα μπαμπα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:DΕίπα "Νάνι" και εννούσα τον μεγάλο μου αδελφό δλδ Γιάννη!
Αυτό το είπα σε ηλικία μόλις 8 μηνών ... μπορεί και μικρότερη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα η πρώτη λέξη μου λέξη ήταν " μπου " μου την έμαθε η μητέρα μου όταν ήμουν μωρό
και αντιπροσωπεύει το μπάνιο... μετά το άλλαξα σε " πλάτσα πλούτσα
" και καθώς μεγάλωνα το έλεγα κανονικά.

Μη γελάσει κανείς! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα lost_prophet δεν σου υποσχομαι τιποτα!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Εγω ειπα μαμ.....Τωρα μαμα,φαι δεν ξερω τι εννοούσα,θα σας γελάσω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παπούκια ( δηλαδή παπούτσια) Κ ήμουν 6 μηνών :p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ουα πιάνετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει να ήταν exception.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back