Ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής σου;

ξεχωρίζω τους καλοκαιρινούς μήνες του 2010..υπέροχες διακοπές και αξέχαστες στιγμές...
επίσης,την περίοδο από τον δεκέμβρη έως τώρα...γιατί έχω δίπλα μου ένα υπέροχο άτομο :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ευτυχια ειναι στιγμες, τοσο μικρες κι ομως τοσο σπουδαιες και σπανιες . τοσο σπανιες που η αναγκη μας γι αυτες μας κανει να τις μπερδευουμε με την χαρα.
εγω χαρες;;; πολλες!!! ευτυχια ομως.........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο τελευταίος 1,5 χρόνος. Γεμάτος εμπειρίες, χαμόγελα και πολλή αγάπη.

Το καλοκαιρι του 2010 ιδιως μετα τα μεσα Ιουλιου ....
Πολυ γελιο , χαρα , χορος , διακοπες ,καλοπεραση , γνωριμιες (:inlove:), παρεα ..!!!
Αχχχ!!

Ολη μου η ζωη ειναι μια ευτυχισμενη περιοδος ...με τα πανω της και τα κατω της of course....:) ...η ζωη μαζι του γεματη ευτυχια...ερωτα και αγαπη...το τελευταιο πραγμα που ξεχωριζω ...οι υπεροχες διακοπες που περασαμε φετος το καλοκαιρι μεσα στο απολυτο ονειρο....:) μακαρι να μπορεσουμε να το ξαναζησουμε...:redface::):redface::)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back