Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 18:20 Ο Rempeskes: #21 09-10-05 18:20 Τίποτα. Αυτές οι καρέκλες δεν δημιουργήθηκαν για να απασχολούν τους καθήμενους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.748 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #22 09-10-05 18:25 trelokotsidou απλά υποκλίνομαι! Είσαι η μόνη που πλησίασες με το "αίσθημα ευθύνης" τη λέξη που είχα βάλει ως ερώτημα στο πόστ μου στην 1η σελίδα. Ήταν η λέξη "συνείδηση". Επίσης θα συμφωνήσω με όλα τα υπόλοιπα σημεία των πόστς σου. Χαίρομαι που επιβεβαιώνεται μέσω των πόστς σου οτι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με κρίση και ώριμη σκέψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:11 Ο Arty2 έγραψε: #23 09-10-05 19:11 Ειπώθηκαν πολλά για την θρησκεία και παρά το ότι είμαι χριστιανός θεωρώ πως πραγματική ανεξιθρησκία δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Πρώτον το Σύνταγμα την αναγνωρίζει ώς επίσημη θρησκεία και όλοι ορκίζονται στο Ευαγγέλιο... Επίσης ξέρετε πολλούς Μουσουλμάνους στο Στρατό/Αστυνομία ή πολλούς Βουδιστές και Μουσουλμάνους που διδάσκουν θεολογικά μαθήματα στα σχολεία; Όχι βέβαια γιατί κόβονται όλοι στις ενδιάμεσες διαδικασίες άσχετως του τι λένε οι νόμοι... Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, φυσικά δωρέαν (δεν είναι τόσο δωρεάν, όλοι πληρώνουμε φόρεις) για αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα, γιατί στην Ελλάδα έχουμε λάθος φιλοσοφία και δεν θα πετύχαινε: λεφτά = λοβιτούρα. να δωσω δυναμη στον στρατο Click για ανάπτυξη... Υπήρχε και κάτι που λεγότανε Χούντα και έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, εκτός αν εννοείς την εντολή shoot-then-ask που έχουν οι Αμερικάνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:18 Η Subject to change: #24 09-10-05 19:18 Arty όταν κάνεις quote θα ήταν καλό να βάζεις και απο ποιόν είναι γιατί εγώ ακόμα ψάχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.748 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #25 09-10-05 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, φυσικά δωρέαν (δεν είναι τόσο δωρεάν, όλοι πληρώνουμε φόρεις) για αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα, γιατί στην Ελλάδα έχουμε λάθος φιλοσοφία και δεν θα πετύχαινε: λεφτά = λοβιτούρα. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:29 Ο Arty2 έγραψε: #26 09-10-05 19:29 Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:59 Ο iJohnnyCash: #27 09-10-05 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως συνεχίζω να μην το καταλαβένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 20:16 Ο Arty2 έγραψε: #28 09-10-05 20:16 Ίσως πρέπει να αναδιαμορφώσω λίγο: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, και θα ήταν φυσικά δωρέαν εξάλλου όλοι πληρώνουμε φόρεις οπότε δεν είναι "δώρο" του κράτους. Και αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 (ας μην πάμε σε μεγάλης κλάσεις "χρεώσεις") άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα ενώ τώρα απολαμβάνουν την δωρεάν (κατα το δυνατό) παιδεία. Τώρα γιατί πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν θα πετύχαινε το σύστημα της επι πληρωμής Παιδείας; Γιατί έχουμε λάθος φιλοσοφία: λεφτά = λοβιτούρα. Παραθέτω γνωστό ανέκδοτο: Έδωσες 300 για δίπλωμα; Δεν έδινες λίγα παραπάνω να πάρεις κανα πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 21:31 Ο Dark_kronos: #29 09-10-05 21:31 Εγω πάλι δεν καταλαβα... Βασικα η παιδεία τωρα δεν ειναι δωρεαν. Με ολα αυτα που βαζουν να παιρνουμε (ακομα και καποια απο τα βιβλια....) ουσιαστικα ειναι ενα φροντιστηριο που απλα δεν πληρώνουμε με τον μηνα αλλα πληρωνουμε μονο οσα αγοραζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να μας δινονται τα τετράδια, 1 σετ με χάρακες 3-4 μολυβια κτλ στον καθενα απο το σχολειο και οχι να τα παίρνουμε μονοι μας. Αλλα αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια. Και ενταξει εγω που εχω τα λεφτα να τον παρω, ενας μεταναστης η μια φτωχή οικογενεια με 3-4 παιδια που να τα πάρει ολα αυτα; Ο πατερας μου, εδωσε 112 ευρω για σχολικα, ενας που εχει 2 παιδια χρειαζεται 224. Αμα αυτος δεν εχει και καλη οικονομικη κατασταση τι να κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 10:54 Ο Arty2 έγραψε: #30 10-10-05 10:54 αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τίποτα. Αυτές οι καρέκλες δεν δημιουργήθηκαν για να απασχολούν τους καθήμενους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.748 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #22 09-10-05 18:25 trelokotsidou απλά υποκλίνομαι! Είσαι η μόνη που πλησίασες με το "αίσθημα ευθύνης" τη λέξη που είχα βάλει ως ερώτημα στο πόστ μου στην 1η σελίδα. Ήταν η λέξη "συνείδηση". Επίσης θα συμφωνήσω με όλα τα υπόλοιπα σημεία των πόστς σου. Χαίρομαι που επιβεβαιώνεται μέσω των πόστς σου οτι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με κρίση και ώριμη σκέψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:11 Ο Arty2 έγραψε: #23 09-10-05 19:11 Ειπώθηκαν πολλά για την θρησκεία και παρά το ότι είμαι χριστιανός θεωρώ πως πραγματική ανεξιθρησκία δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Πρώτον το Σύνταγμα την αναγνωρίζει ώς επίσημη θρησκεία και όλοι ορκίζονται στο Ευαγγέλιο... Επίσης ξέρετε πολλούς Μουσουλμάνους στο Στρατό/Αστυνομία ή πολλούς Βουδιστές και Μουσουλμάνους που διδάσκουν θεολογικά μαθήματα στα σχολεία; Όχι βέβαια γιατί κόβονται όλοι στις ενδιάμεσες διαδικασίες άσχετως του τι λένε οι νόμοι... Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, φυσικά δωρέαν (δεν είναι τόσο δωρεάν, όλοι πληρώνουμε φόρεις) για αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα, γιατί στην Ελλάδα έχουμε λάθος φιλοσοφία και δεν θα πετύχαινε: λεφτά = λοβιτούρα. να δωσω δυναμη στον στρατο Click για ανάπτυξη... Υπήρχε και κάτι που λεγότανε Χούντα και έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, εκτός αν εννοείς την εντολή shoot-then-ask που έχουν οι Αμερικάνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:18 Η Subject to change: #24 09-10-05 19:18 Arty όταν κάνεις quote θα ήταν καλό να βάζεις και απο ποιόν είναι γιατί εγώ ακόμα ψάχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.748 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #25 09-10-05 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, φυσικά δωρέαν (δεν είναι τόσο δωρεάν, όλοι πληρώνουμε φόρεις) για αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα, γιατί στην Ελλάδα έχουμε λάθος φιλοσοφία και δεν θα πετύχαινε: λεφτά = λοβιτούρα. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:29 Ο Arty2 έγραψε: #26 09-10-05 19:29 Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:59 Ο iJohnnyCash: #27 09-10-05 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως συνεχίζω να μην το καταλαβένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 20:16 Ο Arty2 έγραψε: #28 09-10-05 20:16 Ίσως πρέπει να αναδιαμορφώσω λίγο: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, και θα ήταν φυσικά δωρέαν εξάλλου όλοι πληρώνουμε φόρεις οπότε δεν είναι "δώρο" του κράτους. Και αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 (ας μην πάμε σε μεγάλης κλάσεις "χρεώσεις") άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα ενώ τώρα απολαμβάνουν την δωρεάν (κατα το δυνατό) παιδεία. Τώρα γιατί πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν θα πετύχαινε το σύστημα της επι πληρωμής Παιδείας; Γιατί έχουμε λάθος φιλοσοφία: λεφτά = λοβιτούρα. Παραθέτω γνωστό ανέκδοτο: Έδωσες 300 για δίπλωμα; Δεν έδινες λίγα παραπάνω να πάρεις κανα πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 21:31 Ο Dark_kronos: #29 09-10-05 21:31 Εγω πάλι δεν καταλαβα... Βασικα η παιδεία τωρα δεν ειναι δωρεαν. Με ολα αυτα που βαζουν να παιρνουμε (ακομα και καποια απο τα βιβλια....) ουσιαστικα ειναι ενα φροντιστηριο που απλα δεν πληρώνουμε με τον μηνα αλλα πληρωνουμε μονο οσα αγοραζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να μας δινονται τα τετράδια, 1 σετ με χάρακες 3-4 μολυβια κτλ στον καθενα απο το σχολειο και οχι να τα παίρνουμε μονοι μας. Αλλα αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια. Και ενταξει εγω που εχω τα λεφτα να τον παρω, ενας μεταναστης η μια φτωχή οικογενεια με 3-4 παιδια που να τα πάρει ολα αυτα; Ο πατερας μου, εδωσε 112 ευρω για σχολικα, ενας που εχει 2 παιδια χρειαζεται 224. Αμα αυτος δεν εχει και καλη οικονομικη κατασταση τι να κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 10:54 Ο Arty2 έγραψε: #30 10-10-05 10:54 αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
trelokotsidou απλά υποκλίνομαι! Είσαι η μόνη που πλησίασες με το "αίσθημα ευθύνης" τη λέξη που είχα βάλει ως ερώτημα στο πόστ μου στην 1η σελίδα. Ήταν η λέξη "συνείδηση". Επίσης θα συμφωνήσω με όλα τα υπόλοιπα σημεία των πόστς σου. Χαίρομαι που επιβεβαιώνεται μέσω των πόστς σου οτι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με κρίση και ώριμη σκέψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:11 Ο Arty2 έγραψε: #23 09-10-05 19:11 Ειπώθηκαν πολλά για την θρησκεία και παρά το ότι είμαι χριστιανός θεωρώ πως πραγματική ανεξιθρησκία δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Πρώτον το Σύνταγμα την αναγνωρίζει ώς επίσημη θρησκεία και όλοι ορκίζονται στο Ευαγγέλιο... Επίσης ξέρετε πολλούς Μουσουλμάνους στο Στρατό/Αστυνομία ή πολλούς Βουδιστές και Μουσουλμάνους που διδάσκουν θεολογικά μαθήματα στα σχολεία; Όχι βέβαια γιατί κόβονται όλοι στις ενδιάμεσες διαδικασίες άσχετως του τι λένε οι νόμοι... Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, φυσικά δωρέαν (δεν είναι τόσο δωρεάν, όλοι πληρώνουμε φόρεις) για αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα, γιατί στην Ελλάδα έχουμε λάθος φιλοσοφία και δεν θα πετύχαινε: λεφτά = λοβιτούρα. να δωσω δυναμη στον στρατο Click για ανάπτυξη... Υπήρχε και κάτι που λεγότανε Χούντα και έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, εκτός αν εννοείς την εντολή shoot-then-ask που έχουν οι Αμερικάνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:18 Η Subject to change: #24 09-10-05 19:18 Arty όταν κάνεις quote θα ήταν καλό να βάζεις και απο ποιόν είναι γιατί εγώ ακόμα ψάχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.748 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #25 09-10-05 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, φυσικά δωρέαν (δεν είναι τόσο δωρεάν, όλοι πληρώνουμε φόρεις) για αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα, γιατί στην Ελλάδα έχουμε λάθος φιλοσοφία και δεν θα πετύχαινε: λεφτά = λοβιτούρα. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:29 Ο Arty2 έγραψε: #26 09-10-05 19:29 Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:59 Ο iJohnnyCash: #27 09-10-05 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως συνεχίζω να μην το καταλαβένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 20:16 Ο Arty2 έγραψε: #28 09-10-05 20:16 Ίσως πρέπει να αναδιαμορφώσω λίγο: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, και θα ήταν φυσικά δωρέαν εξάλλου όλοι πληρώνουμε φόρεις οπότε δεν είναι "δώρο" του κράτους. Και αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 (ας μην πάμε σε μεγάλης κλάσεις "χρεώσεις") άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα ενώ τώρα απολαμβάνουν την δωρεάν (κατα το δυνατό) παιδεία. Τώρα γιατί πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν θα πετύχαινε το σύστημα της επι πληρωμής Παιδείας; Γιατί έχουμε λάθος φιλοσοφία: λεφτά = λοβιτούρα. Παραθέτω γνωστό ανέκδοτο: Έδωσες 300 για δίπλωμα; Δεν έδινες λίγα παραπάνω να πάρεις κανα πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 21:31 Ο Dark_kronos: #29 09-10-05 21:31 Εγω πάλι δεν καταλαβα... Βασικα η παιδεία τωρα δεν ειναι δωρεαν. Με ολα αυτα που βαζουν να παιρνουμε (ακομα και καποια απο τα βιβλια....) ουσιαστικα ειναι ενα φροντιστηριο που απλα δεν πληρώνουμε με τον μηνα αλλα πληρωνουμε μονο οσα αγοραζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να μας δινονται τα τετράδια, 1 σετ με χάρακες 3-4 μολυβια κτλ στον καθενα απο το σχολειο και οχι να τα παίρνουμε μονοι μας. Αλλα αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια. Και ενταξει εγω που εχω τα λεφτα να τον παρω, ενας μεταναστης η μια φτωχή οικογενεια με 3-4 παιδια που να τα πάρει ολα αυτα; Ο πατερας μου, εδωσε 112 ευρω για σχολικα, ενας που εχει 2 παιδια χρειαζεται 224. Αμα αυτος δεν εχει και καλη οικονομικη κατασταση τι να κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 10:54 Ο Arty2 έγραψε: #30 10-10-05 10:54 αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειπώθηκαν πολλά για την θρησκεία και παρά το ότι είμαι χριστιανός θεωρώ πως πραγματική ανεξιθρησκία δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Πρώτον το Σύνταγμα την αναγνωρίζει ώς επίσημη θρησκεία και όλοι ορκίζονται στο Ευαγγέλιο... Επίσης ξέρετε πολλούς Μουσουλμάνους στο Στρατό/Αστυνομία ή πολλούς Βουδιστές και Μουσουλμάνους που διδάσκουν θεολογικά μαθήματα στα σχολεία; Όχι βέβαια γιατί κόβονται όλοι στις ενδιάμεσες διαδικασίες άσχετως του τι λένε οι νόμοι... Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, φυσικά δωρέαν (δεν είναι τόσο δωρεάν, όλοι πληρώνουμε φόρεις) για αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα, γιατί στην Ελλάδα έχουμε λάθος φιλοσοφία και δεν θα πετύχαινε: λεφτά = λοβιτούρα. να δωσω δυναμη στον στρατο Click για ανάπτυξη... Υπήρχε και κάτι που λεγότανε Χούντα και έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, εκτός αν εννοείς την εντολή shoot-then-ask που έχουν οι Αμερικάνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:18 Η Subject to change: #24 09-10-05 19:18 Arty όταν κάνεις quote θα ήταν καλό να βάζεις και απο ποιόν είναι γιατί εγώ ακόμα ψάχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.748 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #25 09-10-05 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, φυσικά δωρέαν (δεν είναι τόσο δωρεάν, όλοι πληρώνουμε φόρεις) για αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα, γιατί στην Ελλάδα έχουμε λάθος φιλοσοφία και δεν θα πετύχαινε: λεφτά = λοβιτούρα. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:29 Ο Arty2 έγραψε: #26 09-10-05 19:29 Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:59 Ο iJohnnyCash: #27 09-10-05 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως συνεχίζω να μην το καταλαβένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 20:16 Ο Arty2 έγραψε: #28 09-10-05 20:16 Ίσως πρέπει να αναδιαμορφώσω λίγο: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, και θα ήταν φυσικά δωρέαν εξάλλου όλοι πληρώνουμε φόρεις οπότε δεν είναι "δώρο" του κράτους. Και αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 (ας μην πάμε σε μεγάλης κλάσεις "χρεώσεις") άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα ενώ τώρα απολαμβάνουν την δωρεάν (κατα το δυνατό) παιδεία. Τώρα γιατί πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν θα πετύχαινε το σύστημα της επι πληρωμής Παιδείας; Γιατί έχουμε λάθος φιλοσοφία: λεφτά = λοβιτούρα. Παραθέτω γνωστό ανέκδοτο: Έδωσες 300 για δίπλωμα; Δεν έδινες λίγα παραπάνω να πάρεις κανα πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 21:31 Ο Dark_kronos: #29 09-10-05 21:31 Εγω πάλι δεν καταλαβα... Βασικα η παιδεία τωρα δεν ειναι δωρεαν. Με ολα αυτα που βαζουν να παιρνουμε (ακομα και καποια απο τα βιβλια....) ουσιαστικα ειναι ενα φροντιστηριο που απλα δεν πληρώνουμε με τον μηνα αλλα πληρωνουμε μονο οσα αγοραζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να μας δινονται τα τετράδια, 1 σετ με χάρακες 3-4 μολυβια κτλ στον καθενα απο το σχολειο και οχι να τα παίρνουμε μονοι μας. Αλλα αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια. Και ενταξει εγω που εχω τα λεφτα να τον παρω, ενας μεταναστης η μια φτωχή οικογενεια με 3-4 παιδια που να τα πάρει ολα αυτα; Ο πατερας μου, εδωσε 112 ευρω για σχολικα, ενας που εχει 2 παιδια χρειαζεται 224. Αμα αυτος δεν εχει και καλη οικονομικη κατασταση τι να κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 10:54 Ο Arty2 έγραψε: #30 10-10-05 10:54 αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Arty όταν κάνεις quote θα ήταν καλό να βάζεις και απο ποιόν είναι γιατί εγώ ακόμα ψάχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.748 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:23 Ο Valder έγραψε: #25 09-10-05 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, φυσικά δωρέαν (δεν είναι τόσο δωρεάν, όλοι πληρώνουμε φόρεις) για αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα, γιατί στην Ελλάδα έχουμε λάθος φιλοσοφία και δεν θα πετύχαινε: λεφτά = λοβιτούρα. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:29 Ο Arty2 έγραψε: #26 09-10-05 19:29 Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:59 Ο iJohnnyCash: #27 09-10-05 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως συνεχίζω να μην το καταλαβένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 20:16 Ο Arty2 έγραψε: #28 09-10-05 20:16 Ίσως πρέπει να αναδιαμορφώσω λίγο: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, και θα ήταν φυσικά δωρέαν εξάλλου όλοι πληρώνουμε φόρεις οπότε δεν είναι "δώρο" του κράτους. Και αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 (ας μην πάμε σε μεγάλης κλάσεις "χρεώσεις") άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα ενώ τώρα απολαμβάνουν την δωρεάν (κατα το δυνατό) παιδεία. Τώρα γιατί πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν θα πετύχαινε το σύστημα της επι πληρωμής Παιδείας; Γιατί έχουμε λάθος φιλοσοφία: λεφτά = λοβιτούρα. Παραθέτω γνωστό ανέκδοτο: Έδωσες 300 για δίπλωμα; Δεν έδινες λίγα παραπάνω να πάρεις κανα πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 21:31 Ο Dark_kronos: #29 09-10-05 21:31 Εγω πάλι δεν καταλαβα... Βασικα η παιδεία τωρα δεν ειναι δωρεαν. Με ολα αυτα που βαζουν να παιρνουμε (ακομα και καποια απο τα βιβλια....) ουσιαστικα ειναι ενα φροντιστηριο που απλα δεν πληρώνουμε με τον μηνα αλλα πληρωνουμε μονο οσα αγοραζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να μας δινονται τα τετράδια, 1 σετ με χάρακες 3-4 μολυβια κτλ στον καθενα απο το σχολειο και οχι να τα παίρνουμε μονοι μας. Αλλα αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια. Και ενταξει εγω που εχω τα λεφτα να τον παρω, ενας μεταναστης η μια φτωχή οικογενεια με 3-4 παιδια που να τα πάρει ολα αυτα; Ο πατερας μου, εδωσε 112 ευρω για σχολικα, ενας που εχει 2 παιδια χρειαζεται 224. Αμα αυτος δεν εχει και καλη οικονομικη κατασταση τι να κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 10:54 Ο Arty2 έγραψε: #30 10-10-05 10:54 αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, φυσικά δωρέαν (δεν είναι τόσο δωρεάν, όλοι πληρώνουμε φόρεις) για αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα, γιατί στην Ελλάδα έχουμε λάθος φιλοσοφία και δεν θα πετύχαινε: λεφτά = λοβιτούρα. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:29 Ο Arty2 έγραψε: #26 09-10-05 19:29 Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:59 Ο iJohnnyCash: #27 09-10-05 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως συνεχίζω να μην το καταλαβένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 20:16 Ο Arty2 έγραψε: #28 09-10-05 20:16 Ίσως πρέπει να αναδιαμορφώσω λίγο: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, και θα ήταν φυσικά δωρέαν εξάλλου όλοι πληρώνουμε φόρεις οπότε δεν είναι "δώρο" του κράτους. Και αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 (ας μην πάμε σε μεγάλης κλάσεις "χρεώσεις") άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα ενώ τώρα απολαμβάνουν την δωρεάν (κατα το δυνατό) παιδεία. Τώρα γιατί πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν θα πετύχαινε το σύστημα της επι πληρωμής Παιδείας; Γιατί έχουμε λάθος φιλοσοφία: λεφτά = λοβιτούρα. Παραθέτω γνωστό ανέκδοτο: Έδωσες 300 για δίπλωμα; Δεν έδινες λίγα παραπάνω να πάρεις κανα πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 21:31 Ο Dark_kronos: #29 09-10-05 21:31 Εγω πάλι δεν καταλαβα... Βασικα η παιδεία τωρα δεν ειναι δωρεαν. Με ολα αυτα που βαζουν να παιρνουμε (ακομα και καποια απο τα βιβλια....) ουσιαστικα ειναι ενα φροντιστηριο που απλα δεν πληρώνουμε με τον μηνα αλλα πληρωνουμε μονο οσα αγοραζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να μας δινονται τα τετράδια, 1 σετ με χάρακες 3-4 μολυβια κτλ στον καθενα απο το σχολειο και οχι να τα παίρνουμε μονοι μας. Αλλα αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια. Και ενταξει εγω που εχω τα λεφτα να τον παρω, ενας μεταναστης η μια φτωχή οικογενεια με 3-4 παιδια που να τα πάρει ολα αυτα; Ο πατερας μου, εδωσε 112 ευρω για σχολικα, ενας που εχει 2 παιδια χρειαζεται 224. Αμα αυτος δεν εχει και καλη οικονομικη κατασταση τι να κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 10:54 Ο Arty2 έγραψε: #30 10-10-05 10:54 αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 19:59 Ο iJohnnyCash: #27 09-10-05 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως συνεχίζω να μην το καταλαβένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 20:16 Ο Arty2 έγραψε: #28 09-10-05 20:16 Ίσως πρέπει να αναδιαμορφώσω λίγο: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, και θα ήταν φυσικά δωρέαν εξάλλου όλοι πληρώνουμε φόρεις οπότε δεν είναι "δώρο" του κράτους. Και αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 (ας μην πάμε σε μεγάλης κλάσεις "χρεώσεις") άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα ενώ τώρα απολαμβάνουν την δωρεάν (κατα το δυνατό) παιδεία. Τώρα γιατί πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν θα πετύχαινε το σύστημα της επι πληρωμής Παιδείας; Γιατί έχουμε λάθος φιλοσοφία: λεφτά = λοβιτούρα. Παραθέτω γνωστό ανέκδοτο: Έδωσες 300 για δίπλωμα; Δεν έδινες λίγα παραπάνω να πάρεις κανα πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 21:31 Ο Dark_kronos: #29 09-10-05 21:31 Εγω πάλι δεν καταλαβα... Βασικα η παιδεία τωρα δεν ειναι δωρεαν. Με ολα αυτα που βαζουν να παιρνουμε (ακομα και καποια απο τα βιβλια....) ουσιαστικα ειναι ενα φροντιστηριο που απλα δεν πληρώνουμε με τον μηνα αλλα πληρωνουμε μονο οσα αγοραζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να μας δινονται τα τετράδια, 1 σετ με χάρακες 3-4 μολυβια κτλ στον καθενα απο το σχολειο και οχι να τα παίρνουμε μονοι μας. Αλλα αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια. Και ενταξει εγω που εχω τα λεφτα να τον παρω, ενας μεταναστης η μια φτωχή οικογενεια με 3-4 παιδια που να τα πάρει ολα αυτα; Ο πατερας μου, εδωσε 112 ευρω για σχολικα, ενας που εχει 2 παιδια χρειαζεται 224. Αμα αυτος δεν εχει και καλη οικονομικη κατασταση τι να κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 10:54 Ο Arty2 έγραψε: #30 10-10-05 10:54 αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Ουπς, φόρους αντί για φορείς ήθελα να γράψω... Click για ανάπτυξη... εγώ πάντως συνεχίζω να μην το καταλαβένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 20:16 Ο Arty2 έγραψε: #28 09-10-05 20:16 Ίσως πρέπει να αναδιαμορφώσω λίγο: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, και θα ήταν φυσικά δωρέαν εξάλλου όλοι πληρώνουμε φόρεις οπότε δεν είναι "δώρο" του κράτους. Και αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 (ας μην πάμε σε μεγάλης κλάσεις "χρεώσεις") άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα ενώ τώρα απολαμβάνουν την δωρεάν (κατα το δυνατό) παιδεία. Τώρα γιατί πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν θα πετύχαινε το σύστημα της επι πληρωμής Παιδείας; Γιατί έχουμε λάθος φιλοσοφία: λεφτά = λοβιτούρα. Παραθέτω γνωστό ανέκδοτο: Έδωσες 300 για δίπλωμα; Δεν έδινες λίγα παραπάνω να πάρεις κανα πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 21:31 Ο Dark_kronos: #29 09-10-05 21:31 Εγω πάλι δεν καταλαβα... Βασικα η παιδεία τωρα δεν ειναι δωρεαν. Με ολα αυτα που βαζουν να παιρνουμε (ακομα και καποια απο τα βιβλια....) ουσιαστικα ειναι ενα φροντιστηριο που απλα δεν πληρώνουμε με τον μηνα αλλα πληρωνουμε μονο οσα αγοραζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να μας δινονται τα τετράδια, 1 σετ με χάρακες 3-4 μολυβια κτλ στον καθενα απο το σχολειο και οχι να τα παίρνουμε μονοι μας. Αλλα αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια. Και ενταξει εγω που εχω τα λεφτα να τον παρω, ενας μεταναστης η μια φτωχή οικογενεια με 3-4 παιδια που να τα πάρει ολα αυτα; Ο πατερας μου, εδωσε 112 ευρω για σχολικα, ενας που εχει 2 παιδια χρειαζεται 224. Αμα αυτος δεν εχει και καλη οικονομικη κατασταση τι να κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 10:54 Ο Arty2 έγραψε: #30 10-10-05 10:54 αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως πρέπει να αναδιαμορφώσω λίγο: Η Παιδεία θα ήταν το πρώτο μου μέλημα, και θα ήταν φυσικά δωρέαν εξάλλου όλοι πληρώνουμε φόρεις οπότε δεν είναι "δώρο" του κράτους. Και αν πληρώνανε όλοι απο 1.500-5.000 (ας μην πάμε σε μεγάλης κλάσεις "χρεώσεις") άλλα θα λέγανε όσοι υποστηρίζουν τα Αγγλικά συστήματα ενώ τώρα απολαμβάνουν την δωρεάν (κατα το δυνατό) παιδεία. Τώρα γιατί πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν θα πετύχαινε το σύστημα της επι πληρωμής Παιδείας; Γιατί έχουμε λάθος φιλοσοφία: λεφτά = λοβιτούρα. Παραθέτω γνωστό ανέκδοτο: Έδωσες 300 για δίπλωμα; Δεν έδινες λίγα παραπάνω να πάρεις κανα πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2005 στις 21:31 Ο Dark_kronos: #29 09-10-05 21:31 Εγω πάλι δεν καταλαβα... Βασικα η παιδεία τωρα δεν ειναι δωρεαν. Με ολα αυτα που βαζουν να παιρνουμε (ακομα και καποια απο τα βιβλια....) ουσιαστικα ειναι ενα φροντιστηριο που απλα δεν πληρώνουμε με τον μηνα αλλα πληρωνουμε μονο οσα αγοραζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να μας δινονται τα τετράδια, 1 σετ με χάρακες 3-4 μολυβια κτλ στον καθενα απο το σχολειο και οχι να τα παίρνουμε μονοι μας. Αλλα αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια. Και ενταξει εγω που εχω τα λεφτα να τον παρω, ενας μεταναστης η μια φτωχή οικογενεια με 3-4 παιδια που να τα πάρει ολα αυτα; Ο πατερας μου, εδωσε 112 ευρω για σχολικα, ενας που εχει 2 παιδια χρειαζεται 224. Αμα αυτος δεν εχει και καλη οικονομικη κατασταση τι να κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Οκτωβρίου 2005 Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 10:54 Ο Arty2 έγραψε: #30 10-10-05 10:54 αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πάλι δεν καταλαβα... Βασικα η παιδεία τωρα δεν ειναι δωρεαν. Με ολα αυτα που βαζουν να παιρνουμε (ακομα και καποια απο τα βιβλια....) ουσιαστικα ειναι ενα φροντιστηριο που απλα δεν πληρώνουμε με τον μηνα αλλα πληρωνουμε μονο οσα αγοραζουμε. Κανονικά θα έπρεπε να μας δινονται τα τετράδια, 1 σετ με χάρακες 3-4 μολυβια κτλ στον καθενα απο το σχολειο και οχι να τα παίρνουμε μονοι μας. Αλλα αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια. Και ενταξει εγω που εχω τα λεφτα να τον παρω, ενας μεταναστης η μια φτωχή οικογενεια με 3-4 παιδια που να τα πάρει ολα αυτα; Ο πατερας μου, εδωσε 112 ευρω για σχολικα, ενας που εχει 2 παιδια χρειαζεται 224. Αμα αυτος δεν εχει και καλη οικονομικη κατασταση τι να κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arty2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Arty2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 10:54 Ο Arty2 έγραψε: #30 10-10-05 10:54 αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμα πας και δεν εχεις χαρακα τρως απουσια Click για ανάπτυξη... Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2005 στις 20:41 Ο Dark_kronos: #31 10-10-05 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Arty2: Αυτό συγκεκριμένα είναι κατάχρηση εξουσίας, έχεις κάθε δικαίωμα να φέρεις τους γονείς σου και να κάνεις παράπονα. Όσο για αυτό που λές για αυτό ανέφερα κατα το δυνατόν, ρώτα όμως τι πληρώνουν όσοι πάνε σε ιδιωτικά, σίγουρα είναι παραπάνω απο 112 Ευρώ... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα για τα δυο ιδωτηκα της ροδου, στο ενα πληρωνεις 5230 χωρις σχολεικο, αμα θες να σε πηγενωφερνουν πληρωνεις αλλα 600 και στο αλλο 5500 + τα 600 αμα θες να σε πηγενοφερνουν Αυτο ομως δεν παει να πει οτι το δημοσιο ειναι δωρεαν. Στο ιδιωτικο πας αμα θες και αμα εχεις τα λευτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2005 στις 10:28 Η Subject to change: #32 12-10-05 10:28 Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 19:26 Η Maggie έγραψε: #33 24-10-05 19:26 Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2005 στις 21:55 Η dooo έγραψε: #34 24-10-05 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Θα έκλεινα όοοολα τα σχολεία Click για ανάπτυξη... ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 16:39 Ο Γιάννης έγραψε: #35 25-10-05 16:39 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 17:00 Η Maggie έγραψε: #36 25-10-05 17:00 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: ...και θα άνοιγες όoooλες τις φυλακές? Click για ανάπτυξη... Όοοοχι Τα τρελοκομεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2005 στις 19:41 Ο Founes έγραψε: #37 25-10-05 19:41 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yiannis: 1.Θα έδιωχνα τα "παράσιτα" μακρυά 2.Θα καταργούσα το ΦΠΑ και το ΙΚΑ 3.Θα εκμεταλευόμουν τα ορεικτά της χώρας μας 4.Θα τρέλενα στην φορολογία της ξένες εταιρείες και μέσα σε μία εβδομάδα θα με είχαν καθαρίσει! Click για ανάπτυξη... σε μια εβδομάδα??? χιχιιχιχ αν έκανες όλα αυτά εγώ τα τζόγαρα ότ είχα και δεν είχα στις 32 ώρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarK_HumOuR Νεοφερμένο μέλος Ο DarK_HumOuR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2005 στις 03:42 Ο DarK_HumOuR: #38 26-10-05 03:42 Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χωρισμος εκκλησιας και κρατους αμεση εφαρμογη του νομου Πεπονή ( για τους δημοσιους υπαλληλους - αρση μονιμοτητας) διμερεις συνομιλιες με την τουρκια, για συνεκμεταλευση των κοιτασματων του αιγαιου (ειναι τοσο πολυ το πετρελαιο που υπαρχει εκει ανεκμεταλευτο, που ειναι τεραστια μαλακια να μην το εκμεταλευομαστε λογω ανυπαρκτων συνορων και ηλιθιας εξωτερικης πολιτικης. απλα καθεται και μας περιμενει ποτε θα τα.. βρουμε!) αμεση εφαρμογη των αθλητικων νομων για την βια. management σε ιδιωτες, σε ολες τις μεγαλες δεκο (ασχετα που ειμαι αριστερος, δεν ειμαι ηλιθιος..) αμεση εφαρμογη σχεδιου για την αυτοδιοικηση τριτου βαθμου. απορροφηση ολων των κοινοτικων κονδυλιων. τα επομενα μετρα θα αφορουσαν την παιδια και την συνδεση της με την παραγωγη - ολικη αναδιαρθρωση. το περιβαλλον και την οικολογια. την παταξη της γραφειοκρατιας και της διαφθορας κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
High_Voltage Νεοφερμένο μέλος Η High_Voltage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 11:57 Η High_Voltage: #39 31-10-05 11:57 Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Την παροιμία που λέει έξω απο το χορό πολλά τραγουδια λέγονται την ξέρετε? Στην προκείμενη ταιριάζει γάντι ω! Έλληνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2005 στις 12:06 Η dooo έγραψε: #40 31-10-05 12:06 γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γιατί,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μπούμε μέσα στο χορό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.