ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν μου ερχονται αλλα τωρα, στανταρ θα θυμηθω ομως. εν τω μεταξυ, για πειτε τα δικα σας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

τί λέω η αισχρή μεσημεριάτικα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από ines:μας εχει βγει η συνηθεια (μια απο τις πολλες) να λεμε, τα κοριτσια, "στις τετοιες μου" οπως τα αγορια λενε "στα τετοια μου". υποννοωντας, εμεις, τις ωοθηκες.....
ΤΕΛΕΙΟ!!!! respect!!!!

Το υιοθετώ ευθύς αμέσως!!!

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαρακτηριστικά,όταν έπαιζα το hung up και η Madonna έλεγε every liitle thing - δείξαμε όλοι το γεννητικό όργανο του φίλου μας

ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:ΤΕΛΕΙΟ!!!! respect!!!!![]()
Το υιοθετώ ευθύς αμέσως!!!![]()
welcome to the club!! βεβαια μετα ο κοσμος σε κοιταει λιγο παραξενα, αλλα.....

ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:Χαρακτηριστικά,όταν έπαιζα το hung up και η Madonna έλεγε every liitle thing - δείξαμε όλοι το γεννητικό όργανο του φίλου μας![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.