Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.406 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.003 μηνύματα σε 105.847 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 385 άτομα.
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.
( εντωμεταξύ @Aura μια λέξη είπαμε, εσύ πήγες κι έκανες ολόκληρη ψυχανάλυση . είμαι όντως μπερδεμένος αλλά δυστυχώς όχι ακριβώς όπως φαντάζεσαι. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση πάντως. )
( εντωμεταξύ @Aura μια λέξη είπαμε, εσύ πήγες κι έκανες ολόκληρη ψυχανάλυση . είμαι όντως μπερδεμένος αλλά δυστυχώς όχι ακριβώς όπως φαντάζεσαι. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση πάντως. )
Πλάκα έκανα, καλέ. Σαν inside joke με την συζήτηση που είχαμε τις προάλλες. Άλλωστε, εγώ είμαι υπέρ του μη αποστειρωμένου, χωρίς βέβαια να βρίζει κάποια συνέχεια και σαν λιμενεργάτης. Νο οφένς για τους αγαπητούς εργάτες τού λιμανιού.
Πλάκα έκανα, καλέ. Σαν inside joke με την συζήτηση που είχαμε τις προάλλες. Άλλωστε, εγώ είμαι υπέρ του μη αποστειρωμένου, χωρίς βέβαια να βρίζει κάποια συνέχεια και σαν λιμενεργάτης. Νο οφένς για τους αγαπητούς εργάτες τού λιμανιού.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.