BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2018 στις 16:46 Η BeatrixKiddo: #1 04-04-18 16:46 Καλησπέρα τι προιτιμάτε την Κυριακή του Πάσχα να τρώτε : a) Aρνί b) Κατσίκι c) Και τα 2 d) Κανένα από τα 2 e) Προβατίνα f) Άλλο/α εγώ για παράδειγμα προτιμώ προβατίνα χδδ και σπάνια το κατσικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Απριλίου 2018 στις 16:56 Ο Samael έγραψε: #2 04-04-18 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Marjoriee26: Καλησπέρα τι προιτιμάτε την Κυριακή του Πάσχα να τρώτε : a) Aρνί b) Κατσίκι c) Και τα 2 d) Κανένα από τα 2 e) Προβατίνα f) Άλλο/α εγώ για παράδειγμα προτιμώ προβατίνα χδδ και σπάνια το κατσικι Click για ανάπτυξη... Πιστευω το Αρνι ειναι το πιο φημισμενο ωστοσο και το κατσικι ειναι ωραιο.Τωρα για προβατινα δεν ξερω δεν νομιζω να εχω φαει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2018 στις 16:58 Η BeatrixKiddo: #3 04-04-18 16:58 ειναι λιγο σπανια η προβατινα στο χωριο μπορει να πετυχεις οπως εκανα και εγω το αστειο ειναι οτι η προβατινα που φαγαμε της ειχαμε βγαλει και ονομα και λεω μμ ωραιος ηταν ο βαγγελης χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 5 Απριλίου 2018 στις 12:17 Ο xristaras9: #4 05-04-18 12:17 Κοκορετσάκι δέν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 6 Απριλίου 2018 στις 09:52 Η Aleksa έγραψε: #5 06-04-18 09:52 Βασικά κατσικάκι που είναι πιο νόστιμο και πιο υγειινό από το αρνάκι Αλλά και το κοκορετσάκι, υπέροχο ως συμπλήρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα τι προιτιμάτε την Κυριακή του Πάσχα να τρώτε : a) Aρνί b) Κατσίκι c) Και τα 2 d) Κανένα από τα 2 e) Προβατίνα f) Άλλο/α εγώ για παράδειγμα προτιμώ προβατίνα χδδ και σπάνια το κατσικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 4 Απριλίου 2018 στις 16:56 Ο Samael έγραψε: #2 04-04-18 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Marjoriee26: Καλησπέρα τι προιτιμάτε την Κυριακή του Πάσχα να τρώτε : a) Aρνί b) Κατσίκι c) Και τα 2 d) Κανένα από τα 2 e) Προβατίνα f) Άλλο/α εγώ για παράδειγμα προτιμώ προβατίνα χδδ και σπάνια το κατσικι Click για ανάπτυξη... Πιστευω το Αρνι ειναι το πιο φημισμενο ωστοσο και το κατσικι ειναι ωραιο.Τωρα για προβατινα δεν ξερω δεν νομιζω να εχω φαει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2018 στις 16:58 Η BeatrixKiddo: #3 04-04-18 16:58 ειναι λιγο σπανια η προβατινα στο χωριο μπορει να πετυχεις οπως εκανα και εγω το αστειο ειναι οτι η προβατινα που φαγαμε της ειχαμε βγαλει και ονομα και λεω μμ ωραιος ηταν ο βαγγελης χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 5 Απριλίου 2018 στις 12:17 Ο xristaras9: #4 05-04-18 12:17 Κοκορετσάκι δέν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 6 Απριλίου 2018 στις 09:52 Η Aleksa έγραψε: #5 06-04-18 09:52 Βασικά κατσικάκι που είναι πιο νόστιμο και πιο υγειινό από το αρνάκι Αλλά και το κοκορετσάκι, υπέροχο ως συμπλήρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marjoriee26: Καλησπέρα τι προιτιμάτε την Κυριακή του Πάσχα να τρώτε : a) Aρνί b) Κατσίκι c) Και τα 2 d) Κανένα από τα 2 e) Προβατίνα f) Άλλο/α εγώ για παράδειγμα προτιμώ προβατίνα χδδ και σπάνια το κατσικι Click για ανάπτυξη... Πιστευω το Αρνι ειναι το πιο φημισμενο ωστοσο και το κατσικι ειναι ωραιο.Τωρα για προβατινα δεν ξερω δεν νομιζω να εχω φαει ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2018 στις 16:58 Η BeatrixKiddo: #3 04-04-18 16:58 ειναι λιγο σπανια η προβατινα στο χωριο μπορει να πετυχεις οπως εκανα και εγω το αστειο ειναι οτι η προβατινα που φαγαμε της ειχαμε βγαλει και ονομα και λεω μμ ωραιος ηταν ο βαγγελης χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 5 Απριλίου 2018 στις 12:17 Ο xristaras9: #4 05-04-18 12:17 Κοκορετσάκι δέν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 6 Απριλίου 2018 στις 09:52 Η Aleksa έγραψε: #5 06-04-18 09:52 Βασικά κατσικάκι που είναι πιο νόστιμο και πιο υγειινό από το αρνάκι Αλλά και το κοκορετσάκι, υπέροχο ως συμπλήρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειναι λιγο σπανια η προβατινα στο χωριο μπορει να πετυχεις οπως εκανα και εγω το αστειο ειναι οτι η προβατινα που φαγαμε της ειχαμε βγαλει και ονομα και λεω μμ ωραιος ηταν ο βαγγελης χαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 5 Απριλίου 2018 στις 12:17 Ο xristaras9: #4 05-04-18 12:17 Κοκορετσάκι δέν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 6 Απριλίου 2018 στις 09:52 Η Aleksa έγραψε: #5 06-04-18 09:52 Βασικά κατσικάκι που είναι πιο νόστιμο και πιο υγειινό από το αρνάκι Αλλά και το κοκορετσάκι, υπέροχο ως συμπλήρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κοκορετσάκι δέν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 6 Απριλίου 2018 στις 09:52 Η Aleksa έγραψε: #5 06-04-18 09:52 Βασικά κατσικάκι που είναι πιο νόστιμο και πιο υγειινό από το αρνάκι Αλλά και το κοκορετσάκι, υπέροχο ως συμπλήρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασικά κατσικάκι που είναι πιο νόστιμο και πιο υγειινό από το αρνάκι Αλλά και το κοκορετσάκι, υπέροχο ως συμπλήρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.