Εγώ πάλι θα έλεγα να μην αλλάξουν οι κανόνες που παίζονται οι κάρτες, αλλά η ποσότητα των καρτών...
Γιατί ακριβώς έτσι όπως είναι οι κάρτες είναι μια χαρά για το παιχνίδι σαν κανόνες, αν χρησιμοποιηθούν έξυπνα από το κάθε στρατόπεδο...(πχ. για την νεκροφάνεια, μπορεί εν τέλει να συμφέρει τους δολοφόνους να σκοτώσουν κάποιον και να τον επαναφέρουν)
Αλλά σε κάποιες φάσεις, είναι πάρα πολλές... Εξωφρενικά πολλές...
Σκέφτηκα 2 πιθανές ιδέες που θα μειώνουν την ποσότητα και θα κάνουν ομορφότερο το παιχνίδι...
1. Ξεκινάνε να μοιράζονται οι κάρτες από τον δεύτερο γύρο και μοιράζονται μέρα παρά μέρα -ή ακόμη και σταθερά κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Εδώ μειώνουμε απλώς την ποσότητα, χωρίς να έχει τόση πολλή σημασία το σε ποιον θα πέσουν...
2. Μοιράζονται κάθε μέρα κάρτες, αλλά μόνο όσες παίζονται στον προηγούμενο γύρο. Εδώ έχει μεγάλη σημασία και το πού θα πέσει η κάθε κάρτα, αλλά και πώς θα χρησιμοποιηθεί... Αλλιώς θα είναι αν κρατάει την Τυμβωρυχία και την Νεκροφάνεια η ομάδα των δολοφόνων και αλλιώς αν την κρατάνε οι πολίτες...
Φυσικά και κάποιος συνδυασμός των παραπάνω...
Υγ. Μου άρεσε πάντως η αλλαγή στο όνειρο... Και δεν μου άρεσαν οι περιορισμοί ανά στρατόπεδο...