Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:39 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.061 01-05-13 17:39 Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:41 Η _fairygirl_: #1.062 01-05-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για το μηνυμα του αυτο θελω εδω και τωρα συμμετοχες για νεο Παλερμο. ΤΏΡΑ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: [ Spoiler SIZE=7]Μαφιόζος για μια ζωή ρεεεεεεεε..... Spoiler Πάμε για νέο παιχνίδι!!! [/SIZE] Click για ανάπτυξη... Τον ίδιο ρόλο να σε βάλουν να γελάσω με το ποιος θα σε χορεύει στο ταψί/ Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... Άι πνίξου Τάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.063 01-05-13 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... fantasmenos.Πολύ έξυπνος. aegloswen, καλή, σαν τον Καραντάκο έπαιξε στο ένα παιχνίδι που έπαιξα μαζί της. foreverfreak, πολύ δυνατός.Η Μελανία έπαιξε σαν αυτον σε αυτό το Παλέρμο. Libertus, ο ατρόμητος πολυλογάς, άμα είναι πολίτης μόνο μιλάει και δεν πεθαίνει με τίποτα. Άλλους καλούς δεν θυμάμαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:42 Ο Guest 781029: #1.064 01-05-13 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... Δεν πας μια βόλτα να δεις αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.065 01-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: fantasmenos.Πολύ έξυπνος. aegloswen, καλή, σαν τον Καραντάκο έπαιξε στο ένα παιχνίδι που έπαιξα μαζί της. foreverfreak, πολύ δυνατός.Η Μελανία έπαιξε σαν αυτον σε αυτό το Παλέρμο. Libertus, ο ατρόμητος πολυλογάς, άμα είναι πολίτης μόνο μιλάει και δεν πεθαίνει με τίποτα. Άλλους καλούς δεν θυμάμαι τώρα. Click για ανάπτυξη... τη ζωη, το βάιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.066 01-05-13 17:43 Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:45 Ο Joaquín έγραψε: #1.067 01-05-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τη ζωη, το βάιο Click για ανάπτυξη... Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. tsarachaf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Guest 781029: #1.068 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.069 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... πρωτον δεν ειχα τη διαθεση να παιξω δευτερον δεν ηξερα τι να ψηφισω οποτε προτιμησα να παρω απουσια παρα να διωξω καποιον αθωο Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. Click για ανάπτυξη... αυτος που εχει χαθει ρε; και τον Νάουσα τον θελω σε ενα παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Joaquín έγραψε: #1.070 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:41 Η _fairygirl_: #1.062 01-05-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για το μηνυμα του αυτο θελω εδω και τωρα συμμετοχες για νεο Παλερμο. ΤΏΡΑ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: [ Spoiler SIZE=7]Μαφιόζος για μια ζωή ρεεεεεεεε..... Spoiler Πάμε για νέο παιχνίδι!!! [/SIZE] Click για ανάπτυξη... Τον ίδιο ρόλο να σε βάλουν να γελάσω με το ποιος θα σε χορεύει στο ταψί/ Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... Άι πνίξου Τάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.063 01-05-13 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... fantasmenos.Πολύ έξυπνος. aegloswen, καλή, σαν τον Καραντάκο έπαιξε στο ένα παιχνίδι που έπαιξα μαζί της. foreverfreak, πολύ δυνατός.Η Μελανία έπαιξε σαν αυτον σε αυτό το Παλέρμο. Libertus, ο ατρόμητος πολυλογάς, άμα είναι πολίτης μόνο μιλάει και δεν πεθαίνει με τίποτα. Άλλους καλούς δεν θυμάμαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:42 Ο Guest 781029: #1.064 01-05-13 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... Δεν πας μια βόλτα να δεις αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.065 01-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: fantasmenos.Πολύ έξυπνος. aegloswen, καλή, σαν τον Καραντάκο έπαιξε στο ένα παιχνίδι που έπαιξα μαζί της. foreverfreak, πολύ δυνατός.Η Μελανία έπαιξε σαν αυτον σε αυτό το Παλέρμο. Libertus, ο ατρόμητος πολυλογάς, άμα είναι πολίτης μόνο μιλάει και δεν πεθαίνει με τίποτα. Άλλους καλούς δεν θυμάμαι τώρα. Click για ανάπτυξη... τη ζωη, το βάιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.066 01-05-13 17:43 Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:45 Ο Joaquín έγραψε: #1.067 01-05-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τη ζωη, το βάιο Click για ανάπτυξη... Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. tsarachaf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Guest 781029: #1.068 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.069 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... πρωτον δεν ειχα τη διαθεση να παιξω δευτερον δεν ηξερα τι να ψηφισω οποτε προτιμησα να παρω απουσια παρα να διωξω καποιον αθωο Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. Click για ανάπτυξη... αυτος που εχει χαθει ρε; και τον Νάουσα τον θελω σε ενα παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Joaquín έγραψε: #1.070 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Για το μηνυμα του αυτο θελω εδω και τωρα συμμετοχες για νεο Παλερμο. ΤΏΡΑ Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: [ Spoiler SIZE=7]Μαφιόζος για μια ζωή ρεεεεεεεε..... Spoiler Πάμε για νέο παιχνίδι!!! [/SIZE] Click για ανάπτυξη... Τον ίδιο ρόλο να σε βάλουν να γελάσω με το ποιος θα σε χορεύει στο ταψί/ Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... Άι πνίξου Τάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.063 01-05-13 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... fantasmenos.Πολύ έξυπνος. aegloswen, καλή, σαν τον Καραντάκο έπαιξε στο ένα παιχνίδι που έπαιξα μαζί της. foreverfreak, πολύ δυνατός.Η Μελανία έπαιξε σαν αυτον σε αυτό το Παλέρμο. Libertus, ο ατρόμητος πολυλογάς, άμα είναι πολίτης μόνο μιλάει και δεν πεθαίνει με τίποτα. Άλλους καλούς δεν θυμάμαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:42 Ο Guest 781029: #1.064 01-05-13 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... Δεν πας μια βόλτα να δεις αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.065 01-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: fantasmenos.Πολύ έξυπνος. aegloswen, καλή, σαν τον Καραντάκο έπαιξε στο ένα παιχνίδι που έπαιξα μαζί της. foreverfreak, πολύ δυνατός.Η Μελανία έπαιξε σαν αυτον σε αυτό το Παλέρμο. Libertus, ο ατρόμητος πολυλογάς, άμα είναι πολίτης μόνο μιλάει και δεν πεθαίνει με τίποτα. Άλλους καλούς δεν θυμάμαι τώρα. Click για ανάπτυξη... τη ζωη, το βάιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.066 01-05-13 17:43 Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:45 Ο Joaquín έγραψε: #1.067 01-05-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τη ζωη, το βάιο Click για ανάπτυξη... Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. tsarachaf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Guest 781029: #1.068 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.069 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... πρωτον δεν ειχα τη διαθεση να παιξω δευτερον δεν ηξερα τι να ψηφισω οποτε προτιμησα να παρω απουσια παρα να διωξω καποιον αθωο Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. Click για ανάπτυξη... αυτος που εχει χαθει ρε; και τον Νάουσα τον θελω σε ενα παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Joaquín έγραψε: #1.070 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... fantasmenos.Πολύ έξυπνος. aegloswen, καλή, σαν τον Καραντάκο έπαιξε στο ένα παιχνίδι που έπαιξα μαζί της. foreverfreak, πολύ δυνατός.Η Μελανία έπαιξε σαν αυτον σε αυτό το Παλέρμο. Libertus, ο ατρόμητος πολυλογάς, άμα είναι πολίτης μόνο μιλάει και δεν πεθαίνει με τίποτα. Άλλους καλούς δεν θυμάμαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:42 Ο Guest 781029: #1.064 01-05-13 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... Δεν πας μια βόλτα να δεις αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.065 01-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: fantasmenos.Πολύ έξυπνος. aegloswen, καλή, σαν τον Καραντάκο έπαιξε στο ένα παιχνίδι που έπαιξα μαζί της. foreverfreak, πολύ δυνατός.Η Μελανία έπαιξε σαν αυτον σε αυτό το Παλέρμο. Libertus, ο ατρόμητος πολυλογάς, άμα είναι πολίτης μόνο μιλάει και δεν πεθαίνει με τίποτα. Άλλους καλούς δεν θυμάμαι τώρα. Click για ανάπτυξη... τη ζωη, το βάιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.066 01-05-13 17:43 Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:45 Ο Joaquín έγραψε: #1.067 01-05-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τη ζωη, το βάιο Click για ανάπτυξη... Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. tsarachaf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Guest 781029: #1.068 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.069 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... πρωτον δεν ειχα τη διαθεση να παιξω δευτερον δεν ηξερα τι να ψηφισω οποτε προτιμησα να παρω απουσια παρα να διωξω καποιον αθωο Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. Click για ανάπτυξη... αυτος που εχει χαθει ρε; και τον Νάουσα τον θελω σε ενα παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Joaquín έγραψε: #1.070 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Επίσης το λεω συνεχεια στα τελευταια 3 παλερμο πρεπει να μαζεψουμε ολους τους παλιους και να παιξουμε ενα υπεροχο γαματο παλερμο 8) Click για ανάπτυξη... Δεν πας μια βόλτα να δεις αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.065 01-05-13 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: fantasmenos.Πολύ έξυπνος. aegloswen, καλή, σαν τον Καραντάκο έπαιξε στο ένα παιχνίδι που έπαιξα μαζί της. foreverfreak, πολύ δυνατός.Η Μελανία έπαιξε σαν αυτον σε αυτό το Παλέρμο. Libertus, ο ατρόμητος πολυλογάς, άμα είναι πολίτης μόνο μιλάει και δεν πεθαίνει με τίποτα. Άλλους καλούς δεν θυμάμαι τώρα. Click για ανάπτυξη... τη ζωη, το βάιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.066 01-05-13 17:43 Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:45 Ο Joaquín έγραψε: #1.067 01-05-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τη ζωη, το βάιο Click για ανάπτυξη... Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. tsarachaf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Guest 781029: #1.068 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.069 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... πρωτον δεν ειχα τη διαθεση να παιξω δευτερον δεν ηξερα τι να ψηφισω οποτε προτιμησα να παρω απουσια παρα να διωξω καποιον αθωο Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. Click για ανάπτυξη... αυτος που εχει χαθει ρε; και τον Νάουσα τον θελω σε ενα παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Joaquín έγραψε: #1.070 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: fantasmenos.Πολύ έξυπνος. aegloswen, καλή, σαν τον Καραντάκο έπαιξε στο ένα παιχνίδι που έπαιξα μαζί της. foreverfreak, πολύ δυνατός.Η Μελανία έπαιξε σαν αυτον σε αυτό το Παλέρμο. Libertus, ο ατρόμητος πολυλογάς, άμα είναι πολίτης μόνο μιλάει και δεν πεθαίνει με τίποτα. Άλλους καλούς δεν θυμάμαι τώρα. Click για ανάπτυξη... τη ζωη, το βάιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:43 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.066 01-05-13 17:43 Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:45 Ο Joaquín έγραψε: #1.067 01-05-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τη ζωη, το βάιο Click για ανάπτυξη... Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. tsarachaf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Guest 781029: #1.068 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.069 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... πρωτον δεν ειχα τη διαθεση να παιξω δευτερον δεν ηξερα τι να ψηφισω οποτε προτιμησα να παρω απουσια παρα να διωξω καποιον αθωο Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. Click για ανάπτυξη... αυτος που εχει χαθει ρε; και τον Νάουσα τον θελω σε ενα παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Joaquín έγραψε: #1.070 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:45 Ο Joaquín έγραψε: #1.067 01-05-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τη ζωη, το βάιο Click για ανάπτυξη... Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. tsarachaf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Guest 781029: #1.068 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.069 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... πρωτον δεν ειχα τη διαθεση να παιξω δευτερον δεν ηξερα τι να ψηφισω οποτε προτιμησα να παρω απουσια παρα να διωξω καποιον αθωο Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. Click για ανάπτυξη... αυτος που εχει χαθει ρε; και τον Νάουσα τον θελω σε ενα παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Joaquín έγραψε: #1.070 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: τη ζωη, το βάιο Click για ανάπτυξη... Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. tsarachaf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Guest 781029: #1.068 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.069 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... πρωτον δεν ειχα τη διαθεση να παιξω δευτερον δεν ηξερα τι να ψηφισω οποτε προτιμησα να παρω απουσια παρα να διωξω καποιον αθωο Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. Click για ανάπτυξη... αυτος που εχει χαθει ρε; και τον Νάουσα τον θελω σε ενα παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Joaquín έγραψε: #1.070 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Μπορεῖς νὰ μοῦ ἐξηγήσῃς Σύλβια τί τὸ λάθος εἶχε τὸ πρῶτο μου μακροσκελὲς μήνυμα; Τὸ λέω ἐπειδὴ βλέπω ὅτι καὶ τώρα ἀκόμα ἐπιμένεις σχετικὰ μὲ τὸ μήνυμα ὅπου σχολίαζα ὅλους τοὺς παῖκτες καὶ θέλω νὰ καταλάβω πῶς τὸ σκέφθηκες. Ἐπίσης νὰ ὑπενθυμίσω ὅτι ἀπὸ τὸν πρῶτο γύρο ἔπεσα διάνα καὶ στὶς δύο φορὲς ποὺ ψήφισα· τὴν πρώτη φορὰ ψήφισα τὸν Ἄκη χωρὶς νὰ ἔχω ἰδέα γιὰ τὸ ὅτι εἶναι μαφιόζος καὶ τὴ δεύτερη τὴ Χιμέλα ἡ ὁποία ἦταν διεφθαρμένη ἀστυνομικός. Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.069 01-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... πρωτον δεν ειχα τη διαθεση να παιξω δευτερον δεν ηξερα τι να ψηφισω οποτε προτιμησα να παρω απουσια παρα να διωξω καποιον αθωο Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. Click για ανάπτυξη... αυτος που εχει χαθει ρε; και τον Νάουσα τον θελω σε ενα παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Joaquín έγραψε: #1.070 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ἔχω καὶ μία ἀπορία ἀκόμα πρὸς τὸν Τάσο· γιατί δὲν ψήφισες στὸν πρῶτο γύρο μαζεύοντας ἔτσι πολλῶν τὶς ὑποψίες πάνω σου συμπεριλαμβανομένου καὶ ἐμοῦ; Click για ανάπτυξη... πρωτον δεν ειχα τη διαθεση να παιξω δευτερον δεν ηξερα τι να ψηφισω οποτε προτιμησα να παρω απουσια παρα να διωξω καποιον αθωο Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι, μην παραλείψουμε και τον ΜΑΥΡΟΥΛΗ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ................. Click για ανάπτυξη... αυτος που εχει χαθει ρε; και τον Νάουσα τον θελω σε ενα παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Joaquín έγραψε: #1.070 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: αυτος που εχει χαθει ρε; Click για ανάπτυξη... Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρεις εκεί κλασσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Η _fairygirl_: #1.071 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Νενόμικα Ενενομίκειν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.072 01-05-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Τώρα γράφει σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα.Μέχρι και στο e-steki γράφει.Mycat, νταξ, θα τονε βρει εκεί κλασσικά. Click για ανάπτυξη... ααα ειπε να διορθωσει το κοινωνικο του προφιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Πατρεύς έγραψε: #1.073 01-05-13 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε εγώ νόμιζα πως εσύ ήσουν ο ΑΜ γιατί μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα δώσει δικαιώματα και ήσουν ο μόνος που με ψήφισε. Click για ανάπτυξη... Ἔχω παίξει στὸ παρελθὸν δολοφόνος καὶ στὸν πρῶτο γύρο εἶχα τὸν ῥόλο τοῦ νὰ μὴ μιλάω σχεδὸν καθόλου ὁπότε ἤμουν σίγουρος ὅτι ἕνας τουλάχιστον ἀπὸ τοὺς δολοφόνους θὰ ἔπαιζε κατ' αὐτὸν τὸν τρόπον. Καὶ σὲ ἄλλα παιχνίδια ἔχω μαντέψει τέτοιους δολοφόνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:51 Ο Guest 781029: #1.074 01-05-13 17:51 Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:52 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.075 01-05-13 17:52 Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν πειραζει καλος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:53 Ο Joaquín έγραψε: #1.076 01-05-13 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ρε τον Νάουσα δεν τον είχατε πετάξει έξω από τον πρώτο γύρο στο προηγούμενο; Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ νωρίς είχε φύγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:54 Η Himela έγραψε: #1.077 01-05-13 17:54 Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέτρο έψαχνα μια αφορμή να βρω το πρώτο θύμα μου που θα ήταν κάποιος έμπειρος παίκτης και το πρώτο σου ποστ ήταν όντως άκυρο, κι όταν είδα οτι κι άλλοι το έβρισκαν παράξενο είπα να το εκμεταλλλευτώ. Το παράξενο σε αυτό το ποστ ήταν οτι κατηγορούσες 17 άτομα και αθώωνες μόνο τον εαυτό σου, κάτι το οποίο δε βοηθούσε καν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Να πω επίσης οτι μια ακόμα ατυχία μας ήταν οτι τη μοναδική νεκροφάνεια των κακών την είχα εγώ..... Τελικά καλά κάνω που δεν παίζω horde πια... Δε μου πάνε οι κακοί ρόλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.078 01-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να τονίσω οτι ο Τάσος το πρώτο βράδυ πήγε να με σώσει από τη δολοφονία και το επόμενο μεσημέρι έπαιξε πάνω μου τυμβωρυχία. Δηλαδή η ζωή μου ήταν στα χέρια του κυριολεκτικά! Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Γιατι αρχιζα να βλεπω πως κατι πηγαινε στραβα με την παρτη σου Οποτε σε εσωσα καταλαβα οτι οι δολοφονοι δε σε σκοτωσαν => τους οφελουσες αρα σε σκοτωσε η μαγισσα => τρως τυμβωρυχια και μην ξαναμιλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.409 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Η Himela έγραψε: #1.079 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Υ.Γ. Ἂν θέλουν ἀρκετοὶ καὶ δεύτερο γύρο, μποροῦμε κάλλιστα νὰ κάνουμε τώρα ἕνα διάλειμμα καὶ νὰ ξεκινήσουμε καινούριο παιχνῖδι ἀπὸ τὴν Τρίτη τοῦ Πάσχα. Συνήθως βέβαια ὅταν δύο παιχνίδια παίζονται πολὺ κοντινά, τὸ δεύτερο δὲν ἔχει το ἴδιο ἐνδιαφέρον, ἀλλὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ προδικάσῃ τί θὰ γίνῃ... Click για ανάπτυξη... Ψήνεστε;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:57 Ο Joaquín έγραψε: #1.080 01-05-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: ΠΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, τι άλλαξε κι από το βράδυ που με σώζεις, το πρωί με σκοτώνεις; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να του το σφύριξε κάνα πουλάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.