jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:00 Ο jj! έγραψε: #1.021 01-05-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Έτσι και ξαναγράψει φάντασμα θα γίνει της Πόπης, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Θα αρχίσουν οι ποινές και δε με νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε ένα διαγώνισμα σαν τον άνθρωπο δεν μπορώ να γράψω. Πραγματικά ΈΛΕΟΣ. Τζέι, μην τυχόν και ξαναμιλήσεις. Click για ανάπτυξη... Koίτα-κοίτα. ΜΕ ΜΙΣΕΙΣ Also, να ενημερώνετε τη όλα τα μέλη της ΣΕ όταν τελειώνει το παιχνίδι Παπαπαπα, πασχαλιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #1.022 01-05-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Είναι Καραντακοβ το στανιό μου. Το φ που το είδες. Μπορεί να είσαι μια έξυπνη μικρή αλλα παραμένεις μικρή. Α, και παρεμπιπτόντως και εσυ έχασες. Spoiler Fairy για τα πιάτα. [\spoiler] Click για ανάπτυξη... Spoiler V --> Φάου (στα γερμανικά).Προφέρεται "Φ". Όσο για εσένα Τζίμη,μου χρωστάς μία συγγνώμη.Πληγώσατε το μικρό σας. Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:00 Η Alma Libre: #1.023 01-05-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Είπε ο άνθρωπος, θα υπάρξουν. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:00 Η Nefeli Graf: #1.024 01-05-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τέτοια λέγε μου, και στο επόμενο Παλέρμο θα είσαι η πρώτη που θα σφάξω. Click για ανάπτυξη... Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο dimijim έγραψε: #1.025 01-05-13 17:01 Επίσης κάτι άλλο που σκεφτόμουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. Δηλαδή αν ο Αντίπαλος Μαφιόζος ζούσε (ναι υπάρχει τέτοιο σενάριο, αν θέλετε να σας το εξηγήσω), τότε πώς θα το μπαλώναμε εμείς για να συνεχιστεί το παιχνίδι; Θα πρέπει να γραφτεί κάπου στους κανόνες. Όχι παραίτηση, τουλάχιστον όχι χωρίς να το πούνε πρώτα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο Guest 781029: #1.026 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ε, Ο Χοακίν ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ? Εγώ. Τον τρολο-Ντεμ? Εγώ. Κάνε μου τη χάρη και μη θεωρείτε ότι όντας μικρή είμαι και ηλίθια. Η παράκληση αυτή δεν ήταν μόνο για'σενα ήταν σε οποινοδήποτε αναφέρθηκε στην ηλικία μου. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο dimijim έγραψε: #1.027 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:03 Η Loreley έγραψε: #1.028 01-05-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: αυτό για΄σενα. Click για ανάπτυξη... Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:04 Η ~Melania~: #1.029 01-05-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάναμε ανάκριση. Ακόμη κι εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως τους βρήκε όλους μέσα σε μία μέρα. Βέβαια το πιμι της ήταν αφοπλιστικό. Θα το δείτε κι αυτό το βράδυ. Ακριβώς... Δεν την άντεχα. Για δολοφονία ήταν αλλά μπορούσε να σωθεί... Ήθελε 2 φορές δολοφονία ή δολοφονία μαζί με την πόρνη για να φύγει απ τη μέση και να ηρεμήσουμε/ηρεμήσετε/ηρεμήσω. Click για ανάπτυξη... Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #1.030 01-05-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Έτσι και ξαναγράψει φάντασμα θα γίνει της Πόπης, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Θα αρχίσουν οι ποινές και δε με νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε ένα διαγώνισμα σαν τον άνθρωπο δεν μπορώ να γράψω. Πραγματικά ΈΛΕΟΣ. Τζέι, μην τυχόν και ξαναμιλήσεις. Click για ανάπτυξη... Koίτα-κοίτα. ΜΕ ΜΙΣΕΙΣ Also, να ενημερώνετε τη όλα τα μέλη της ΣΕ όταν τελειώνει το παιχνίδι Παπαπαπα, πασχαλιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:00 Η _fairygirl_: #1.022 01-05-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Είναι Καραντακοβ το στανιό μου. Το φ που το είδες. Μπορεί να είσαι μια έξυπνη μικρή αλλα παραμένεις μικρή. Α, και παρεμπιπτόντως και εσυ έχασες. Spoiler Fairy για τα πιάτα. [\spoiler] Click για ανάπτυξη... Spoiler V --> Φάου (στα γερμανικά).Προφέρεται "Φ". Όσο για εσένα Τζίμη,μου χρωστάς μία συγγνώμη.Πληγώσατε το μικρό σας. Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:00 Η Alma Libre: #1.023 01-05-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Είπε ο άνθρωπος, θα υπάρξουν. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:00 Η Nefeli Graf: #1.024 01-05-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τέτοια λέγε μου, και στο επόμενο Παλέρμο θα είσαι η πρώτη που θα σφάξω. Click για ανάπτυξη... Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο dimijim έγραψε: #1.025 01-05-13 17:01 Επίσης κάτι άλλο που σκεφτόμουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. Δηλαδή αν ο Αντίπαλος Μαφιόζος ζούσε (ναι υπάρχει τέτοιο σενάριο, αν θέλετε να σας το εξηγήσω), τότε πώς θα το μπαλώναμε εμείς για να συνεχιστεί το παιχνίδι; Θα πρέπει να γραφτεί κάπου στους κανόνες. Όχι παραίτηση, τουλάχιστον όχι χωρίς να το πούνε πρώτα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο Guest 781029: #1.026 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ε, Ο Χοακίν ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ? Εγώ. Τον τρολο-Ντεμ? Εγώ. Κάνε μου τη χάρη και μη θεωρείτε ότι όντας μικρή είμαι και ηλίθια. Η παράκληση αυτή δεν ήταν μόνο για'σενα ήταν σε οποινοδήποτε αναφέρθηκε στην ηλικία μου. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο dimijim έγραψε: #1.027 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:03 Η Loreley έγραψε: #1.028 01-05-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: αυτό για΄σενα. Click για ανάπτυξη... Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:04 Η ~Melania~: #1.029 01-05-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάναμε ανάκριση. Ακόμη κι εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως τους βρήκε όλους μέσα σε μία μέρα. Βέβαια το πιμι της ήταν αφοπλιστικό. Θα το δείτε κι αυτό το βράδυ. Ακριβώς... Δεν την άντεχα. Για δολοφονία ήταν αλλά μπορούσε να σωθεί... Ήθελε 2 φορές δολοφονία ή δολοφονία μαζί με την πόρνη για να φύγει απ τη μέση και να ηρεμήσουμε/ηρεμήσετε/ηρεμήσω. Click για ανάπτυξη... Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #1.030 01-05-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Είναι Καραντακοβ το στανιό μου. Το φ που το είδες. Μπορεί να είσαι μια έξυπνη μικρή αλλα παραμένεις μικρή. Α, και παρεμπιπτόντως και εσυ έχασες. Spoiler Fairy για τα πιάτα. [\spoiler] Click για ανάπτυξη... Spoiler V --> Φάου (στα γερμανικά).Προφέρεται "Φ". Όσο για εσένα Τζίμη,μου χρωστάς μία συγγνώμη.Πληγώσατε το μικρό σας. Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:00 Η Alma Libre: #1.023 01-05-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Είπε ο άνθρωπος, θα υπάρξουν. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:00 Η Nefeli Graf: #1.024 01-05-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τέτοια λέγε μου, και στο επόμενο Παλέρμο θα είσαι η πρώτη που θα σφάξω. Click για ανάπτυξη... Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο dimijim έγραψε: #1.025 01-05-13 17:01 Επίσης κάτι άλλο που σκεφτόμουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. Δηλαδή αν ο Αντίπαλος Μαφιόζος ζούσε (ναι υπάρχει τέτοιο σενάριο, αν θέλετε να σας το εξηγήσω), τότε πώς θα το μπαλώναμε εμείς για να συνεχιστεί το παιχνίδι; Θα πρέπει να γραφτεί κάπου στους κανόνες. Όχι παραίτηση, τουλάχιστον όχι χωρίς να το πούνε πρώτα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο Guest 781029: #1.026 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ε, Ο Χοακίν ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ? Εγώ. Τον τρολο-Ντεμ? Εγώ. Κάνε μου τη χάρη και μη θεωρείτε ότι όντας μικρή είμαι και ηλίθια. Η παράκληση αυτή δεν ήταν μόνο για'σενα ήταν σε οποινοδήποτε αναφέρθηκε στην ηλικία μου. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο dimijim έγραψε: #1.027 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:03 Η Loreley έγραψε: #1.028 01-05-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: αυτό για΄σενα. Click για ανάπτυξη... Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:04 Η ~Melania~: #1.029 01-05-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάναμε ανάκριση. Ακόμη κι εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως τους βρήκε όλους μέσα σε μία μέρα. Βέβαια το πιμι της ήταν αφοπλιστικό. Θα το δείτε κι αυτό το βράδυ. Ακριβώς... Δεν την άντεχα. Για δολοφονία ήταν αλλά μπορούσε να σωθεί... Ήθελε 2 φορές δολοφονία ή δολοφονία μαζί με την πόρνη για να φύγει απ τη μέση και να ηρεμήσουμε/ηρεμήσετε/ηρεμήσω. Click για ανάπτυξη... Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #1.030 01-05-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Είπε ο άνθρωπος, θα υπάρξουν. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:00 Η Nefeli Graf: #1.024 01-05-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τέτοια λέγε μου, και στο επόμενο Παλέρμο θα είσαι η πρώτη που θα σφάξω. Click για ανάπτυξη... Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο dimijim έγραψε: #1.025 01-05-13 17:01 Επίσης κάτι άλλο που σκεφτόμουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. Δηλαδή αν ο Αντίπαλος Μαφιόζος ζούσε (ναι υπάρχει τέτοιο σενάριο, αν θέλετε να σας το εξηγήσω), τότε πώς θα το μπαλώναμε εμείς για να συνεχιστεί το παιχνίδι; Θα πρέπει να γραφτεί κάπου στους κανόνες. Όχι παραίτηση, τουλάχιστον όχι χωρίς να το πούνε πρώτα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο Guest 781029: #1.026 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ε, Ο Χοακίν ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ? Εγώ. Τον τρολο-Ντεμ? Εγώ. Κάνε μου τη χάρη και μη θεωρείτε ότι όντας μικρή είμαι και ηλίθια. Η παράκληση αυτή δεν ήταν μόνο για'σενα ήταν σε οποινοδήποτε αναφέρθηκε στην ηλικία μου. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο dimijim έγραψε: #1.027 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:03 Η Loreley έγραψε: #1.028 01-05-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: αυτό για΄σενα. Click για ανάπτυξη... Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:04 Η ~Melania~: #1.029 01-05-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάναμε ανάκριση. Ακόμη κι εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως τους βρήκε όλους μέσα σε μία μέρα. Βέβαια το πιμι της ήταν αφοπλιστικό. Θα το δείτε κι αυτό το βράδυ. Ακριβώς... Δεν την άντεχα. Για δολοφονία ήταν αλλά μπορούσε να σωθεί... Ήθελε 2 φορές δολοφονία ή δολοφονία μαζί με την πόρνη για να φύγει απ τη μέση και να ηρεμήσουμε/ηρεμήσετε/ηρεμήσω. Click για ανάπτυξη... Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #1.030 01-05-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τέτοια λέγε μου, και στο επόμενο Παλέρμο θα είσαι η πρώτη που θα σφάξω. Click για ανάπτυξη... Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο dimijim έγραψε: #1.025 01-05-13 17:01 Επίσης κάτι άλλο που σκεφτόμουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. Δηλαδή αν ο Αντίπαλος Μαφιόζος ζούσε (ναι υπάρχει τέτοιο σενάριο, αν θέλετε να σας το εξηγήσω), τότε πώς θα το μπαλώναμε εμείς για να συνεχιστεί το παιχνίδι; Θα πρέπει να γραφτεί κάπου στους κανόνες. Όχι παραίτηση, τουλάχιστον όχι χωρίς να το πούνε πρώτα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο Guest 781029: #1.026 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ε, Ο Χοακίν ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ? Εγώ. Τον τρολο-Ντεμ? Εγώ. Κάνε μου τη χάρη και μη θεωρείτε ότι όντας μικρή είμαι και ηλίθια. Η παράκληση αυτή δεν ήταν μόνο για'σενα ήταν σε οποινοδήποτε αναφέρθηκε στην ηλικία μου. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο dimijim έγραψε: #1.027 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:03 Η Loreley έγραψε: #1.028 01-05-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: αυτό για΄σενα. Click για ανάπτυξη... Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:04 Η ~Melania~: #1.029 01-05-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάναμε ανάκριση. Ακόμη κι εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως τους βρήκε όλους μέσα σε μία μέρα. Βέβαια το πιμι της ήταν αφοπλιστικό. Θα το δείτε κι αυτό το βράδυ. Ακριβώς... Δεν την άντεχα. Για δολοφονία ήταν αλλά μπορούσε να σωθεί... Ήθελε 2 φορές δολοφονία ή δολοφονία μαζί με την πόρνη για να φύγει απ τη μέση και να ηρεμήσουμε/ηρεμήσετε/ηρεμήσω. Click για ανάπτυξη... Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #1.030 01-05-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης κάτι άλλο που σκεφτόμουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. Δηλαδή αν ο Αντίπαλος Μαφιόζος ζούσε (ναι υπάρχει τέτοιο σενάριο, αν θέλετε να σας το εξηγήσω), τότε πώς θα το μπαλώναμε εμείς για να συνεχιστεί το παιχνίδι; Θα πρέπει να γραφτεί κάπου στους κανόνες. Όχι παραίτηση, τουλάχιστον όχι χωρίς να το πούνε πρώτα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο Guest 781029: #1.026 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ε, Ο Χοακίν ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ? Εγώ. Τον τρολο-Ντεμ? Εγώ. Κάνε μου τη χάρη και μη θεωρείτε ότι όντας μικρή είμαι και ηλίθια. Η παράκληση αυτή δεν ήταν μόνο για'σενα ήταν σε οποινοδήποτε αναφέρθηκε στην ηλικία μου. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο dimijim έγραψε: #1.027 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:03 Η Loreley έγραψε: #1.028 01-05-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: αυτό για΄σενα. Click για ανάπτυξη... Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:04 Η ~Melania~: #1.029 01-05-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάναμε ανάκριση. Ακόμη κι εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως τους βρήκε όλους μέσα σε μία μέρα. Βέβαια το πιμι της ήταν αφοπλιστικό. Θα το δείτε κι αυτό το βράδυ. Ακριβώς... Δεν την άντεχα. Για δολοφονία ήταν αλλά μπορούσε να σωθεί... Ήθελε 2 φορές δολοφονία ή δολοφονία μαζί με την πόρνη για να φύγει απ τη μέση και να ηρεμήσουμε/ηρεμήσετε/ηρεμήσω. Click για ανάπτυξη... Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #1.030 01-05-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ε, Ο Χοακίν ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ? Εγώ. Τον τρολο-Ντεμ? Εγώ. Κάνε μου τη χάρη και μη θεωρείτε ότι όντας μικρή είμαι και ηλίθια. Η παράκληση αυτή δεν ήταν μόνο για'σενα ήταν σε οποινοδήποτε αναφέρθηκε στην ηλικία μου. Click για ανάπτυξη... Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:02 Ο dimijim έγραψε: #1.027 01-05-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:03 Η Loreley έγραψε: #1.028 01-05-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: αυτό για΄σενα. Click για ανάπτυξη... Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:04 Η ~Melania~: #1.029 01-05-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάναμε ανάκριση. Ακόμη κι εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως τους βρήκε όλους μέσα σε μία μέρα. Βέβαια το πιμι της ήταν αφοπλιστικό. Θα το δείτε κι αυτό το βράδυ. Ακριβώς... Δεν την άντεχα. Για δολοφονία ήταν αλλά μπορούσε να σωθεί... Ήθελε 2 φορές δολοφονία ή δολοφονία μαζί με την πόρνη για να φύγει απ τη μέση και να ηρεμήσουμε/ηρεμήσετε/ηρεμήσω. Click για ανάπτυξη... Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #1.030 01-05-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καραντάκοφκο αυτό για΄σενα.[/FONT] Click για ανάπτυξη... Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:03 Η Loreley έγραψε: #1.028 01-05-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: αυτό για΄σενα. Click για ανάπτυξη... Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:04 Η ~Melania~: #1.029 01-05-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάναμε ανάκριση. Ακόμη κι εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως τους βρήκε όλους μέσα σε μία μέρα. Βέβαια το πιμι της ήταν αφοπλιστικό. Θα το δείτε κι αυτό το βράδυ. Ακριβώς... Δεν την άντεχα. Για δολοφονία ήταν αλλά μπορούσε να σωθεί... Ήθελε 2 φορές δολοφονία ή δολοφονία μαζί με την πόρνη για να φύγει απ τη μέση και να ηρεμήσουμε/ηρεμήσετε/ηρεμήσω. Click για ανάπτυξη... Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #1.030 01-05-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: αυτό για΄σενα. Click για ανάπτυξη... Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:04 Η ~Melania~: #1.029 01-05-13 17:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάναμε ανάκριση. Ακόμη κι εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως τους βρήκε όλους μέσα σε μία μέρα. Βέβαια το πιμι της ήταν αφοπλιστικό. Θα το δείτε κι αυτό το βράδυ. Ακριβώς... Δεν την άντεχα. Για δολοφονία ήταν αλλά μπορούσε να σωθεί... Ήθελε 2 φορές δολοφονία ή δολοφονία μαζί με την πόρνη για να φύγει απ τη μέση και να ηρεμήσουμε/ηρεμήσετε/ηρεμήσω. Click για ανάπτυξη... Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #1.030 01-05-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, η αλήθεια είναι ότι κάναμε ανάκριση. Ακόμη κι εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε πως τους βρήκε όλους μέσα σε μία μέρα. Βέβαια το πιμι της ήταν αφοπλιστικό. Θα το δείτε κι αυτό το βράδυ. Ακριβώς... Δεν την άντεχα. Για δολοφονία ήταν αλλά μπορούσε να σωθεί... Ήθελε 2 φορές δολοφονία ή δολοφονία μαζί με την πόρνη για να φύγει απ τη μέση και να ηρεμήσουμε/ηρεμήσετε/ηρεμήσω. Click για ανάπτυξη... Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #1.030 01-05-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Που να είμαστε και οι 2 πάλι πολίτες γλυκό μου Spoiler Απλά να ξέρεις θα σε σκοτώσω εγώ πρώτη αν πέσεις στα χέρια μου μην φοβάσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Πσέφτρα. Εσύ τα πσοφήσει πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η blue_butterfly: #1.031 01-05-13 17:10 Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ να φύγω να σας αφήσω να συνεχίσετε να σπαμάρετε. Χαίρομαι που νίκησαν οι πολίτες μιας και από την αρχή τους υποστήριζα. ^^ Αναμένετε τα ημερολόγια και τα βραβεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:10 Η Alma Libre: #1.032 01-05-13 17:10 Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ημερολόγια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:13 Ο thomas l.: #1.033 01-05-13 17:13 πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:14 Η _fairygirl_: #1.034 01-05-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ααα τώρα έδιωξες τον Ντεμ (δεν τον έδιωξες εκείνος έπεσε πάνω σου) και δεν πέταξες έξω τον κολοκυθάκη (πιο ειρωνική πεθαίνεις σε αυτό το παλέρμο). Ξαναλέω ότι έπαιξες βλακωδώς καθώς ο ρόλος σου ήταν να πετάξεις έξω τη μαφία διακριτικά και να πάρεις τη θέση τους. Εσύ όμως τι έκανες; Μας ενόχλησες τόσο πολύ που αποφασίσαμε να σε βγάλουμε απ 'τη μέση. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά εγώ από τη στιγμή που είδα ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βγω με δολοφονία καθώς όποιος με δολοφονούσε θα΄φευγε και ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω κι'αλλο προσπαθώντας να με περάσετε για ντετέκτιβ να πηγαίνατε να κάνετε κάρφωμα να'πεφτε το γέλιο της αρκούδας. Επίσης,αν έμενα μόνο εγώ πού το ξέρω ότι δε θα επανερχόταν κανά δολοφόνι και να γίνω πολίτης; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σταματήστε να πειράζετε το παιδί... Πολύ αέρα έχετε πάρει μερικές-μερικές... Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι έχω πάρει εγώ; Μα αν δεν ήμουν εγώ και το κάρφωμα στο λάθος ντετέκτιβ τώρα δε θα πανηγυρίζαμε Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χααχαχαχχαχα τώρα το έβλεπα Click για ανάπτυξη... ΈΡΩΣ. Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλά ήμουν ο φόβος κι ο τρόμος των μαφιόζων. Δεν το καταλαβαίνω γιατί με πήρατε όλοι με τις ντομάτες . Ειδικά στον Άκη δεν ξαναμιλάω. το ήξερα ότι θέλατε να με ξεφορτωθείτε αλλά τελικά δεν τα καταφέρατε ακόμα και η ΣΕ με ήθελε νεκρή Click για ανάπτυξη... Εγώ του Άκη. Φούρκω μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:16 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.035 01-05-13 17:16 fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
fairy αγνοησε τους ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Eupatridis: #1.036 01-05-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: For God's sake.... Click για ανάπτυξη... Πέρα απο την πλάκα, ο λόγος που κοιμήθηκα μαζί σου ηταν ο εξής προφανής ,αν και ριψοκίνδυνος : Ήμουν ανάμεσα σε 2 λίστες μαφιόζων που είχα στο μυαλό μου στον 1ο γύρο . Στην μια λίστα πχ. ήσουν εσύ , o karadakov και υποψιαζόμουν και τον Joaquin . Τον Dem ουτε που τον μυρίστηκα . Όποτε και ο μονός τρόπος να το διαπιστώσω θα ηταν να κοιμηθώ με σένα ,που σε είχα σιγουράκι . Αν δεν γινόταν δολοφονία ,άρα θα ήξερα ποιοι είναι οι μαφιόζοι πάνω κάτω . Δηλαδή ,θυσίασα την 1η δολοφονία σας (παρά το γεγονός πως ήμουν ο ίδιος ) για να έχω εναν μπούσουλα και να μπορέσω να βοηθήσω τους μαφιόζους . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η Alma Libre: #1.037 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: πότε θα ξεκινήσει νέο παλέρμο;;; Click για ανάπτυξη... Θες κι άλλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η _fairygirl_: #1.038 01-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: fairy αγνοησε τους ολους. Click για ανάπτυξη... Ναι εσένα που με καραθώωσες σε λατρεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Μαΐου 2013 στις 17:20 Ο Guest 781029: #1.039 01-05-13 17:20 Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο. Αν ο Ευπατρίδης που ήταν η πόρνη δεν κοιμόταν μαζί μου, θα τον δολοφονούσα και την επόμενη μέρα οι πολίτες θα πιστεύατε πως μαφιόζοι είναι τελείως διαφορετικά άτομα. Σατανικές συμπτώσεις ρε φίλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 1 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Τάσος97 έγραψε: #1.040 01-05-13 17:21 Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με τετοιο γιατρο σαν εμενα θα παμε μπροστα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.