Εκ μέρους της μαφίας,
Αποχωρούμε από το Παλέρμο.
Και ΔΕΝ κοιτάμε πίσω...
Πίσω στις καλές και άσχημες στιγμές που μας χάρισε η Νότια Ιταλία.Αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Το ξέραμε.Από την αρχή, είχα ενημερώσει τον γιο μου και τον χοντρό κυφήνα εκ US ότι αυτός ο πανύβλαξ ο DEMLOGIC θα μας χαντάκωνε.Το πουλημένο κάθαρμα, ο αισχρός γλεντζές της φωτογραφίας, ο διπλοπρόσωπος πουθενάς που στηρίχτηκε στη ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ για να μαζέψει πέντε δεκάρες για αυξητική πέους, μη σκεπτόμενος την καταστροφή που θα επερχόταν από τις βλακείες του, ήταν ο εαυτός του.Ένας ανίκανος κυφήνας, ένας απερίσκεπτος εκμεταλλευτής, ο οποίος σκέφτεται μόνο το πως θα μεγαλώσει κάνα εκατοστό το πουλί του.
Αυτό το άσχημο ανθρωπάκι...αυτός ο στραβοσάγωνος κερατάς μας έφερε στο σημείο να αφήσουμε τα πλούτη και τα μεγαλεία...τις γυναίκες του Παλέρμο, για άλλες πολιτείες..
Έπειτα, ο υιός.Αυτό ο επονομαζόμενος Άκης Μέγαρα.Καινούριος στη μπίζνα, προσπάθησα η μετάβαση από τα μπουρδέλα και την καλοπέραση προς το μαφιοζιλίκι και την κακή ζωή να είναι εύκολη γι'αυτόν.Δεν με απογοήτευσε.Έπαιξε καλά, και αν δεν είσασταν τόσο
ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ στον πρώτο γύρο, θα σας είχαμε λιώσει.Τέλος πάντων.
Ο άλλος ο τύπος, ο Καραντάκος..ο κυφήνας της διαπλοκής, ο σύνδεσμος μας στις Πολιτείες ήταν ο μοναδικός επιζών.Έπαιξε πολύ καλά και δεν κίνησε τα βλέμματα κανενός απάνω του.Εύχομαι να ακολουθήσει την οικογένεια Tattaglia όπου κι αν πάει, παρόλο που είναι κι αυτός κυφήνας.Έχουμε λεφτά.
Τέλος, η κυρία της παρέας, Himela.Δίπλα σε έναν δυνατό άντρα(εμένα) βρίσκεται και μια ισχυρή γυναίκα.Προσπάθησα να την υποστηρίξω και αυτή έπαιξε τέλεια, παρόλο που η ΚΩΛΟτύχη σας την πέταξε έξω τόσο νωρίς.
Μια άλλη ερμηνεία είναι αυτή του πανύβλακα με την κωδική ονομασία Ντεμλοτζικ: