Καλησπέρα, και απο εμένα!
Ας δούμε λίγο τι έγινε εχτές, έτσι ώστε να δω αν έχω καταλάβει καλά.
Γίνεται το πρωί η δολοφονία με θύμα την Χιμέλα. Άμεσα αντέδρασαν δύο άτομα. Ο Χοακίν και ο Άκης. Αυτό τους έκανε να φαίνεται πάρα πολύ ύποπτους, αλλά αυτό που με παρεξένεψε εμένα επίσης είναι, γιατί δεν παραξενεύτηκε και κανείς άλλος. Περιμένατε αυτή την δολοφονία; Ακόμη μιλάω για πριν την Τυμβωριχία.
Πεύτει η Τυμβωριχία, απο τον Τάσο, και αποκαλύπτεται ότι η Χιμέλα ήταν η διευθαρμένη δολοφόνος. Αυτό σχεδόν καταδικάζει όσους συμφωνούσαν μαζί της. Δηλαδή τον Άκη και τον Χοακίν. Η τελική καταδίκη έρχεται λόγο της παράξενης συμπεριφοράς τους. Πεύτει η άμεση προφυλάκιση απο την Φαίρυ, στον Χοακίν, με την πρώτη να είναι πάρα πολύ σίγουρη για την ταυτοτητά του.
Ο Άκης μετά τις κατηγορίες εναντίον του, συμπεριφέρεται πάρα πολύ παράξενα, προσπαθόντας να αποδείξη την αθωότητά του με παιδικά θα έλεγα επιχειρήματα. Λέει ότι κρατιούνται όλοι απο μία φράση του όταν είναι προφανές ότι με την αντιδρασή του στην δολοφονία περίμενε κάποιον άλλον να είναι το θύμα. Τι γίνεται Άκη στείλατε άλλον στην ΣΕ ώς θύμα και άλλο προέκυψε και σας ήλθε έλκος;
Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν που ανέφερα ψηφίζω Άκης_Μέγαρα
Και να μην τα ξαναλέμε. Έχουμε και πανελλήνιες. Δεν γίνεται να κάνω κάθε τρεις και λίγο ποστ. Το παιχνίδι όμως το παρακολουθώ.