Ακριβώς όπως το πρόβλεψε η ταπεινή μου διάνοια. Η Himela δε μου φαινόταν ένοχη εξαρχής. Ίσως λίγο εμμονική αλλα αυτό με οδηγεί σε διαφορετικούς συνειρμούς. Η ακολουθία ενεργειών που ακολούθησε δεν θα είχε ακολουθιακό νόημα, εφόσον αυτή ήταν κατα συρροήν δολοφόνος (δηλαδη ακολουθιακός δολοφόνος). Τρέφω την πεποίθηση πως ήταν είτε πληροφοριοδότης, με το μέρος των πολιτών, και αυτό είχε ως συνέπεια οι δολοφόνοι να ανακαλύψουν το ρόλο της με μια κάρτα, ή να υποθέσουν οτι είναι πληροφοριοδότης απο την στάση της, κατι που σύμφωνα με την δυνατική λογική του μέσου ανθρώπου οδηγεί στην ενοχή τον Πατρέα, κάτι που φυσικά δεν έχει ισχυρό νόημα διότι η χιμέλα είναι έμπειρη παίκτρια, και η προαναφερθείσα στρατηγική θα ήταν πηγή ισχυρών απειλών για την ίδια. Είτε αντίπαλος δολοφόνος, σενάριο που είναι λιγότερο πιθανό, αφου ένας τέτοιος ρόλος έχει ενδιαφέρον, και η χιμέλα δε θα τον αυτοκτονούσε σε καμια περίπτωση.
Ο piemaker είμαι σίγουρος ότι είναι πολίτης που την έχει πατήσει, και έχει χάσει τον μπούσουλα. Του συνιστώ σε συνεργασία με την διαδικασιακή μου λογική να βοηθήσει να βρούμε με ψυχραιμία το ποιος είναι αντικειμενικά ύποπτος. Αν και εγώ θα ανακαλύψω τους δολοφόνους στον επόμενο γύρο, όπου θα έχω συμπληρώσει το παζλ μου. Ακόμη το χτίζω και δεν εχω σαφές ενδείξεις για την ενοχή κάποιου
Η doutch θεωρώ πως είναι η πλέον κατάλληλα για να φύγει στην επόμενη ψηφοφορία, εφόσον θέλετε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. Φυσικά κάποιους δε τους συμφέρει να βγουνε συμπεράσματα, και στηρίζουνε κάποιους άλλους που τους συμφέρει αλλα δε το γνωρίζουν λόγω αφέλιας
η fairygirl πιστευω οτι εχει καλο ρολο αλλα με το μερος των πολιτων. Συγκεκριμένα νομίζω ότι γνωρίζω τι ρόλο έχει αλλα δε θέλω να την στοχοποιήσω. (μπορει αυτον τον ρολο να τον εχει τελικα η melania..δεν ειμαι σιγουρος)
ο αλτσεμιστ ειναι πολυ ύποπτος και παίζει πολύ προσεγμένα. Θελω να δω πως θα λειτουργήσει σε αυτον τον γύρο και στον επόμενο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είναι πολυ χαλαρός. Είτε επιδιώκει να κερδίσει τη συμπάθεια ορισμένων πολιτών και να το παίξει ψιλοαδιάφορος για το παιχνίδι, είτε είναι όντως ψιλοαδιάφορος γιατι έχει απλό ρόλο. Θέλω να ελπίζω πως είναι το πρώτο ώστε να του τρίψω και σε αυτο το παλερμο μια μπανανα στη μουρη.
ο Akis_megara κρατάει πολυ χαμηλό προφίλ, αλλα δε γνωρίζω και πολλα για αυτον ώστε να μπορέσω να κρίνω με βάση τον χαρακτήρα του. Τον βλέπω να αμύνεται συχνά, κάτι που θα μπορούσε να δείξει σημάδια ενοχής
Ο Vasilaros είμαι 99% οτι είναι δικός μας
Ψηφίζω
doutch για τους λογους που εχω πει και για να δειξω σταθεροτητα. Πρεπει να οργανωσουμε μια ομαδα λογικων εμπειροπολιτων που στοχευουν στον αφανισμο των βρωμοδολοφονων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.