Ας κάνω μια μικρή περίληψη και ένα πιθανό (; ) σενάριο:
Νωρίς το απόγευμα, ο Πατρέας είναι πρώτος σε ψήφους, και εκεί που πέφτουν αρκετές ψήφοι σε αυτόν, αρχίζουν να παίζονται διάφορες κάρτες και ξαφνικά, βγαίνει μια ισοπαλία με την Deutsch. Καταλαβαίνω ότι είναι ύποπτο αυτό που έγινε με τις κάρτες για τον Πατρέα, αλλά εντάξει, ας δεχτούμε ότι κι άλλοι τον πιστεύουν. Το παράξενο όμως είναι ότι η Deutsch, ενώ θα ερχόταν σε ισοβαθμία με τον Πατρέα και φυσιολογικά θα τον ψήφιζε για να σωθεί η ίδια, δεν κάνει αυτό (είμαστε
εδώ). Αντίθετα, λίγα λεπτά μετά δηλώνει ότι θέλει να παίξει κάρτα και να ακυρώσει ψήφο του Πατρέα!! Δηλαδή, προτιμά να φύγει η ίδια και όχι ο Πατρέας!! Πόσο πιο παράξενο μπορεί να γίνει!
Σκέφτομαι ότι το ποστ της Deutsch ηταν ετεροχρονισμένο, είχαν συμφωνήσει οι μαφιόζοι να έρθει πιο μετά η χρήση της κάρτας, μετά τα ποστ του Πατρέα και τις ψήφους των fairy και Melania, έτσι ώστε να έχει πρώτα δημιουργηθεί κύμα κατά της Himela ώστε να δικαιολογείται κατά κάποιον τρόπο η κίνηση αυτή.
Τέλος πάντων, επειδή θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα έχω ψηφίσει στην επόμενη ψηφοφορία, ψηφίζω τη
_fairygirl_
Θα ήθελα πάντως να μάθω το ρόλο του Πατρέα, νομίζω θα γίνονταν όλα ακόμα πιο ξεκάθαρα.