Λοιπόν παιδιά ,θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος :
Δεν είμαι ΣΕ ουτε προσπαθώ να πάρω τον ρόλο της ,αλλά θερμή παράκληση (ειδικά στους νέους και ενθουσίωδης παίκτες ) να μην πέφτει spam (απο το λίγο που διάβασα αυτό παρατήρησα ) . Μπήκα κατα τις 10 απο το κινητό , και είδα καμια 20αριά σελίδες . Πραγματικά μου πέρασε απ το μυαλό να δηλώσω παραίτηση

Για αυτο everyone stick to the game.
Επι προσωπικού : Δυστυχώς έχω περιορισμένο χρόνο αυτές τις μέρες. Θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να μπαίνω συχνά ,παρά τον φόρτο εργασίας και παρά το γεγονός πως next week θα είμαι στο εξωτερικό

Επι παιχνιδιού :Ως επι το πλείστον ,στην πρώτη ψηφοφορία ειπώνονται αερολογίες και πιανόμαστε απο παιδικά επιχειρήματα του στύλ ''Είπες οτι είσαι πολίτης . Χμ ύποπτο''

Παραύτα ,θα τσεκάρω λίγο τις κάρτες ίντριγκας που έπεσαν στο τραπέζι ,μιάς και φαίνεται να είναι οι μοναδικές που ίσως δείξουν κάτι . Όσον αφορά τον φίλτατο Πέτρο που αποχώρησε ,δεν με έπεισαν τα επιχειρήματα υπέρ της ενοχής του . Συνήθως ,ο πρώτος αποχωρήσαντας πέφτει απλά θύμα απο ''friendly fire'' . Οι δολοφόνοι είτε κρατάνε χαμηλό προφίλ είτε αλληλοσφάζονται μεταξύ τους ''αθόρυβα΄'' μιάς και δεν υπάρχει φόβος αποχώρησης τους.
Υ.Γ. Λίγο περίεργο δεν είναι που μέσα σε μια -δυο ωρίτσες η Deutsch Lover απο φαβορί για αποχώρηση ,βρέθηκε να απολαμβάνει ''ασυλία'' ; Μπορεί να είμαι τελείως λάθος ,αλλά μπορεί και απλά να φρόντισαν οι ''φίλοι'' της να την απομακρύνουν απο το προσκήνιο