Εγώ θα συμβούλευα να αφήσετε τις προσωπικές αψιμαχίες έξω, να μην κατηγορείς μόνο την Φαίρυ και να μας παραθέσεις την άποψη σου, χωρίς μεροληψίες. Ένα ολοκληρωμένο ποστ από εσένα δεν είδα. Έχουμε ήδη μιλήσει οι περισσότεροι. Ακόμα δεν έχεις σχηματίσει μια άποψη;
Το πρωί που μπήκα έκανα ένα ποστ με τις θεωρίες μου και τις απόψεις που είχα σχηματίσει μέχρι τότε.
Ας τα πάρουμε με την σειρά λοιπόν:
Άκης: νομίζω πως τον διακατέχει ο ενθουσιασμός του παιχνιδιού και γι'αυτό μπήκε τόσο δυναμικά, ψηφίζοντας χτες το βράδυ, και τώρα πλέον που προσπαθεί να βρει τους ενόχους. Για εμένα δεν αποτελεί κανέναν κίνδυνο.
Άλμα: Δεν έχει πει τίποτα ολοκληρωμένο, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;
Demlogic: Όπως είπα και το πρωί, τρολλ.
Γερμανίδα: Πάλι τα ίδια. Μόλις αρχήσατε τις ερωτήσεις έκανε άτακτη αποχώριση. Μπαίνει στην λίστα με τους υπόπτους μου.
Himela: Άρχησε να παίζει όπως έπεζε και στο προηγούμενο Παλέρμο. Καλό σημάδι αυτό. Αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου.
Joaquin: Και αυτός τρολλ, αλλά τουλάχιστον παραθέτει 2-3 απόψεις με επιχειρήματα.
Λορελαϊ: Περιμένει τους άλλους για να δει πως θα κινηθεί. Μήπως περιμένει κάποιους συγκεκριμένους; Είναι και αυτή στην λίστα μου αλλά με χαμηλό priority.
Νεφέλι: Εδώ δεν ξέρω τι να πω. Νομίζω πως είναι άκακη. Θα το δούμε στην πορεία.
Piemaker: Μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, και προσπάθησε να διώξει τις υποψίες απο την Γερμανίδα. Και αυτός είναι στην λίστα μου.
Guest 278211: Ουδέτερος, δεν μπορώ να εκφράσω ακόμη γνώμη επι του προσώπου της.
Φαιρυ: Η χαρά του σπαμ. Δεν έχει πει ούτε μια ολοκληρωμένη άποψη. Περιμένουμε.
Μελανία: Κινήται όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν νομίζω πως είναι με το μέρος τον δολοφόνων, όμως και αυτή είναι σε χαμηλό priority στην λίστα μου.
Τέλος ο Πατρευς. Το πρωί του ζήτησα να μου πει πως κατέληξε στο συμπαίρασμα για εμένα. Δεν το έκανε. Και για τον λόγο αυτό ψηφίζω
Πατρεύς.
Ένας ακόμη λόγος είναι ότι προσπαθεί πάρα πολύ να προβάλει τον εαυτό που ώς πολίτη, σαν να θέλει να κρίψει κάτι.
Ενημερώνω πως απο της 8 μέχρι της 10 έχω μάθημα.